Al je favoriete tv-opties

Test 1 maand gratis

behalve Netflix

Family

Years & Years

€ 9,08 /maand
(na proefperiode)

De beste themazenders en de favoriete helden van de kinderen! Voor de hele familie wat wils!

Family, dat zijn meer dan 20 zenders voor groot en klein: Film- en seriezenders, verbluffende documentaires, de favoriete tekenfilms en reeksen van de kinderen, alle helden van Studio 100, tekenfilms en de Studio 100-app voor tablet en smartphone, muziek voor alle smaken… en nog meer! Altijd en overal beschikbaar op Proximus Pickx, via je gepersonaliseerde menu.

All Sports

In sport kan alles

€ 14,04 /maand
(na proefperiode)

Het beste van de nationale en internationale competities

Met All Sports krijg je toegang tot de beste nationale en internationale competities. Voetbal, basketbal, wielrennen, tennis, hockey, American football, gevechtssporten, motorsporten en vele andere. Alles komt bij jou via onze eigen Proximus Sports-kanalen, Eleven Sports, Eurosport en een aantal extra zenders, die allemaal in de All Sports-optie zijn opgenomen.

Studio 100 Go Pass

Blinky Bill: de film

€ 4,92 /maand
(na proefperiode)

Altijd plezant en bij de hand!

 • Geniet altijd en overal van de vele afleveringen van alle Studio 100-helden
 • Speel extra spelletjes
 • Lees je favoriete boeken
 • Zing mee met je favoriete muziekclips
 • Op je smartphone, tablet, PC of TV

Download de Studio 100 GO app:

App_store_appel Google_play_store_android

Movies & Series

Fargo s4

€ 9,08 /maand
(na proefperiode)

Liefhebbers van films en series genieten van avonden vol kijkplezier!

 • Ongelimiteerd kiezen uit films en series in overvloed uit de catalogus
 • Een gevarieerd aanbod met wekelijks ook twee 18+ films op de zender Movies & Series

Als je Bizz All-in klant wordt, is Movies & Series inbegrepen. Stel de jouwe samen!

Netflix

Away

€ 11,99 /maand

Activeren

Netlfix : kijk altijd en overal!

 • Kijk op je tv, smartphone, computer.
 • Uitgebreide wereldwijde catalogus met bekroonde Netflix Originals, series, films en documentaires.
 • Originele, unieke gepersonaliseerde inhoud, gebaseerd op jouw profiel.
Hoe Netflix activeren?

Adult

Verwen jezelf discreet!

€ 16,49 /maand
(na proefperiode)

Special aanbod voor volwassenen

 • Vier 18+ kwaliteitszenders vol erotiek, opwindende clips en video’s in allerlei genres.
 • Bekijk deze ondeugende programma’s van 22u tot 6u.
 • Onbeperkte toegang tot meer dan 200 clips voor volwassenen.
 • Deze video’s zijn beschikbaar in verschillende genres en worden zeer vaak vervangen.

Gecombineerde tv-opties

All Stars

Netflix + Disney+ + Movies & Series + Family

in plaats van € 24,79 € 20,65 /maand gedurende 3 maand

Netflix, themazenders, massa’s films en series op aanvraag en 1 jaar toegang tot Disney+ in één abonnement: da’s topentertainment zoveel je maar wil op al je schermen!

Voor maar in plaats van € 24,79 € 20,65 /maand

All Starts & Sports

All Sports + Netflix + Disney+ + Movies & Series + Family

in plaats van € 33,05 € 28,92 /maand gedurende 3 maand

Ons volledige sportaanbod in combinatie met Netflix, themazenders, films en series op aanvraag en 1 jaar toegang tot Disney+ in één abonnement: zoveel je maar wil en op al je schermen.

Voor maar in plaats van € 33,05 € 28,92 /maand

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Het Family-, All Sports-, Studio 100 Go Pass-, Movies & Series-, Netflix-, Adult-aanbod zijn extra tv-opties voorbehouden voor klanten van het TV-basisaanbod. TV is beschikbaar in een Pack met een vaste lijn vanaf € 34,70/maand.

All Sports
De inhoud van de optie All Sports is geldig voor het seizoen 2019-2020, onder voorbehoud van de wijzigingen die broadcasters & leagues doorvoeren. De UEFA Champions League wordt uitgezonden vanaf de play-offs tot de finale. De kwalificatiewedstrijden zijn niet inbegrepen.

Studio 100 GO Pass
Studio 100 GO Pass is een optie bedoeld voor TV-klanten die toegang hebben tot hun programma's via Proximus Pickx, maar ook op smartphone en tablet via de app Wanagogo (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com. Optie ook beschikbaar voor klanten met een gsm-abonnement bij Proximus, die toegang hebben tot hun programma's via de app Studio 100 GO (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com op pc en Mac. Aanbieding onder voorbehoud van wijzigingen doorgevoerd door Studio 100.

