Mobiele abonnementen

Flash sales

-50% op al onze abonnementen!

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Mobiele abonnementen

Vanaf in plaats van € 15.99 € 8

Smartphones met abonnementen

Vind jouw smartphone deal vanaf
9 met abonnementen

Nog meer voordelen in een Flex-pack

€ 10 /maand voor je 2e mobiele abonnement in een Flex-pack.

Welk gsm-abonnement past bij jou?

Doe nu de test om je aanbeveling te vinden

Surf supersnel op 5G

Geniet van het supersnelle 5G-netwerk dat nu beschikbaar is in de meeste van onze mobiele abonnementen.

Recycleer je gsm en krijg een voucher

Breng hem naar een Proximus Shop: hij is geld waard, zelfs als als hij kapot is.

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Tuurlijk! We doen de switch zonder enige extra kosten.

 • Op MyProximus app: in je pack, voeg gewoon een mobiel abonnement toe.
  Heb je de app nog niet? Download nu de MyProximus app
 • Op deze mobiele abonnementen webpagina. Na het inloggen kan je het abonnement van je keuze aan je pack toevoegen door op "Bestel nu" te klikken.

De promotie is enkel beschikbaar voor een nieuw mobiel abonnement. Je betaal een promotieprijs voor de duur van de specifieke promotie (bijvoorbeeld de eerste 6 maanden). Na deze eerste maanden betaal je de volledige prijs van het gekozen abonnement.

In het algemeen zijn promoties niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

Tuurlijk, we dragen jouw nummer gratis over!

Nadat je je huidige operator hebt aangegeven bij je bestelling, nemen wij contact op met je operator voor de transfer.

Heb je al een abonnement bij ons, dan behoud je uiteraard je nummer.

 1. Kies je abonnement
  Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.
 2. Wij zorgen voor alles
  Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Proximus. We zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Proximus-simkaart.
 3. Sit back and relax
  Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je abonnement ready to go is. Wanneer je huidige netwerk niet meer beschikbaar is, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms'en... zoals gewoonlijk.

Heb je nu al een mobiel Proximus-abonnement? Dan moet je geen nieuwe simkaart hebben. Binnen de paar uur na je aankoop krijg je een activatiesmsje en dan ben je ready to go!

Nog geen Proximus mobiel abonnement? Je ontvangt je nieuwe simkaart per post. Deze is actief en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart in je telefoon te plaatsen en verbinding maken.

Geen probleem, je kan je abonnement gemakkelijk veranderen via MyProximus. Geen voorwaarden, geen kleine lettertjes, je mag op elk moment van gedacht veranderen. En het is gratis!

Ben je toch niet tevreden? Je kan je abonnement op elk moment gratis annuleren.

Heb je de MyProximus-app nog niet?
Ik installeer ‘m nu!

App Store Apple Google Play Store

Stapte je recent in een contract met gecombineerd abonnement + smartphone? Dan kan je zonder problemen overschakelen. Je betaalt dan je abonnement, plus de DataPhone optie die je nu ook betaalt.

Heb je al veel langer zo’n contract met smartphone? Dan moet je even de kleine lettertjes nalezen. Je kan je contract namelijk niet zomaar stoppen en zal dus opzegkosten moeten betalen.

Ik wil meer weten over de wijzigingsvoorwaarden

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Alle veelgestelde vragen

Webpromo:

Promotie geldig t.e.m. 29/03/2023 voor elk nieuw Mobilus (FullControl) abonnement (niet geldig bij een overstap van een bestaand abonnement naar een van deze abonnementen): ontvang een maandelijkse korting van € 7,99 op Mobilus S, € 13,49 op Mobilus M, € 21,50 op Mobilus Maxi en € 25 op Mobilus Unlimited Premium gedurende 4 maanden. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of de gecombineerde aanbieding van een smartphone met abonnementen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,12/MB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.
De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Netwerk toegang 5G inbegrepen Optimale 5G max. snelheid Geschatte 5G max. snelheid
Mobilus S - -
Mobilus M 250 Mbps 250 Mbps
Mobilus Maxi 1 Gbps 420 Mbps
Mobilus Unlimited Premium 1 Gbps 420 Mbps

5G: het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden en is afhankelijk van het compatibele toestel en het abonnement. 
De "geschatte maximumsnelheid" is de maximumsnelheid die gebruikers op verschillende plaatsen in het dekkingsgebied onder realistische omstandigheden kunnen verwachten. Deze maximumwaarde is het resultaat van metingen die in het hele land zijn verricht en kan variëren afhankelijk van de prestaties van de terminal en uw locatie tijdens het gebruik van de dienst. Aangezien 5G nog steeds wordt uitgerold, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens. 
De “optimale maximumsnelheid” is de snelheid die bereikt kan worden onder optimale gebruiksomstandigheden. De snelheid kan variëren, afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het toestel en uw locatie tijdens het gebruik van de dienst. Meer info op www.proximus.be/5G en op www.proximus.be/internetpolicy.

