Gecombineerde tv-opties

Ga voor de all-in

Pickx All Stars

Netflix, Disney+, extra zenders & een op aanvraag catalogus met massa’s films & series.

Logo-brand

in plaats van € 28,09 € 23,96 /maand
gedurende 3 maand

Pickx All Stars bestellen via deze pagina is momenteel niet mogelijk. Je kan deze tv-optie nog steeds bestellen via jouw TV Box op zender 58, door ons te bellen op 0800 22 800, of door naar de dichtstbijzijnde Proximus-winkel te gaan. Excuses voor het ongemak.

Pickx All Stars & Sports

Sport, Netflix, Disney+, extra zenders & een op aanvraag catalogus met massa’s films & series.

Logo-brand

in plaats van € 37,18 € 33,05 /maand
gedurende 3 maand

Pickx All Stars & Sports bestellen via deze pagina is momenteel niet mogelijk. Je kan deze tv-optie nog steeds bestellen via jouw TV Box op zender 58, door ons te bellen op 0800 22 800, of door naar de dichtstbijzijnde Proximus-winkel te gaan. Excuses voor het ongemak.

Ga voor iets meer specifiek

Test 1 maand gratis

behalve Netflix, Disney+, Pickx+

Pickx+

Fiction, sport, passion 

€ 4,12 /maand

Pickx Sports

De beste Belgische en internationale sportcompetities 

€ 15,69 /maand

Pickx Mix

Series, films, muziek, tekenfilms en documentaires 

€ 10,74 /maand

Netflix

Kijk altijd en overal 

€ 11,15 /maand

Disney+

Verhalen die je verwacht +
Zoveel meer 

€ 9,08 /maand

Disney+ bestellen via deze pagina is momenteel niet mogelijk. Je kan deze tv-optie nog steeds bestellen via jouw TV Box op zender 58, door ons te bellen op 0800 22 800, of door naar de dichtstbijzijnde Proximus-winkel te gaan. Excuses voor het ongemak.

Studio 100 GO Pass

Een app & TV content 

€ 4,92 /maand

Adult

Verwen jezelf discreet! 

€ 16,49 /maand

TV Replay+

Keer tot 36 uur terug of spoel vooruit

€ 6,61 /maand

Veelgestelde vragen

 1. Activatie tv-optie

  Je kan een tv-optie activeren via:

  Je tv-optie is 1 maand gratis.

  De datum van de activatie van je ‘1 maand gratis’ maakt niet uit :
  Als je een tv-optie activeert op bv. 15/4/2021 dan blijft deze gratis tem 15/5/2021.

  Je kan altijd opzeggen zonder extra kosten.

 2. Herinnering enkele dagen op voorhand

  We sturen enkele dagen voor het einde van de proefperiode een herinnering via e-mail/sms. Je kan altijd opzeggen zonder extra kosten.

 3. Einde van de gratis proefperiode

  Uw gratis proefperiode is afgelopen en wordt nu automatisch omgezet in een betalende periode.

 4. 1ste factuur

Je kunt altijd nagaan tot wanneer je tv-optie gratis blijft.

Via Tv:

 • Druk op menu. en ga naar Shop > Activeer een optie.
 • Maak jouw keuze uit de opties, tv-boeketten en passen.

Meer info betreffende ‘Eén maand gratis’

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Het Pickx Mix-, Pickx Sports-, Studio 100 Go Pass-, Pickx+-, Netflix-, Adult-aanbod zijn extra tv-opties voorbehouden voor klanten van het TV-basisaanbod. Tv-aanbod is beschikbaar in een pack met Internet en vaste lijn vanaf € 78/maand.

Pickx Sports
De inhoud van de optie Pickx Sports is geldig voor het seizoen 2019-2020, onder voorbehoud van de wijzigingen die broadcasters & leagues doorvoeren. De UEFA Champions League wordt uitgezonden vanaf de play-offs tot de finale. De kwalificatiewedstrijden zijn niet inbegrepen.

Naast het Pickx Sports-abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meerNieuw venster.

Studio 100 GO Pass
Studio 100 GO Pass is een optie bedoeld voor TV-klanten die toegang hebben tot hun programma's via Proximus Pickx, maar ook op smartphone en tablet via de app Wanagogo (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com. Optie ook beschikbaar voor klanten met een gsm-abonnement bij Proximus, die toegang hebben tot hun programma's via de app Studio 100 GO (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100.com op pc en Mac. Aanbieding onder voorbehoud van wijzigingen doorgevoerd door Studio 100.

Netflix
Kies je voor Netflix als TV bundel, zal het Netflix-abonnement (vandaag tegen € 11,15 excl. btw per maand voor het standaard Netflix abonnement voor 2 schermen tegelijkertijd, € 14,87 excl. btw voor 4 schermen en € 7,43 excl. btw voor 1 scherm ) op de Proximus-aanrekening/factuur worden vermeld. Volg de instructies om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse. De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.

Pickx All Stars
De prijzen zijn exclusief BTW.
Het Pickx All Stars-aanbod is een extra tv-optie voorbehouden voor klanten van het Proximus TV-basisaanbod. Het Pickx All Stars-aanbod bevat de tv-opties Netflix, Pickx Mix (inclusief Studio 100 Go Pass) en Pickx+ en 1 jaar toegang tot Disney+. TV is beschikbaar in een Business Flex Pack vanaf 70€/maand.

Netflix: de prijs van het Netflix-abonnement zal op de factuur/aanrekening van Proximus worden vermeld. Proximus biedt via de decoder technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. De Netflix-dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse
De tv-optie betreft een Netflix-abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: voor 4 schermen (voor € 4,50 meer/maand).
Studio 100 Go Pass: inhoud beschikbaar via tv, smartphone en tablet via de Studio 100 Go-app (beschikbaar via de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100go.com. Aanbod onder voorbehoud van wijzigingen door Studio 100.

Pickx All Stars & Sports
De prijzen zijn exclusief BTW. De tv-opties Pickx Mix, Pickx Sports, Studio 100 Go Pass, Pickx+, Netflix, Adult et Be tv zijn allemaal aanvullende TV-opties die gereserveerd zijn voor klanten van het basis TV-aanbod.TV is beschikbaar in een Business Flex Pack vanaf 70€/maand.

Naast het Pickx All Stars & Sports -abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meerNieuw venster.

Disney+:

 • De prijs van het Disney+ abonnement wordt op jouw Proximus-factuur vermeld. Pickx TV van Proximus biedt technisch vereenvoudigde toegang tot Disney+ via de Android TV Box. De Disney+ tv-optie en vereenvoudigde toegang worden aangeboden voor de duur van de geldigheid van het contract met Disney+ en zijn onderhevig aan de door Disney opgelegde wijzigingen.
 • Algemene voorwaarden en Proximus prijslijst en tarieven zijn van toepassing.
 • Om Disney+ te gebruiken, is een Disney+-account vereist. De gebruiker moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Disney+. Disney+ is een onafhankelijke gegevensbeheerder van de persoonsgegevens van Disney+-abonnees.
 • Toegang tot Disney+ is afhankelijk van de activering van een account bij Disney+ door de klant. De klant moet een nieuwe toegang tot Disney+ activeren met de Proximus-procedure die per e-mail wordt gecommuniceerd. Meer details hier
 • Om te genieten van Disney+ content via je Proximus Android TV Box (in het gedeelte met aanbevolen apps van het tv-navigatiemenu), moet je over de Proximus Android TV-decoder beschikken. Meer details over hoe je naar Disney+ kijkt via je Proximus Android TV Box.

Pickx+
Het Pickx+ aanbod is een extra tv-optie voorbehouden voor klanten van het TV-basisaanbod. 
De Pickx+ service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. Je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.

Pickx+: Tv-optie Pickx+ - gratis gedurende 3 testmaanden: persoonlijk aanbod geldig van 15/09/2021 tot 30/06/2022. 1 enkele keer voor elke tv-abonnee die intekent op Pickx+. Na de 3 maanden gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kunt de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten.

Test een maand: 1 tv-optie gratis gedurende 1 testmaand: persoonlijk aanbod geldig van 23/04/2019 tot 30/06/2023. 1 enkele keer voor elke residentiële tv-abonnee die intekent op een nieuwe tv-optie naar keuze. Na de eerste maand gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kan de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten. Info en voorwaarden.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 14/08/2023 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Wat zijn de tv-opties van Proximus voor zelfstandigen en kleine bedrijven?

Ontdek hieronder alle tv-opties die Proximus aanbiedt aan zelfstandigen en kleine bedrijven:

 • Pickx Mix
 • Pickx Sports
 • Pickx+
 • Netflix
 • Be tv
 • Studio 100 Go Pass
 • Adult
 • TV Replay
 • Pickx All Stars
 • Pickx All Stars & Sports
 • Disney+
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar

Proximus Digital Assistant