Apple TV

Entertainment als nooit tevoren

Apple TV

Vanaf 199.99

Klaar om te kijken?

Verbind Apple TV 4K met jouw TV en geef je scherm een upgrade

 • Kijk live TV, films & shows in de allerbeste 4K HDR kwaliteit
 • Download al je favoriete apps rechtstreeks op je TV-scherm dankzijde geïntegreerde App Store 
 • Swipe alles vanop je iPhone, iPad or Mac naar het grote scherm
 • Eenvoudige en intuïtieve navigatie met de Apple TV afstandsbediening of Siri

Binnenkort beschikbaar met Flex packs

Al je favoriete entertainment met Apple TV

 • Bekijk live TV via de Proximus Pickx-app
 • Voeg sport, series en films toe met onze tv-opties
 • Download jouw apps zoals YouTube, Netflix, ...
 • Krijg  om de Apple Originals series & films te bekijken

Veelgestelde vragen

Een Google Chromecast sluit je net zoals een Apple TV aan op je TV via een HDMI-kabel. Daardoor kan je alle inhoud van jouw tablet of smartphone naar het grote scherm ‘swipen’/casten. Dit lukt zowel met Android als Apple smartphones, terwijl bij Apple TV de focus vooral op Apple toestellen ligt. Daarnaast kan je met beide toestelletjes de TV ook met je stem bedienen (met Google Assistant vs Siri) en hebben ze beide versies die 4K kwaliteit ondersteunen.

Het grote verschil is dat een chromecast er niet voor zorgt dat er een geïntegreerde app store op je TV-scherm verschijnt. Je zal dus niet rechtstreeks apps kunnen downloaden op je TV en zult altijd jouw smartphone nodig hebben. Ook voor gaming kies je beter voor een Apple TV. Daarnaast zal ook de TV ervaring anders zijn, te vergelijken met een Android smartphone vs Apple smartphone.

Een synoniem voor 4K is ‘Ultra HD’. Dit is een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Ultra HD is dus een zeer hoge resolutie, viermaal hoger dan ‘Full HD’ wat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Het komt er dus op neer dat je meer pixels te zien krijgt en hierdoor meer details op je tv kunt waarnemen. Deze scherpere weergave van beelden betekent een betere filmbeleving. Om hiervan te kunnen genieten heb je wel ook nog 4K content (films/series) nodig, een 4K televisie en een goede internetverbinding (bandbreedte van minstens 23 mbps).

High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

Ja, een Apple TV kan aangesloten worden op elk tv-toestel dat een HDMI-aansluiting heeft! Zo maak je van elke TV een Smart TV! Om van 4K beeldkwaliteit te kunnen genieten heb je wel ook een 4K tv nodig.

Ja, dit kan zeker! Die koop je gemakkelijk online aan of later via je de MyProximus-app. Je vindt de aangekochte opties dan gewoon terug in je Pickx-app.
Toch zijn er drie uitzonderingen:

 • Koop je onze Pickx Mix-optie dan zal je enkel de bijhorende zender kunnen bekijken, het zal op je Apple TV niet mogelijk zijn om naar de filmcatalogus te gaan. Dit kan wel via je smartphone (Pickx-app) of via www.proximuspickx.be.
 • Ook de tv-optie ‘Adult’ kan niet op de Apple TV bekeken worden wegens restricties van Apple. Je kan deze zenders enkel bekijken via een decoder.
 • Het is niet mogelijk om een Netflix abonnement te kopen via Proximus, tenzij je nu al zo’n abonnement hebt lopen via je Proximus-factuur, dan kan dit wel gewoon doorlopen. Een Netflix abonnement moet je dus kopen via de site van Netflix zelf.

Heb je nog vragen?