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobielinternetgebruik van de klant geblokkeerd als hij € 60 meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de MyProximus app of door contact op te nemen met de klantendienst.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Naast beleidsmaatregelen inzake redelijk gebruik die het gebruik van mobiele gegevens beperken. Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand.

*Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Klanten met een mobiel abonnement of prepaid kaart krijgen automatisch de mogelijkheid om mobiele betalingen uit te voeren.

Deze optie laat je toe om diensten van derden aan te kopen, zoals bijvoorbeeld een abonnement op streamingdiensten, een digitaal magazine, aankopen op spelconsoles, e-books, parkeer- of treintickets, betalende applicaties in een app-store, enz. De maximale waarde per transactie bedraagt € 50.

Je aankopen zijn gekoppeld aan uw gsm-nummer en kunnen geraadpleegd worden in de verbruikssectie van de MyProximus app.

De afrekening van uw aankopen verloopt samen met de afrekening van je Proximus producten en diensten. Het overzicht van je aankopen wordt vermeld in de sectie “Detail van je aanrekening voor diensten van derden”, die als bijlage aan je Proximus factuur of aanrekening wordt toegevoegd.

Je maandelijks budget bedraagt standaard € 100 en kan via de MyProximus app aangepast worden tot minimum € 5 en maximum € 250. Je kunt dan er ook voor kiezen om deze optie kosteloos te deactiveren of later te heractiveren via de MyProximus app.

Vind meer informatie over mobiele betalingen

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Maandelijks prijs van een Mobilus mobiel abonnement
Mobilus abonnementen Maandelijks tarief
Mobilus Unlimited Premium in plaats van € 49,99 € 33,99 /maand
Mobilus Maxi in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand
Mobilus M in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus S € 15,99 /maand
Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen
Tarieven buiten de bundel Tarieven buiten de bundel
Bellen tarief buiten bundel € 0,30/min
Data tarief buiten bundel € 0,12/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

Welk Mobilus abonnement kiezen?

Ben je op zoek naar het Mobilus abonnement dat het beste bij jou past? Ontdek hieronder de verschillende opties en hun beschrijving om het ideale Mobilus abonnement te kiezen!

 • Mobilus S: het goedkoopste
 • Mobilus M: het meest populaire
 • Mobilus Maxi 5G voor de datahongerigen: 50 GB in België en de EU
 • Mobilus Unlimited 5G Premium: geniet van onbeperkt surfen in België en 62 GB per maand in de rest van de EU

Het goedkoopste - Mobilus S

Het Mobilus abonnement binnen ieders bereik! Voor € 15,99 /maand heb je toegang tot 3 GB aan maximale 4G-snelheid in België en de EU. Je krijgt onbeperkt sms'jes en 120 belminuten in België en de EU.

De best-seller – Mobilus M 5G

De Mobilus M is de bestseller van de Mobilus abonnementen! Met 12 GB data aan supersnelle snelheid in 5G (4G, 4G+ en 5G), onbeperkt bellen en sms'en voor slechts in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand is dit het populairste en bestverkochte abonnement in ons assortiment!

Heb je nog meer nodig ? – Mobilus Maxi 5G

Heb je nog meer data nodig? Geen probleem! Kies voor ons Mobilus Maxi 5G abonnement. Met 50 GB aan de hoogste snelheid via het 5G-netwerk (4G, 4G+ en 5G), onbeperkt bellen en sms'en voor in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand , zal het velen onder jullie tevreden stellen.

Mobilus Unlimited Premium 5G – Het meest complete abonnement!

Het Mobilus Unlimited Premium abonnement doet zijn naam alle eer aan! Het is ontworpen voor onze meest data-hongerige klanten. Met dit mobiel abonnement geniet je van onbeperkte data aan de hoogste 5G snelheid in België (4G; 4G+ en 5G) en 62 GB per maand in de Europese Unie. Je kunt ook genieten van onbeperkt bellen en sms'en!

Vergelijkingstabel mobiele abonnementen
Mobiele abonnementen Data Belminuten SMS'en Tarief/maand Buttons
Mobilus S 3 GB 120 minuten Onbeperkt sms'en € 15,99 /maand
Mobilus M 12 GB
5G supersnel
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus Maxi 50 GB
5G ultrasnel
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 42,99 € 29,99 /maand
Mobilus Unlimited Premium Onbeperkte data
5G ultrasnel
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 49,99 € 33,99 /maand

Minder data nodig in je abonnement?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar