In het buitenland

Blijf altijd en overal verbonden

De volgende bepalingen gelden voor zover ze niet uitdrukkelijk in tegenspraak zijn met de specifieke bepalingen die van toepassing zijn op de diensten:

 • Prijzen incl. btw.
 • De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde.
 • Belminuten en sms'en die bij de optie inbegrepen zijn, gelden niet voor oproepen en sms'en naar satellietnetwerken, maritieme netwerken of speciale nummers (voting, 0900, enz.).
 • Buiten België is het tarief van de oproepen en sms’en naar speciale nummers (inclusief lokale 0800-nummers) afhankelijk van de kosten die worden aangerekend door de gebruikte buitenlandse operator. Het nationale tarief is niet van toepassing voor deze oproepen en sms’en.
 • Mobiel internet wordt gefactureerd per schijf van 100 KB.
 • De abonnementen worden gefactureerd voor een volledige maand (zelfs als het abonnement in de loop van de maand wordt geactiveerd of gedeactiveerd).
 • Niet-gebruikte minuten, sms’en en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
 • De activering van roamingopties is gratis.
 • De roamingopties volgen de geldende standaardtarieven niet. Je kunt je optie eender wanneer gratis deactiveren. In dat geval zullen buiten België de standaardtarieven van toepassing zijn. Ze kunnen geraadpleegd worden op de internetpagina www.proximus.be/roaming.
 • De belminuten, sms'en en MB zijn geldig in de volgende landen afhankelijk van de zones waar de opties beschikbaar zijn:
  • 1Europa:
   Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden.
  • Topbestemmingen:
   Zuid-Afrika, Albanië, Andorra, Australië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Canada, Kaapverdië, China, Dominicaanse Republiek, Egypte, Verenigde Staten van Amerika, Guernsey (Baljuwschap), Hongkong, India, Indonesië, Israël, Japan, Jersey, Macedonië, Maleisië, Eiland Man, Marokko, Mexico, Monaco, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Singapore, Sri Lanka, Zwitserland, Thailand, Turkije, Oekraïne.
  • Buiten Europa en de Topbestemmingen
   De landen die niet vermeld staan in de zones Europa en Topbestemmingen, en in de uitzonderingszones.
  • Uitzonderingszone:
   Angola, Armenië, Bahama’s, Bhutan, Brunei, Djibouti, Ethiopië, Honduras, Falklandeilanden, Kirgizië, Laos, Libanon, Macau, Maldiven, Myanmar, Nepal, Nieuw-Caledonië, Papoea-Nieuw-Guinea, Sao Tomé en Principe, Sudan, Oost-Timor, Togo, Tunesië, Venezuela.

Daily Travel Passport

Je betaalt enkel voor de dagen dat je de optie effectief gebruikt. De dagelijkse prijs € 5 wordt geactiveerd zodra je een oproep doet of een sms verstuurt naar een land in deze zone, in de Europese Unie, of naar België, meer dan 200 KB mobiel internet verbruikt of een oproep ontvangt in de zone 'Topbestemmingen'.

Een gebruiksdag start en eindigt om middernacht, Belgische tijd. Niet-gebruikte belminuten, sms'en en MB worden niet overgedragen naar de volgende dag.

De oproepen worden per seconde gedebiteerd vanaf de 1ste seconde.

Het surfvolume in de bundel wordt gedebiteerd per schijf van 100 KB vanaf een verbruik van 200 KB. Verbruik van minder dan 200 KB en verbruik nadat het inbegrepen volume in de optie is opgebruikt, worden gefactureerd volgens het standaardtarief.

Geen abonnementskosten.

Pay&Go-klanten moeten minstens € 1,50 krediet hebben op hun kaart om te kunnen bellen in het buitenland.

Niet compatibel met andere roamingopties, noch met de businessopties of businesstariefplannen met Closed User Groups (CUG = onbeperkt gratis bellen tussen collega's, VPN en Wireless Office). Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International. Door de activering van Daily Travel Passport zullen alle andere roamingopties automatisch worden gedeactiveerd.

Daily Travel Surf

Niet cumuleerbaar met andere opties die volume in het buitenland bevatten. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.

Geen abonnementskosten.

Je betaalt enkel voor de dagen dat je de optie gebruikt. De dagelijkse prijs (€ 4,24 of € 17,99) wordt geactiveerd afhankelijk van de zone waarin je je bevindt ('Topbestemmingen' of 'Buiten Europa & Topbestemmingen').

Een gebruiksdag start en eindigt om middernacht, Belgische tijd. De niet-gebruikte MB worden niet overgedragen naar de volgende dag.

1-Month Travel Passport Top 3

1 GB mobiele data, 100 belminuten en 100 sms’jes om in en tussen de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland te gebruiken, alsook vanuit deze landen naar de EU (niet geldig voor speciale nummers). De bundel is ook geldig voor inkomende oproepen in deze drie landen. Geldig gedurende 31 dagen na activering. Oproepen worden afgetrokken van de bundel per minuut onder en per seconde vanaf de 61ste seconde. Het surfvolume wordt gefactureerd per KB.

1-Month Travel Passport Top

1 GB mobiele data, 100 belminuten en 100 sms'jes om in en tussen Topbestemmingen1 te gebruiken alsook vanuit Topbestemmingen naar de EU (niet geldig voor speciale nummers). De bundel is ook geldig voor inkomende oproepen in deze Topbestemmingen. Geldig gedurende 31 dagen na activering. Oproepen worden afgetrokken van de bundel per minuut onder en per seconde vanaf de 61ste seconde. Het surfvolume wordt gefactureerd per KB.

1 Topbestemmingen: Albanië, Andorra, Australië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Canada, China, Dominicaanse Republiek, Egypte, Guernsey (Baljuw van), Hongkong, India, Indonesië, Israël, Japan, Jersey-eiland, Kaapverdië, Macedonië, Maleisië, Man (Eiland van), Marokko, Mexico, Monaco, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Russische Federatie, Servië, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Turkije, Verenigde Staten van Amerika, Zuid-Afrika en Zwitserland

Travel Passport (Intense) Topbestemmingen

Cumuleerbaar met Travel Passport Buiten Europa & Topbestemmingen en alle tariefplannen. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.

Travel Passport Buiten Europa & Topbestemmingen

Cumuleerbaar met Travel Surf (Intense) Topbestemmingen, Travel Passport (Intense) Topbestemmingen en alle tariefplannen.

Travel Passport World

Niet cumuleerbaar met andere roamingopties. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.

Cumuleerbaar met alle tariefplannen.

Travel Surf (Intense) Topbestemmingen

Cumuleerbaar met Travel Passport Buiten Europa & Topbestemmingen en alle tariefplannen. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.

Travel Surf (Intense) World

Niet cumuleerbaar met andere roamingopties. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.

Cumuleerbaar met alle tariefplannen.

Je budget beheren in het buitenland… niet altijd eenvoudig. Om zijn klanten te helpen, heeft Proximus een roamingaanbod uitgewerkt dat op die behoefte inspeelt. Dit aanbod kan echter verschillen naargelang van het land waarin je je bevindt. Om je beter te kunnen informeren, bewaart en gebruikt Proximus de gegevens van de landen waarheen je reist gedurende zestig dagen. Indien je dit niet wenst, kun je gratis een sms met GEO NEEN sturen naar 8888. Wij zorgen er dan voor dat je keuze gerespecteerd wordt.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar