×

Handleiding voor je Forum-telefoontoestel

Download hier de handleiding van je Alcatel- of Forum-telefoontoestel aangesloten op je Forum 500, 700, 3000 of 5000-telefooncentrale: eerste stappen, oproepdoorschakeling, conferentie- en wisselgesprek, enz.

Ben je op zoek naar een handleiding of software voor je Forum-telefooncentrale? Download de handleiding voor je telefooncentrale. Als je telefoontoestel plotseling niet meer werkt, lees dan ook eens hoe je problemen met je telefooncentrale kunt oplossen.

Klik op de naam of de afbeelding van je toestel om de volledige handleiding te downloaden. Andere handleidingen vind je naast de naam van ja toestel.

Draadloze telefoons

Vaste telefoons