Apple TV

De Apple ervaring. Alsof je in de bioscoop zit.

Apple TV

69

Klaar om te kijken?

Verbind Apple TV 4K Wifi + Ethernet met jouw TV en geef je scherm een upgrade

Nog geen Pickx TV-klant?

Krijg Apple TV voor slechts 69 € als je een pack bestelt.

Bestel een pack met Apple TV Wil je Apple TV zonder abonnement ?

Ben je al een Pickx TV-klant ?

Log in & voeg een Apple TV toe en verander je tv-ervaring.

Al je favoriete entertainment met Apple TV

  • Bekijk live TV via de Proximus Pickx-app
  • Voeg sport, series en films toe met onze tv-opties
  • Download jouw apps zoals YouTube, Netflix, ...
  • om de Apple Originals series & films te bekijken

Bekijk het groter geheel

Deel al je foto's en video's met je vrienden en familie rechtstreeks vanaf je Apple-apparaten naar je tv en spiegel precies wat er op het scherm van je apparaat staat via AirPlay. Toegang tot al je video's en foto's van je iCloud via je tv-scherm. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een afstandsbediening als geen ander

De Siri-afstandsbediening combineert snelheid, behendigheid en nauwkeurige bediening met een drukgevoelig clickpad. Klik om eenvoudig door titels op de Apple TV-app te bladeren of gebruik gewoon de speciale Siri-knop om je te helpen het materiaal te vinden waar je van houdt.

Wil je Apple TV zonder pack of abonnement?

Koop Apple TV rechtstreeks bij Proximus zonder pack of abonnement voor €189,99.

Veelgestelde vragen

Ja, als je al Flex Pack met TV-klant bent, kun je genieten van het gezamenlijke aanbod. Je betaalt eenmalig € 69 en je ontvangt een Apple TV. Je kunt dit eenvoudig aanpassen via onze webshop. Daarna is het de bedoeling dat je 2 jaar klant blijft, anders moet je de resterende restwaarde van de Apple TV betalen.
 

Ja, je kunt zonder extra kosten blijven genieten van jouw Android TV box als je kiest voor een Apple TV 4K 128GB, maar zorg ervoor dat je hem niet weggooit. Als je je Android TV box niet langer nodig hebt, neem dan contact op met een van onze agenten die je kunnen helpen met het retourproces.

Natuurlijk. Als je een Flex pack met Apple TV hebt, heb je niet de gebruikelijke TV box gekregen, maar heb je nog steeds een Proximus Pickx TV abonnement waarbij je toegang hebt tot meer dan 80 zenders. Als de Pickx-app nog niet automatisch geïnstalleerd stond, kan je hem zelf downloaden via de geïntegreerde app store op je scherm.
 

Als je een Flex pack met Apple TV hebt, krijg je niet de gebruikelijke TV box. Maar op vlak van functionaliteiten zijn er eigenlijk bijna geen verschillen meer tussen een Apple TV en een Android TV Box. Met beide toestellen heb je rechtstreeks toegang tot meer dan 80 zenders, raadpleeg je de tv-gids en zoek je je favoriete programma’s op per categorie, je kan deze zowel live als uitgesteld bekijken of opnemen om later te bekijken. Verder kan je al je favoriete apps downloaden (Netflix, Youtube, Spotify, ...) aangezien er een app store op je scherm beschikbaar is. Je kan de tv bedienen met de afstandsbediening of met je stem (Siri / Google Assitant). Daarnaast kan je de inhoud van jouw smartphone gemakkelijk swipen naar het grote scherm. Het grootste verschil zit eerder in de lay-out en gebruikservaring, te vergelijken met een Android smartphone versus Apple smartphone.

Een Google Chromecast sluit je net zoals een Apple TV aan op je TV via een HDMI-kabel. Daardoor kan je alle inhoud van jouw tablet of smartphone naar het grote scherm ‘swipen’/casten. Dit lukt zowel met Android als Apple smartphones, terwijl bij Apple TV de focus vooral op Apple toestellen ligt. Daarnaast kan je met beide toestelletjes de TV ook met je stem bedienen (met Google Assistant vs Siri) en hebben ze beide versies die 4K kwaliteit ondersteunen.

Het grote verschil is dat een chromecast er niet voor zorgt dat er een geïntegreerde app store op je TV-scherm verschijnt. Je zal dus niet rechtstreeks apps kunnen downloaden op je TV en zult altijd jouw smartphone nodig hebben. Ook voor gaming kies je beter voor een Apple TV. Daarnaast zal ook de TV ervaring anders zijn, te vergelijken met een Android smartphone vs Apple smartphone.

Een synoniem voor 4K is ‘Ultra HD’. Dit is een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Ultra HD is dus een zeer hoge resolutie, viermaal hoger dan ‘Full HD’ wat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Het komt er dus op neer dat je meer pixels te zien krijgt en hierdoor meer details op je tv kunt waarnemen. Deze scherpere weergave van beelden betekent een betere filmbeleving. Om hiervan te kunnen genieten heb je wel ook nog 4K content (films/series) nodig, een 4K televisie en een goede internetverbinding (bandbreedte van minstens 23 mbps).

High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

Ja, een Apple TV kan aangesloten worden op elk tv-toestel dat een HDMI-aansluiting heeft! Zo maak je van elke TV een Smart TV! Om van 4K beeldkwaliteit te kunnen genieten heb je wel ook een 4K tv nodig.

Ja, dit kan zeker! Die koop je gemakkelijk online aan of later via je Proximus+ app. Je vindt de aangekochte opties dan gewoon terug in je Pickx-app.
Toch zijn er drie uitzonderingen:

  • Koop je onze Pickx Mix-optie dan zal je enkel de bijhorende zender kunnen bekijken, het zal op je Apple TV niet mogelijk zijn om naar de filmcatalogus te gaan. Dit kan wel via je smartphone (Pickx-app) of via www.proximuspickx.be.
  • Ook de tv-optie ‘Adult’ kan niet op de Apple TV bekeken worden wegens restricties van Apple. Je kan deze zenders enkel bekijken via een decoder.
  • Het is niet mogelijk om een Netflix abonnement te kopen via Proximus, tenzij je nu al zo’n abonnement hebt lopen via je Proximus-factuur, dan kan dit wel gewoon doorlopen. Een Netflix abonnement moet je dus kopen via de site van Netflix zelf.

Heb je nog vragen?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K 128GB: Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Flex Pack met TV kiest geldt de prijs van €69 i.p.v. €189,99 voor een Apple TV. Als je Apple TV als onderdeel van een pack kiest, hebt je ook recht op een Android TV box, op vraag. Je zal dan € 3 meer betalen. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabelNew window in het contract. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Flex met TV, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart.