Al je favoriete tv-opties

Test 1 maand gratis

behalve Netflix

Gecombineerde tv-opties

Ga voor de all-in

Pickx All Stars

Netflix, Disney+, extra zenders & een op aanvraag catalogus met massa’s films & series. 

| | Pickx Mix 

in plaats van € 24,79 € 20,65 /maand
gedurende 3 maand

Pickx All Stars & Sports

Sport, Netflix, Disney+, extra zenders & een op aanvraag catalogus met massa’s films & series. 

| | Pickx Mix | Pickx Sports |

in plaats van € 33,05 € 28,92 /maand
gedurende 3 maand

Ga voor iets meer specifiek

Test 1 maand gratis

behalve Netflix

Pickx Mix

Series, films, muziek, tekenfilms en documentaires 

€ 9,08 /maand

Pickx Sports

De beste Belgische en internationale sportcompetities 

€ 14,04 /maand

Netflix

Kijk altijd en overal 

€ 11,15 /maand

Pickx+

Fiction, sport, passion 

€ 4,12 /maand

Studio 100 GO Pass

Een app & TV content 

€ 4,92 /maand

TV Replay+

Keer tot 36 uur terug of spoel vooruit

€ 4,96 /maand

Adult

Verwen jezelf discreet! 

€ 16,49 /maand

Veelgestelde vragen

 1. Activatie tv-optie

  Je kan een tv-optie activeren via:

  • de webpagina door te klikken op 'test een maand'
  • je TV, hier vind je de te volgen stappen
  • MyProximus, zie video hiernaast
  • Je tv-optie is 1 maand gratis.
  • MyProximus, zie de video hieronder

  Je tv-optie is 1 maand gratis.

  De datum van de activatie van je ‘1 maand gratis’ maakt niet uit :
  Als je een tv-optie activeert op bv. 15/4/2021 dan blijft deze gratis tem 15/5/2021.

  Je kan altijd opzeggen zonder extra kosten.

 2. Herinnering enkele dagen op voorhand

  We sturen enkele dagen voor het einde van de proefperiode een herinnering via e-mail/sms. Je kan altijd opzeggen zonder extra kosten.

 3. Einde van de gratis proefperiode

  Uw gratis proefperiode is afgelopen en wordt nu automatisch omgezet in een betalende periode.

 4. 1ste factuur

Je kunt altijd nagaan tot wanneer je tv-optie gratis blijft.

Via Tv:

 • Druk op menu. en ga naar Shop > Activeer een optie.
 • Maak jouw keuze uit de opties, tv-boeketten en passen.

Meer info betreffende ‘Eén maand gratis’

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Het Pickx Mix-, Pickx Sports-, Studio 100 Go Pass-, Pickx+-, Netflix-, Adult-aanbod zijn extra tv-opties voorbehouden voor klanten van het TV-basisaanbod. TV is beschikbaar in een Pack met een vaste lijn vanaf € 34,70/maand.

Pickx Sports
De inhoud van de optie Pickx Sports is geldig voor het seizoen 2019-2020, onder voorbehoud van de wijzigingen die broadcasters & leagues doorvoeren. De UEFA Champions League wordt uitgezonden vanaf de play-offs tot de finale. De kwalificatiewedstrijden zijn niet inbegrepen.

Studio 100 GO Pass
Studio 100 GO Pass is een optie bedoeld voor TV-klanten die toegang hebben tot hun programma's via Proximus Pickx, maar ook op smartphone en tablet via de app Wanagogo (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com. Optie ook beschikbaar voor klanten met een gsm-abonnement bij Proximus, die toegang hebben tot hun programma's via de app Studio 100 GO (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com op pc en Mac. Aanbieding onder voorbehoud van wijzigingen doorgevoerd door Studio 100.

Netflix
Kies je voor Netflix als TV bundel, zal het Netflix-abonnement (vandaag tegen € 11,15 excl. btw per maand voor het standaard Netflix abonnement voor 2 schermen tegelijkertijd, € 14,87 excl. btw voor 4 schermen en € 7,43 excl. btw voor 1 scherm ) op de Proximus-aanrekening/factuur worden vermeld. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse. De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.

Pickx All Stars
De prijzen zijn exclusief BTW.
Het Pickx All Stars-aanbod is een extra tv-optie voorbehouden voor klanten van het Proximus TV-basisaanbod. Het Pickx All Stars-aanbod bevat de tv-opties Netflix, Pickx Mix (inclusief Studio 100 Go Pass) en Pickx+ en 1 jaar toegang tot Disney+. TV is beschikbaar in een Business Flex Pack vanaf 70€/maand.

Netflix: de prijs van het Netflix-abonnement zal op de factuur/aanrekening van Proximus worden vermeld. Proximus biedt via de decoder technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. De Netflix-dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse
De tv-optie betreft een Netflix-abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: voor 4 schermen (voor € 4,50 meer/maand).
Studio 100 Go Pass: inhoud beschikbaar via tv, smartphone en tablet via de Studio 100 Go-app (beschikbaar via de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100go.com. Aanbod onder voorbehoud van wijzigingen door Studio 100.

Pickx All Stars & Sports
De prijzen zijn exclusief BTW. De tv-opties Pickx Mix, Pickx Sports, Studio 100 Go Pass, Pickx+, Netflix, Adult et Be tv zijn allemaal aanvullende TV-opties die gereserveerd zijn voor klanten van het basis TV-aanbod.TV is beschikbaar in een Business Flex Pack vanaf 70€/maand.

Disney+:

 • Proximus voegt maximaal 12 maanden toegang tot Disney+ toe aan de Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports tv-opties. De toegang is geldig voor zowel bestaande als nieuwe Pickx All Stars & Pickx All Stars & Sports abonnementen tussen 15/09/2020 en 14/09/2021. Het voordeel eindigt 12 maanden na het activeren van het Disney+ account of bij annulering van de tv-optie Pickx All Stars of Pickx All Stars & Sports voor het einde van de 12 maanden. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney+ aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs en dit zelfs indien de Pickx All Stars / Pickx All Stars & Sports tv-optie werd opgezegd voor het einde van de 12 maanden.
 • De aanvraag moet vervolledigd worden op www.disneyplus.be (check vervolgens je mail voor je unieke link om toegang te krijgen tot Disney+).
 • 1 inschrijving per klant. Toegang tot Disney+ onder voorbehoud van activering van een account bij Disney+ door de klant. Het aanbod kan niet worden gebruikt op een bestaand Disney+ account. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs.
 • Om te genieten van Disney+ inhoud via jouw Proximus-decoder (in de sectie recommended apps van het menu) , moet je over een Android TV decoder beschikken. Meer info hier!
 • Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports-actie: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Pickx+
Het Pickx+ aanbod is een extra tv-optie voorbehouden voor klanten van het TV-basisaanbod. 
De Pickx+ service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.

Pickx+: Tv-optie Pickx+ - gratis gedurende 3 testmaanden: persoonlijk aanbod geldig van 15/09/2021 tot 30/06/2022. 1 enkele keer voor elke tv-abonnee die intekent op Pickx+. Na de 3 maanden gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kunt de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten.

Test een maand: 1 tv-optie gratis gedurende 1 testmaand: persoonlijk aanbod geldig van 23/04/2019 tot 30/06/2022. 1 enkele keer voor elke residentiële tv-abonnee die intekent op een nieuwe tv-optie naar keuze. Na de eerste maand gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kan de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten. Info en voorwaarden op www.proximus.be.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Wat zijn de tv-opties van Proximus voor zelfstandigen en kleine bedrijven?

Ontdek hieronder alle tv-opties die Proximus aanbiedt aan zelfstandigen en kleine bedrijven:

 • Pickx Mix
 • Pickx Sports
 • Pickx+
 • Netflix
 • Be tv
 • Studio 100 Go Pass
 • Adult
 • TV Replay
 • Pickx All Stars
 • Pickx All Stars & Sports
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar