Flex

Jouw pack op maat

Wil je genieten van het snelste internet van 't land in een Flex Fiber pack?

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Kies je combinatie

Voeg extra’s toe en test of je kan genieten van fiber

Promo: jouw pack nu aan € 0 gedurende 2 maanden.
Bestel je pack met TV en Disney+ en win een trip naar Chicago.

Internet + Mobile + TV

Vanaf in plaats van € 87,99 0 /maand
gedurende 2 maanden

Internet + TV

Vanaf in plaats van € 72,99 0 /maand
gedurende 2 maanden

Internet + Mobile

Vanaf in plaats van € 69,99 0 /maand
gedurende 2 maanden

Win een reis naar Chicago

Bestel een pack met TV & Disney+ en maak kans op een reis naar Chicago t.w.v. € 8800 
of een Disney-goodiebag.

Het beste pack voor jou?

Doe de test

Waarom kiezen voor Flex (Fiber)?

Overal in huis een straffe verbinding

Voor het hele gezin, op al jouw apparaten en in elke kamer. 

Proximus fiber, uitgeroepen tot «Het snelste internet van ‘t land»

Een ongeëvenaarde internetervaring, ongeacht het aantal verbonden toestellen. 

Multi-mobile voordeel

Extra mobiele abonnementen vanaf € 10/maand

Je favoriete Pickx tv-content

Kies tussen Android TV box of Apple TV met je Flex pack. 

Heb jij een tweede verblijf?

Surf en kijk tv aan een voordelige prijs

Sociaal internet en tv-aanbod

Aanbod voorbehouden voor personen en gezinnen die in aanmerking komen, waaronder mensen met een leefloon, senioren of mensen met een handicap.

Vragen over Flex?

Neen, die is volledig gratis! De installatie en de activering zijn inbegrepen: een besparing van € 59!

Je kan zelf de datum van de installatie kiezen tijdens de productconfiguratie. De installatiedatum hangt af van jouw gekozen producten, de producten die je al hebt en de beschikbaarheid van onze medewerkers. Reken gemiddeld wel op een wachttijd van ongeveer 14 kalenderdagen.
Meer info over de installatie van je internet en tvNieuw venster

Voor de casual smartphone gebruiker raden wij het abonnement Mobile Flex S met 10 GB aan.
Zo heb je meer dan genoeg data om te surfen op het web en sociale media. Als je elke dag surft, veel muziek streamt en video's bekijkt op het 4G/5G-netwerk, zijn de Mobile Flex M- of Mobile Flex Unlimited-abonnementen perfect voor al je behoeften!

Ja, je kunt zonder extra kosten blijven genieten van jouw Android TV box als je kiest voor een Apple TV 4K 128GB, maar zorg ervoor dat je hem niet weggooit. Als je je Android TV box niet langer nodig hebt, neem dan contact op met een van onze agenten die je kunnen helpen met het retourproces. 

Bekijk andere veelgestelde vragen

Promo:  

 • van 02/05 t.e.m. 31/07/2024, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Flex kiest.  
 • INT + TV (+MOB): Maandelijkse korting van maximaal € 111,99/maand gedurende de eerste 2 maanden, afhankelijk van de samenstelling van het pack door de klant. De promotie geeft recht op een korting van € 72,99 op het basispack van Flex met internet + TV en tot maximum € 12 voor superieur internet, € 12 voor een tv-optie en € 15 voor een mobiel abonnement in je Flex-pack. Nadien betaal je de gewone prijs.  
 • INT + MOB: Maandelijkse korting van € 69,99/maand gedurende de eerste 2 maanden op het basispack van Flex met internet + mobiel. Nadien betaal je de gewone prijs. 
 • Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.  

Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de TV Box een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig tot 31/01/2025 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K 128GB: Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Flex Pack met TV kiest geldt de prijs van €69 i.p.v. €189,99 voor een Apple TV. Als je Apple TV als onderdeel van een pack kiest, hebt je ook recht op een Android TV box, op vraag. Je zal dan € 3 meer betalen. Geïnteresseerd? Bezoek de Android TV-pagina. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabelNieuw venster in het contract. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Flex met TV, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart.

Mobiele telefonie

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU-Zone* (van België naar België en van de EU-Zone naar de EU-Zone en België), behalve voor diensten met toegevoegde waarde (bijv. speciale nummers, diensten van derden). Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. De niet-opgebruikte MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand.

