Mobiele abonnementen

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Mobiele abonnementen

Vanaf in plaats van € 15,99 € 12,99 /maand

Webpromo

in plaats van € 15,99 € 12,99 /maand gedurende 6 maanden

Dus een totaal voordeel van €18!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€3 /maand gedurende 6 maanden. Promo enkel beschikbaar voor een nieuwe mobiel abonnement.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €12,99 gedurende 6 maanden
 • €15,99, vanaf de 7e maand van het abonnement
Webpromo

in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand gedurende 6 maanden

Dus een totaal voordeel van €42!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€7 /maand gedurende 6 maanden. Promo enkel beschikbaar voor een nieuwe mobiel abonnement.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €19,99 gedurende 6 maanden
 • €26,99, vanaf de 7e maand van het abonnement
Webpromo

in plaats van € 42,99 € 34,99 /maand gedurende 6 maanden

Dus een totaal voordeel van €48!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€8 /maand gedurende 6 maanden. Promo enkel beschikbaar voor een nieuwe mobiel abonnement.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €34,99 gedurende 6 maanden
 • €42,99, vanaf de 7e maand van het abonnement
Webpromo

in plaats van € 49,99 € 39,99 /maand gedurende 6 maanden

Dus een totaal voordeel van €60!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€10 /maand gedurende 6 maanden. Promo enkel beschikbaar voor nieuwe internetabonnees.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €39,99 gedurende 6 maanden
 • €49,99, vanaf de 7e maand van het abonnement
Multi-mobile voordeel

Nog meer voordelen in een Flex-pack

Geniet van een topprijs van € 9/maand vanaf het 2e mobiele abonnement in je Flex-pack

Vind jouw smartphone deal

Vanaf 9 met abonnementen

Ontdek onze mobiele abonnementen voor jongeren

Altijd bezig met sociale en muziekapps die je bundel doen ontploffen? Kies dan voor Epic, ze zijn allemaal onbeperkt!

Beste Mobiele Netwerk

Uit + 10.000 tests verzameld door Test Aankoop, beschikt Proximus over de beste netwerkdekking voor mobiel internet.

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Tuurlijk! We doen de switch zonder enige extra kosten.

 • Op MyProximus app: in je pack, voeg gewoon een mobiel abonnement toe.
  Heb je de app nog niet? Download nu de MyProximus app
 • Op deze mobiele abonnementen webpagina. Na het inloggen kan je het abonnement van je keuze aan je pack toevoegen door op "Bestel nu" te klikken.

De promotie is enkel beschikbaar voor een nieuw mobiel abonnement. Je betaal een promotieprijs voor de duur van de specifieke promotie (bijvoorbeeld de eerste 6 maanden). Na deze eerste maanden betaal je de volledige prijs van het gekozen abonnement.

In het algemeen zijn promoties niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

Tuurlijk, we dragen jouw nummer gratis over!

Nadat je je huidige operator hebt aangegeven bij je bestelling, nemen wij contact op met je operator voor de transfer.

Heb je al een abonnement bij ons, dan behoud je uiteraard je nummer.

 1. Kies je abonnement
  Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.
 2. Wij zorgen voor alles
  Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Proximus. We zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Proximus-simkaart.
 3. Sit back and relax
  Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je abonnement ready to go is. Wanneer je huidige netwerk niet meer beschikbaar is, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms'en... zoals gewoonlijk.

Heb je nu al een mobiel Proximus-abonnement? Dan moet je geen nieuwe simkaart hebben. Binnen de paar uur na je aankoop krijg je een activatiesmsje en dan ben je ready to go!

Nog geen Proximus mobiel abonnement? Je ontvangt je nieuwe simkaart per post. Deze is actief en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart in je telefoon te plaatsen en verbinding maken.

Geen probleem, je kan je abonnement gemakkelijk veranderen via MyProximus. Geen voorwaarden, geen kleine lettertjes, je mag op elk moment van gedacht veranderen. En het is gratis!

