Je recente zoekopdrachten

• {{query}}
  • {{item.query}}{{item.suggestedPart}}

Surf, bel en sms binnen de EU, zonder extra kosten

De internationale tarieven en roamingkosten zijn gewijzigd

Ontdek wat er gewijzigd is en volg met MyProximus uw verbruik op de voet, in binnen- en buitenland. We sturen u ook tijdig en gratis sms'en over uw verbruik.

Interessante links

Stel uw gsm of tablet in

Internet of e-mail instellen? Volg alle instructies stap voor stap.

Ga verder
MyProximus

MyProximus

Ontdek onze online diensten (raadpleeg uw verbruik, beheer uw facturen en aanrekeningen, bekijk uw producten en opties...) via de website of mobiele app.