De mobiele abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Netwerk toegang 5G inbegrepen Optimale 5G max. snelheid Geschatte 5G max. snelheid
Mobile Flex S Ja 200 Mbps 200 Mbps
Mobile Flex M Ja 500 Mbps 420 Mbps
Mobile Flex Unlimited Ja 1 Gbps 420 Mbps

5G: het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden en is afhankelijk van het compatibele toestel en het abonnement.
De "geschatte maximumsnelheid" is de maximumsnelheid die gebruikers op verschillende plaatsen in het dekkingsgebied onder realistische omstandigheden kunnen verwachten. Deze maximumwaarde is het resultaat van metingen die in het hele land zijn verricht en kan variëren afhankelijk van de prestaties van de terminal en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Aangezien 5G nog steeds wordt uitgerold, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens.
De “optimale maximumsnelheid” is de snelheid die bereikt kan worden onder optimale gebruiksomstandigheden. De snelheid kan variëren, afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het toestel en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Meer info over 5G en de internet policy.

Internet (data): Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via de Proximus+ app of door contact op te nemen met de klantendienst.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een persoonlijk, niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". In het kader van de onbeperkte aanbiedingen, in België en de EU-Zone, behoudt Proximus zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand of in geval van regelmatige oproepen van meer dan 6u/dag en/of 30u/week. Wat het onbeperkt gebruik van mobiele gegevens betreft, geldt een redelijk gebruiksbeleid. In België en de EU-Zone*, de klant kan tot 350 GB/maand aan maximale snelheid surfen en daarna wordt de snelheid verminderd (max. 512 Kbps).

*EU-Zone landen waar de mobiele abonnementen geldig zijn: Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Frans West-Indië), Frans Guyana, Hongarije, Ålandeilanden (Finland), IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion (La), Roemenië, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Saint-Martin (Franse Antillen), Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden

TV & entertainment

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv

Pickx app voor TV-klanten met een Proximus+-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. 
De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een Proximus+ account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

Apple TV 4K 128GB: Als je Apple TV kiest als onderdeel van een pakket, hebt je ook recht op een Android TV box. Je zal dan € 3 meer betalen.

Tv-optie: keuze uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wiljzingen in het aanbod worden 2 maanden van tevoren meegedeeld.

Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de TV Box een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 5 extra/maand). Proximus behoudt zich het recht om de actie te verlengen.

Disney+: De prijs van het Disney+ abonnement wordt op jouw Proximus-factuur vermeld. Pickx TV van Proximus biedt technisch vereenvoudigde toegang tot Disney+ via de Android TV Box. De Disney+ tv-optie en vereenvoudigde toegang worden aangeboden voor de geldigheidsduur van het contract met Disney+ en zijn onderhevig aan de door Disney opgelegde wijzigingen.
Algemene voorwaarden en Proximus prijslijst en tarieven zijn van toepassing.
Om Disney+ te gebruiken, is een Disney+-account vereist. De gebruiker moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Disney+. Disney+ is een onafhankelijke gegevensbeheerder van de persoonsgegevens van Disney+-abonnees.
Toegang tot Disney+ is afhankelijk van de activering van een account bij Disney+ door de klant. De klant moet een nieuwe toegang tot Disney+ activeren met de Proximus-procedure die per e-mail wordt gecommuniceerd. Meer details: hier.
Om te genieten van Disney+ content via je Proximus Android TV Box (in het gedeelte met aanbevolen toepassingen van het tv-navigatiemenu), moet je over de Proximus Android TV-decoder beschikken. Meer details over hoe je naar Disney+ kijkt via je Proximus Android TV Box: hier!

Pickx Sports / Pickx All Stars & Sports: Naast dit abonnement, is een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer: https://b2b.elevensports.be.

TV Replay:  TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om de genoemde functionalite it te gebruiken. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay

Vast internet

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij je gratis 300 GB extra volume activeert via de Proximus+ app. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van het vaste internet: de vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten gehaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van de technologie, de computerinstallatie en de interne bekabeling en in uitzondelijke gevallen, van het algemene gebruik. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op maximaal 1 Wi-Fi booster in zijn Flex pack met superieur internet​. Gebruik in België en altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker.

Vaste telefonie

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.

Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België tijdens piek-en daluren. Na deze 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers. Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met je vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor alle Flex-klanten. 
 

Welk Proximus-pack kies ik het best? (Vergelijking van de packs)

Het is niet altijd makkelijk te kiezen tussen de verschillende beschikbare aanbiedingen. Hieronder vind je een overzicht dat je meer duidelijkheid biedt. Welk pack kies ik, afhankelijk van mijn gebruik?

 • Flex: 3 verschillende packs met afhankelijk van je behoeften een combinatie van internet, tv en mobiel, die je kunt personaliseren met tal van aanbiedingen op maat: sport, series, originele series, Disney, Netflix enzovoort.
 • Flex Fiber: alle eerder genoemde packs, met glasvezel als internetverbinding. Je krijgt dus dezelfde voordelen als met Flex, plus een ultrasnelle internetverbinding.

Flex

Flex is het pack 'Internet + Mobiel +TV', 'Internet + TV' of 'Internet + Mobiel', dat je perfect kunt personaliseren, zodat elk gezinslid zijn gading vindt. Het kan een mobiel abonnement bevatten met onbeperkt bellen en sms'en en 5G-technologie voor alle packs. Daarnaast kun je tegen een voordelige prijs een of meerdere extra mobiele abonnementen toevoegen, die je ook weer kunt personaliseren. Profiteer bovendien van een tv-abonnement met verschillende mogelijkheden voor liefhebbers van sport of series. In dit pack zit natuurlijk ook snel internet en optioneel een vaste lijn.

Flex Fiber

Flex Fiber is het pack 'Internet Fiber + Mobiel + TV' of 'Internet Fiber + TV' of 'Internet Fiber + Mobiel'. Bij Proximus kun je afhankelijk van je locatie kiezen voor een Flex Fiber-abonnement voor een razendsnelle, onbeperkte internetverbinding (tot 1 Gbps downloadsnelheid en 100 Mbps uploadsnelheid). Het pack kan een mobiel abonnement bevatten met onbeperkt bellen en sms'en en 5G-technologie voor alle packs. Daarnaast kun je tegen een voordelige prijs een of meerdere extra mobiele abonnementen toevoegen, die je ook weer kunt personaliseren. Profiteer bovendien van een tv-abonnement met verschillende mogelijkheden voor liefhebbers van sport of series. In dit pack zit natuurlijk ook ultrasnel internet en optioneel een vaste lijn.

Flex Flex Fiber
Internet
Standaardervaring
 • Onbeperkt volume
 • 100 Mbps downloadsnelheid / 30 Mbps uploadsnelheid
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Stabiel en snel internet
Superieure ervaring
 • De bovenstaande voordelen
 • Sneller en stabieler internet dankzij Wi-Fi 6
 • Beter wifibereik met een Wi-Fi Booster
 • Altijd gegarandeerde verbinding
Standaardervaring
 • 350 Mbps downloadsnelheid / 50 Mbps uploadsnelheid
 • 10 GB opslagruimte in de cloud
Superieure ervaring
 • 1 Gbps downloadsnelheid / 100 Mbps uploadsnelheid
 • Ultrasnel en stabiel internet dankzij Wi-Fi 6 en fiber
 • Beter wifibereik met een Wi-Fi Booster
 • Altijd gegarandeerde verbinding
Mobiel Downloadvolume van 12 GB tot onbeperkt
5G inbegrepen
Onbeperkt bellen + sms'en
Downloadvolume van 12 GB tot onbeperkt
5G inbegrepen
Onbeperkt bellen + sms'en
5 GB gratis voor Pickx
TV Meer dan 80 zenders
TV replay (36 uur)
Pickx-app
Keuze uit tv-opties
Gratis toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir+
Meer dan 80 zenders
TV replay (36 uur) of TV replay+
Pickx-app
Keuze uit tv-opties
Gratis toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir+
Vaste lijn Optioneel in het internetaanbod (onbeperkt bellen in België) Optioneel in het internetaanbod (onbeperkt bellen in België)
Price Vanaf € 69,99 Vanaf € 74,99

Waaruit bestaat het Flex-pack?

Met het Flex-pack vind je zeker iets naar je zin! Je kunt kiezen tussen 'Internet + Mobiel + TV', 'Internet + TV' of 'Internet + Mobiel'. Het pack omvat de volgende diensten:

 • Voor een mobiel abonnement: 4 verschillende mobiele abonnementen van 12 GB, 80 GB of onbeperkt downloaden. Je kunt onbeperkt sms'en en bellen, en alle abonnementen zijn compatibel met 5G-technologie.
  Je kunt extra mobiele abonnementen toevoegen voor je gezin met dezelfde voordelen als hierboven vermeld.
 • Meer dan 80 tv-zenders
 • Extra opties voor TV met Netflix, Disney+ of een Pickx All Stars-, Pickx Sports- of Pickx Mix-bundel
 • TV Replay en Proximus Pickx-app als optie
 • Onbeperkt internet (tot 100 Mbps download- en 30 Mbps uploadsnelheid) en 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud

Een mobiele ervaring op maat

Met ons mobiel aanbod kun je onbeperkt sms'en en bellen (geldig in België en in de Europese Unie, behalve voor communicatie vanuit België naar het buitenland). Kies uit ons aanbod de optie die het beste bij je past voor data: in België en de EU is er al een aanbod vanaf 12 GB per maand. Je kunt ook kiezen voor 80 GB of onbeperkte data. Al onze abonnementen zijn compatibel met 5G-technologie. Bij 12 GB per maand blijf je aan verlaagde snelheid (128 kbps) surfen, zelfs als je je abonnement overschrijdt.

Voeg mobiele abonnementen toe voor je gezinsleden

Vanaf € 10/maand kun je een of meer mobiele abonnementen aan je pack toevoegen met dezelfde opties als voor het eerste abonnement.

Meer dan 80 tv-zenders en aantrekkelijke opties

Televisie met het Flex-pack van Proximus, dat is toegang tot meer dan 80 zenders en onze Proximus Pickx-app op al je toestellen. Zo kun je tv-kijken waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Blader door je tv-gids en geniet van de catalogus van films en programma's gerangschikt per categorie. Programmeer je opnames en kijk met de Replay-optie naar reeds uitgezonden programma's. Je Flex-abonnement omvat ook 5 GB extra data, speciaal om je Proximus Pickx-app te gebruiken.

Als extraatje krijg je onbeperkt toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir online.

Welke opties voor TV?

Vind je niets leuker dan op zondag tv-series te verslinden? Ben je een fervente sportfan die geen wedstrijd wil missen? Laat Disney je nog steeds wegdromen? Opties in overvloed en nog veel meer!

 • Pickx Mix: 27 extra zenders, series, tekenfilms, documentaires ...
 • Pickx Sports: 20 sportzenders met de beste nationale en internationale competities
 • Pickx+: een tv-zender met bekroonde films, sportevenementen, series, talkshows, magazines en concerten
 • Pickx All Stars: Netflix, maar ook Pickx Mix, Pickx+ en Disney+
 • Pickx All Stars & Sports: all-in optie met de grootste sportevenementen en de grootste kaskrakers uit de entertainmentwereld (films, series, tekenfilms …)
 • Be tv: 6 zenders met zeer recente films, klassiekers en originele series
 • Disney+ of Netflix: vind je favoriete serie op jouw platform.

Onbeperkt internet en 10 GB opslagruimte

Surf thuis onbeperkt met snelheden tot 100 Mbps (downloaden) en 30 Mbps (uploaden). Geniet van een snelle en altijd stabiele verbinding en 10 GB opslagruimte in je Proximus Cloud.

Met de optie 'superieure ervaring' breid je je wifinetwerk uit, maak je 24/7 gebruik van de vaste lijn en kun je de Family life Premium-app downloaden om de dagelijkse taken met je gezin te organiseren. We raden deze optie aan bij telewerk.

Waaruit bestaat het Flex Fiber-pack?

Fiber: het internet van de toekomst komt bij je thuis. Proximus heeft beslist om je met fiber nog meer performante diensten aan te bieden. Deze technologie wordt momenteel in België uitgerold en zal de komende maanden en jaren ook jou bereiken. Met fiber geniet je van ultrasnelle verbinding en een nog scherper beeld.

Wat biedt deze oplossing:

 • Ultrasnel en onbeperkt internet
 • Tot 1 Gbps download- en 100 Mbps uploadsnelheid
 • 'Internet + Mobiel + TV', 'Internet + TV' of 'Internet + Mobiel'
 • Alle voordelen van de Flex-packs (mobiel 12 GB, onbeperkt of onbeperkt 5G, meer dan 80 tv-zenders en eventuele extra opties, TV Replay of TV Replay+)

Tot 1 Gbps download- en 100 Mbps uploadsnelheid

Profiteer van een onbeperkte, ultrasnelle en stabiele verbinding bij je thuis en 10 GB opslagruimte in je Proximus Cloud.

Met Fiber Standard heb je tot 350 Mbps download- en 50 Mbps uploadsnelheid. Profiteer ook van Smart Wi-Fi, voor een altijd stabiele en snelle verbinding.

Met Fiber Gigabit verhoog je de snelheid van je verbinding tot 1 Gbps (downloaden) en 100 Mbps (uploaden). Met de Wi-Fi Booster kun je je wifinetwerk uitbreiden. Met dit abonnement beschik je ook over een vaste lijn en de Family Life Premium-app, waarmee je je gezinsleven dag in dag uit beheert dankzij gedeelde agenda's.

'Internet + Mobiel + TV', 'Internet + TV' of 'Internet + Mobiel'

Geen gsm-abonnement nodig? Dat kan! We hebben opties met of zonder mobiel abonnement. Het principe van het Flex-pack is dat het zich aanpast aan je behoeften. Ontdek de mogelijkheden van de verschillende opties:

12 GB voor mobiel, onbeperkte verbinding of onbeperkt + 5G

Het Mobile Flex-plan biedt 12 GB data in België en de EU en onbeperkt surfen tegen lage snelheid als je je budget overschrijdt. Er zijn verschillende soorten abonnementen met 5G voor iedereen: van 12 GB tot onbeperkt. Je profiteert in ieder geval van onbeperkt bellen en sms'en. En vanaf € 10/maand voeg je een extra mobiel abonnement aan je pack toe.

Weet dat er ook een Full-plan bestaat voor onbeperkt surfen in België en Europa. Bezoek onze verkooppunten om meer te weten te komen over dit product!

Meer dan 80 tv-zenders en een innovatieve tv-ervaring

Download de Proximus Pickx-app op al je toestellen om altijd en overal tv te kijken. Maak gebruik van de Replay- of Replay+-functie, neem programma's op, krijg toegang tot onze filmcatalogus en ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van wat je leuk vindt.

Bovendien geven we je toegang tot 12 GB extra, speciaal voor het gebruik van je Pickx-app. Profiteer van 80 tv-zenders en onbeperkte toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir online.

Tv-opties voor fans van series of sport en nog veel meer

Wil je nog meer uit je Flex-pack halen? We hebben aan alles gedacht! Daarom bieden we je verschillende opties aan.

 • Pickx Mix: 27 extra zenders, series, tekenfilms, documentaires ...
 • Pickx Sports: 20 sportzenders met de beste nationale en internationale competities
 • Pickx+: een tv-zender met bekroonde films, sportevenementen, series, talkshows, magazines en concerten
 • Pickx+: award-winning films, sports events, series, talk shows and concerts
 • Pickx All Stars & Sports: all-in optie met de grootste sportevenementen en de grootste kaskrakers uit de entertainmentwereld (films, series, tekenfilms …)
 • Be tv: 6 zenders met zeer recente films, klassiekers en originele series
 • Disney+ of Netflix: vind je favoriete serie op jouw platform.

Klanten met een mobiel abonnement of prepaid kaart krijgen automatisch de mogelijkheid om mobiele betalingen uit te voeren.
Deze optie laat u toe om diensten van derden aan te kopen, zoals bijvoorbeeld een abonnement op streamingdiensten, een digitaal magazine, aankopen op spelconsoles, e-books, parkeer- of treintickets, betalende applicaties in een app-store, enz. De maximale waarde per transactie bedraagt 50€.
Uw aankopen zijn gekoppeld aan uw gsm-nummer en kunnen geraadpleegd worden in de verbruikssectie van de Proximus+ app.
De afrekening van uw aankopen verloopt samen met de afrekening van uw Proximus producten en diensten. Het overzicht van uw aankopen wordt vermeld in de sectie “Detail van uw aanrekening voor diensten van derden”, die als bijlage aan uw Proximus factuur of aanrekening wordt toegevoegd.
Uw maandelijks budget bedraagt standaard 100€ en kan via de Proximus+ app aangepast worden tot minimum 5€ en maximum 250€. U kan er ook voor kiezen om deze optie kosteloos te deactiveren of later te heractiveren via de Proximus+ app.
Meer informatie over Mobiele Betalingen vindt u terug op onze website: https://www.proximus.be/mobiel-betalen

Gsm abonnementen zijn geldig in België en bij roaming in de EU-Zone: Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Frans Guyana, Hongarije, Ålandeilanden (Finland), IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Spanje, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Réunion (La), Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Saint-Martin (Franse Antillen), Slowakije, Slovenië en Zweden) + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Voor meer informatie over tarieven die gelden buiten de EU-zone, klik hier

Proximus Digital Assistant