Je recente zoekopdrachten

  • {{query}}
  • {{item.query}}{{item.suggestedPart}}

Wifi, is het veilig vandaag?

U hoort veel spreken over wifi-hacks en andere internetaanvallen. Is het veilig om via wifi te surfen?

Lees onze tips.

 

Interessante links

Stel uw gsm of tablet in

Internet of e-mail instellen? Volg alle instructies stap voor stap.

Ga verder
MyProximus

MyProximus

Ontdek onze online diensten (raadpleeg uw verbruik, beheer uw facturen en aanrekeningen, bekijk uw producten en opties...) via de website of mobiele app.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

Contact