Ben je toch niet tevreden? Je kan je abonnement op elk moment gratis annuleren.

Heb je de MyProximus-app nog niet?
Ik installeer ‘m nu!

App Store Apple Google Play Store

Stapte je recent in een contract met gecombineerd abonnement + smartphone? Dan kan je zonder problemen overschakelen. Je betaalt dan je abonnement, plus de DataPhone optie die je nu ook betaalt.

Heb je al veel langer zo’n contract met smartphone? Dan moet je even de kleine lettertjes nalezen. Je kan je contract namelijk niet zomaar stoppen en zal dus opzegkosten moeten betalen.

Ik wil meer weten over de wijzigingsvoorwaarden

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Alle veelgestelde vragen

Webpromo

Promotie geldig tot 31/01/2022voor elke nieuw Mobilus (FullControl) abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,10/MB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.
De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Mobilus-abonnementen
Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobilus S
Mobilus M
Mobilus L
Mobilus Unlimited
Mobilus Unlimited Premium

Favoriete app: het onbeperkte surfvolume voor het gebruik van een app is te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kunt eenmaal per maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobielinternetgebruik van de klant geblokkeerd als hij € 60 meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de MyProximus app of door contact op te nemen met de klantendienst.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

*Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

U hebt een app ontwikkeld die valt binnen de categorie sociale media? En zou u graag deel uit maken van het Mobilus favoriete app offer zodat onze abonnees uw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan dit formulier in en we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk!

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Maandelijks prijs van een Mobilus mobiel abonnement
Mobilus abonnementen Maandelijks tarief
Mobilus Unlimited Premium in plaats van € 49,99 € 39,99 /maand
Mobilus Unlimited in plaats van € 42,99 € 34,99 /maand
Mobilus L in plaats van € 36,99 € 29,99 /maand
Mobilus M in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus S in plaats van € 15,99 € 12,99 /maand
Tarieven buiten de bundel voor een mobiele abonnementen
Tarieven buiten de bundel Tarieven buiten de bundel
Bellen tarief buiten bundel € 0,30/min
Data tarief buiten bundel € 0,10/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,50/MB

Wat is voor mij het beste gsm-abonnement?

 • Mobilus, S, M, L, Unlimited of Unlimited Premium
  De Mobilus gsm-abonnementen van Proximus weten de meesten onder jullie te bekoren. Van Mobilus S tot Unlimited Premium, je vindt ongetwijfeld het abonnement dat het beste bij je past!
 • FullControl S, M of L
  Onze FullControl gsm-abonnementen zijn ideaal voor zij die hun maandelijks verbruik in belminuten en data niet willen overschrijden. Met FullControl van Proximus sta je aan het einde van de maand niet voor onaangename verrassingen!
Mobiele abonnementen
Mobiele abonnementen Data Belminuten SMS'en Tarief/maand Buttons
Mobilus S 2 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
120 minuten Onbeperkt sms'en in plaats van € 15,99 € 12,99 /maand
Mobilus M 10 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 26,99 € 19,99 /maand
Mobilus L 15 GB
Onbeperkt surfen op je favoriete app
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 36,99 € 29,99 /maand
Mobilus Unlimited Onbeperkte data Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 42,99 € 34,99 /maand
Mobilus Unlimited Premium Onbeperkte data Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 49,99 € 39,99 /maand
Epic stories Eindeloze data voor sociale media
3 GB voor al de rest
120 minuten Onbeperkt sms'en in plaats van € 19,99 € 16,99 /maand Kijken
Epic beats Eindeloze data voor sociale media en muziekapps
4 GB voor al de rest
300 minuten Onbeperkt sms'en in plaats van € 24,99 € 19,99 /maand Kijken
Epic videos Eindeloze data voor video, music en social apps
4 GB voor al de rest
Onbeperkt bellen Onbeperkt sms'en in plaats van € 37,99 € 29,99 /maand Kijken

Minder data nodig in je abonnement?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar