Andere pack combinaties

Internet Start + Telephony + TV

Surfen
 • Volume: 150 GB1
 • Tot max. 50 Mbps download- en 4 Mbps uploadsnelheid3
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Gratis toegang tot Wi-Fi Hotspots

Tv-kijken
 • Meer dan 80 zenders
 • Kijk overal tv met de Proximus Pickx-app
 • Programmeer je opnames vanop afstand

Bellen (vaste lijn)

Gratis nationaal bellen naar mobiele & vaste nummers vanaf 17u 's avonds en in het weekend4


My e-Press

Onbeperkt abonnement op artikels gepubliceerd online door Het Laatste Nieuws of Le Soir.

Installatie en activering: € 59

67,99 /maand

Internet + Telephony

Surfen
 • Volume: onbeperkt2
 • Tot max. 100 Mbps download- en 20 Mbps uploadsnelheid3
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Gratis toegang tot Wi-Fi Hotspots


Bellen (vaste lijn)

Gratis nationaal bellen naar mobiele & vaste nummers vanaf 17u 's avonds en in het weekend4


My e-Press

Onbeperkt abonnement op artikels gepubliceerd online door Het Laatste Nieuws of Le Soir.

Installatie en activering: € 59

68 /maand

Bekijk de Internet policy (.pdf)

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

1Vast internetvolume: alleen voor persoonlijk gebruik en in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 3 TB uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling een Extra Volume activeert via de Proximus+ app​. Meer info vindt u op www.proximus.be/internetpolicy.

2Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume via de Proximus+ app​. Meer info vindt u op www.proximus.be/internetpolicy.

3Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetspeed.

4Free Calls National: onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België. Alleen bedoeld voor privégebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Duizend minuten naar Belgische mobiele nummers tijdens de daluren. Daarbuiten zijn de Classic tarieven van toepassing. Telefoongesprekken tijdens de piekuren naar een vast of mobiel nummer in België: € 1 /oproep, incl. btw. Niet combineerbaar met andere opties die korting bieden op binnenlandse oproepen. Niet geldig voor telefoontjes naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar PhoneMail). Maximaal twee Free Calls National per klant.

5TV Replay: is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een pack Tel+TV. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus TV en de app Proximus TV, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten

Toepassing Proximus TV: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een l'app Proximus+-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

Installatie/activatiekosten voor nieuwe klanten: € 59

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar