Calls & SMS

Vanaf € 4.99 /maand

Internationale opties

Goedkoper bellen en sms'en vanuit Belgie naar het buitenland

Ik wil een optie voor:

Ik wil een optie voor mijn gsm

Calls & SMS

 • 25 min.
 • 25 sms'en
 • Naar alle vaste en mobiele nummers in Europa, Canada, de VS, Zwitserland, Andorra, Monaco, het Verenigd Koninkrijk en naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije.

€ 4,99 /maand

Prepaidkaart en mobiel abonnement
Deze optie kan op elk moment worden gestopt

Calls & SMS+

 • 60 min.
 • 60 sms'en
 • Naar alle vaste en mobiele nummers in Europa, Canada, de VS, Zwitserland, Andorra, Monaco, het Verenigd Koninkrijk en naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije.

€ 9,99 /maand

Optie voor mobiel abonnement
Deze optie kan op elk moment worden gestopt

Om de optie Call & SMS naar Europa, de VS, Canada en Zwitserland te activeren op je herlaadkaart: typ #155*1# en druk op verzenden (typ #155# om je verbruik te kennen).

Sms'en doe je nog steeds aan het standaardtarief.

Ik wil een optie voor mijn vaste lijn

Free Calls International

Van 17u tot 8u tijdens de week., 24u/24 in het weekend en op feestdagen
 • 2000 minuten/maand max.
 • bel je zonder bijkomende kosten vanaf je vaste lijn naar vaste lijnen en mobiele nummers:
  - naar de meeste Europese landen
  - naar de Verenigde Staten en Canada
 • Bel naar vaste lijnen in Marokko en Turkije

€ 3,50 /maand

Deze optie kan op elk moment worden gestopt

Unlimited Calls National/International

24/24
 • Onbeperkt bellen naar alle vaste lijnen in België
 • 1000 minuten naar alle mobiele nummers in België
 • 1000 minuten naar alle vaste en mobiele nummers in Europa, Canada en de Verenigde Staten en naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije

€ 18,15 /maand

Deze optie kan op elk moment worden gestopt

Tarieven buiten de bundel

Bekijk deze prijslijsten

Lijst of landen inbegrepen:

Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije

Prefixes vaste lijnen Free Calls International

Alle prijzen zijn inclusief btw.

International Calls & SMS = International Calls & SMS+:

 • De minuten en sms'en zijn geldig gedurende de facturatieperiode. Resterende minuten of sms’en worden niet overgedragen naar de volgende maand. Activering en deactivering zijn gratis en op elk moment mogelijk.
 • De minuten gelden niet voor oproepen naar maritieme of satellietnetwerken of naar speciale nummers (niet tussen personen), noch voor sms'en naar speciale diensten, noch voor mms'en. Per gesprek worden de minuten gebruikt per seconde vanaf de 61e seconde. Het verbruik bovenop het volume inbegrepen in de optie, alsook de oproepen naar speciale nummers in het buitenland worden gefactureerd volgens het tarief van je tariefplan, meer info.
 • Pay&Go-klanten moeten minstens € 4,99 incl. btw krediet op hun kaart hebben om de optie International Calls & SMS te kunnen activeren. International Calls & SMS + niet mogelijk voor prepaidkaarten.

Algemene voorwaarden voor Free Calls International

Gratis bellen van 17 u tot 8 u tijdens de week en 24 u/24 in het weekend en op feestdagen naar vaste lijnen en mobiele nummers in de meeste Europese landen en naar Marokko, Turkije, de Verenigde Staten en Canada.

Optie enkel geldig voor vaste telefonie op de Phone Line. Beperkt tot 2000 minuten per maand. Maximum één optie per klant, uitsluitend voor privédoeleinden en overeenkomstig de algemene voorwaarden van Proximus. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op internationale oproepen.

De nummers in Marokko die beginnen met 526, 527, 533, 534, 540, 546, 547, 550, 553, 600 en 892 (voorafgegaan door de landcode 212) zijn geen vaste nummers en worden gefactureerd aan de gebruikelijke prijs naar mobiele nummers.

Zijn niet inbegrepen: Bahama’s, Barbados, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Gibraltar, Guadeloupe, Hawaï, Maagdeneilanden, Martinique, Nederlandse Antillen, Puerto Rico, Réunion.

Oproepen naar alle landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Algemene voorwaarden voor "Onbezorgd nationaal en internationaal bellen"

Oproepen naar alle landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e minuut, zonder connectiekost

Hoe goedkoop bellen vanuit België naar het buitenland?

Met de internationale opties van Proximus kun je vanuit België tegen uitzonderlijke tarieven bellen en sms’en naar het buitenland. Dit zijn onze twee internationale belopties:

 • Calls & SMS
  Met de optie Calls & SMS van Proximus ontvang je 25 belminuten en 25 sms’en naar Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland voor slechts € 4,99 per maand.
 • Calls & SMS+
  Met de optie Calls & SMS+ van Proximus geniet je van 60 belminuten en 60 sms’en naar Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland voor € 9,99 per maand.