TV Box

Exclusief voor Proximus TV klanten

Zoek een pack met TV dat het beste bij jou past.

Zoek een pack met TV

De beste Pickx tv-ervaring met de Android TV Box

  • Live TV, streaming en VOD-catalogus handig op één plek.
  • Kijk gratis uitgesteld, tot 7 dagen na uitzending, met TV Replay
  • Ontdek aanbevolen programma's en raadpleeg de uitgebreide tv-gids
  • En dit alles op al je schermen, altijd en overal

Download Pickx-app

Stream naar je TV

Stream je favoriete programma’s van je smartphone, tablet of pc rechtstreeks naar je TV dankzij een geïntegreerde Chromecast.

Hoe gebruik ik Chromecast? Nieuw venster

Gebruik je favoriete Android-apps op je tv

Met de TV Box kun je al je favoriete apps downloaden, zoals YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, etc., rechtstreeks vanuit de Google Play Store en bekijken op je tv.

Exclusief voor Proximus TV klanten

Een extra TV nodig bij je thuis?

Een 2de TV Box huur je voor € 8/maand.
Vanaf een 3de TV Box krijg je 2€ korting.

8 /maand

Btw en Recupel inbegr.

Upgrade jouw huidige TV Box met de nieuwe met wifi!

Hoe een nieuwe TV Box aanvragen?

Veelgestelde vragen

Een oude TV Box omruilen en een nieuwe TV Box aanvragen is heel makkelijk. Met de nieuwste TV Box ervaar je Pickx op de beste manier. Hou wel rekening met een éénmalige omruilingskost van €49.

De eenmalige omruilkost valt weg wanneer je een oude TV Box omwisselt voor een Android TV Box wanneer je geabonneerd bent op één van de volgende de tv-optie(s) Pickx All Stars, Pickx All Stars & Sports, Disney+ of Netflix. Als je al een Android TV Box hebt en je wil deze omruilen voor een meer recente versie van de Android TV Box met wifi (compact) valt de éénmalige omruilkost niet weg.

Een nieuwe TV Box aanvragen doe je als volgt:

  • Via je tv-toestel ga je naar het Pickx TV-menu (‘Shop’)
  • Of je contacteert onze klantendienst.

Een synoniem voor 4K is ‘Ultra HD’. Dit is een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Ultra HD is dus een zeer hoge resolutie, viermaal hoger dan ‘Full HD’ wat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Het komt er dus op neer dat je meer pixels te zien krijgt en hierdoor meer details op je tv kunt waarnemen. Deze scherpere weergave van beelden betekent een betere filmbeleving. Om hiervan te kunnen genieten heb je wel ook nog 4K content (films/series) nodig, een 4K televisie en een goede internetverbinding (bandbreedte van minstens 23 mbps).
High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

Onze nieuwste TV-decoder bevat geïntegreerde Wi-Fi-6 technologie. Je kan ervoor kiezen het toestel draadloos te verbinden met het thuisnetwerk, zonder externe booster. Voor een optimale en stabiele tv-ervaring blijft een bekabelde verbinding wel aangeraden. Met de flexibiliteit om te kiezen tussen deze twee opties, bepaal je zelf hoe je je TV Box wilt aansluiten.

Meer info

Je vindt de installatiegidsen hier.

Haal het maximum uit jouw tv-abonnement support page

Heb je nog vragen?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

De huurprijs van je eerste TV Box is inbegrepen in je Flex pack. Voor een 2de TV Box betaal je een huurprijs van € 8 /maand extra. Vanaf een 3de TV Box is dit €  6 / maand / TV Box.

In Flex Premium pack zijn 2 TV Boxen gratis.

Als je geen TV Box hebt, blijft de prijs van je Flex pack dezelfde.