Movies & Series
Met de Proximus Pickx-app heb je toegang tot de zender ‘Movies & Series’ op pc, tablet en smartphone, maar niet tot de catalogus.

Netflix
Kies je voor Netflix als TV bundel, zal het Netflix-abonnement (vandaag tegen € 11,99 per maand voor het standaard Netflix abonnement voor 2 schermen tegelijkertijd, € 15,99 voor 4 schermen en € 7,99 voor 1 scherm ) op de Proximus-aanrekening/factuur worden vermeld. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse. De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen. De vermelde prijzen van Netflix zijn inclusief btw.

All Stars
De prijzen zijn exclusief BTW.
Het All Stars-aanbod is een extra tv-optie voorbehouden voor klanten van het Proximus TV-basisaanbod. Het All Stars-aanbod bevat de tv-opties Netflix, Family (inclusief Studio 100 Go Pass) en Movies & Series en 1 jaar toegang tot Disney+. TV is beschikbaar in een Bizz Office Pack vanaf 70€/maand.

Netflix: de prijs van het Netflix-abonnement zal op de factuur/aanrekening van Proximus worden vermeld. Proximus biedt via de decoder technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. De Netflix-dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse
De tv-optie betreft een Netflix-abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: voor 4 schermen (voor € 4/maand meer).
Studio 100 Go Pass: inhoud beschikbaar via tv, smartphone en tablet via de Studio 100 Go-app (beschikbaar via de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100go.com. Aanbod onder voorbehoud van wijzigingen door Studio 100.

All Stars & Sports
De prijzen zijn exclusief BTW. De tv-opties Family, All Sports, Studio 100 Go Pass, Movies & Series, Netflix, Adult et Be tv zijn allemaal aanvullende TV-opties die gereserveerd zijn voor klanten van het basis TV-aanbod.TV is beschikbaar in een Bizz Office Pack vanaf 70€/maand.

Disney+:

 • Proximus voegt maximaal 12 maanden toegang tot Disney+ toe aan de All Stars en All Stars & Sports tv-opties. De toegang is geldig voor zowel bestaande als nieuwe All Stars & All Stars & Sports abonnementen tussen 15/09/2020 en 14/09/2021. Het voordeel eindigt 12 maanden na het activeren van het Disney+ account of bij annulering van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports voor het einde van de 12 maanden. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney+ aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs (momenteel € 6,99/ maand en dit zelfs indien de All Stars / All Stars & Sports tv-optie werd opgezegd voor het einde van de 12 maanden.
 • De aanvraag moet vervolledigd worden op www.disneyplus.be (check vervolgens je mail voor je unieke link om toegang te krijgen tot Disney+).
 • 1 inschrijving per klant. Toegang tot Disney+ onder voorbehoud van activering van een account bij Disney+ door de klant. Het aanbod kan niet worden gebruikt op een bestaand Disney+ account. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs (momenteel € 6,99/ maand).
 • Om te genieten van Disney+ inhoud via uw Proximus-decoder (in de sectie recommended apps van het menu) , moet u over een Android TV decoder beschikken. Meer info hier!
 • All Stars/All Stars & Sports-actie: -€ 5/maand gedurende 3 maanden. Aanbieding geldig van 03/08/2020 tot en met 31/10/2020, bij aankoop van de tv-optie All Stars voor € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie All Stars & Sports voor € 39,99 per maand. Niet verenigbaar met Flex Premium packs. Alleen voor Proximus TV-klanten. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere Proximus promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 aangeboden op tv-opties. Korting slechts één keer per klant van toepassing en toegepast in schijven van € 5/maand gedurende 3 maanden op het Proximus-betalingsadvies.

Test een maand: 1 tv-optie gratis gedurende 1 testmaand: persoonlijk aanbod geldig van 23/04/2019 tot 30/06/2021. 1 enkele keer voor elke residentiële tv-abonnee die intekent op een nieuwe tv-optie naar keuze. Na de eerste maand gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kan de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten. Info en voorwaarden op www.proximus.be.

All Stars/All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/10/2020 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 1,65 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Wat zijn de tv-opties van Proximus voor zelfstandigen en kleine bedrijven?

Ontdek hieronder alle tv-opties die Proximus aanbiedt aan zelfstandigen en kleine bedrijven:

 • Family
 • All Sports
 • Netflix
 • Movies & Series
 • Be tv
 • Studio 100 Go Pass
 • Adult
 • TV Replay
 • All Stars
 • All Stars & Sports

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar