Hoe verbind je je huis met het fibernetwerk?

Wil je fiber in huis halen? Volg dan de onderstaande stappen:

 1. Check je adres
  Ga naar onze online adreschecker om te zien of je woning of zaak in een fiberzone ligt.

 2. Schrijf je in
  Ligt je woning of zaak in een fiberzone? Dan word je automatisch doorverwezen naar ons inschrijvingsformulier. Vul dit in, en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

 3. Wij contacteren je
  Heb je je ingeschreven? Één van onze medewerkers zal je opbellen met meer informatie, zoals de periode waarin de installatie vermoedelijk zal plaatsvinden. De installatie vindt meestal plaats tussen de 1 en 6 maanden.

 4. Maak een afspraak
  Wanneer de werken in je buurt bijna van start gaan, zullen onze medewerkers je nog eens opbellen om een concrete afspraak vast te leggen.
  De gemaakte afspraken worden altijd bevestigd via e-mail en kunnen later bekeken of gewijzigd worden via de persoonlijke link in deze mail of via het nummer 0800 33 007. Het annuleren van een afspraak kan enkel telefonisch gebeuren.

 5. Wij installeren de fiberkabel in je straat
  De fiberaansluiting is gratis, zolang we in je straat aan het werk zijn. Wanneer dit niet meer het geval is blijft installatie mogelijk, maar zullen hiervoor eventueel extra kosten worden aangerekend.
  De installatie is bovendien zonder aankoopverplichting. Je hoeft zelfs geen klant te zijn en als je dit niet wilt, dan hoef je dit ook niet te worden. Hiermee ben je wel al zeker dat je huis klaar is voor de toekomst.
  In onze handige gidsen vind je alle informatie i.v.m. de technische richtlijnen voor de aansluiting van je woning en de aanleg van het kabelnetwerk in je woning.

 6. Activeer je producten
  Ga voor meer informatie over onze producten en promo’s langs in een Proximus Center in je buurt. Ons gratis bellen kan ook, op 0800 33 007.