"Ferm fiberen!"

Een reeks video's met antwoorden op al je vragen over fiber

Gepubliceerd op 10/05/2022 in Gouden tips van…

Welkom op onze blog "Ferm fiberen!". Aan de hand van een reeks video's, gepresenteerd door Ben Roelants, beantwoorden we al je vragen: Wat is fiber? Is het groener? Waar is fiber al beschikbaar? Hoe wordt fiber bij jou geïnstalleerd? …

"Ferm fiberen!"

Wat is fiber?

Fiber is de technologie van de toekomst. Het levert ultraperformante prestaties en biedt de gebruikers echt comfort. We werken momenteel aan de modernisering van ons netwerk om elke dag weer meer mensen van fiber te voorzien, met als doel tegen 2028 een dekking van 70% te bereiken. Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen.

Waar is fiber al beschikbaar?

Proximus rolt elke dag fiber uit in heel België. Het is nu al beschikbaar in veel grote steden en zal tegen 2028 70% van België bestrijken. Dit wordt mogelijk dankzij onze partnerschappen met Fiberklaar in Vlaanderen en Unifiber in Wallonië. Ben toont ons enkele foto's van deze uitrol.

Is fiber beschikbaar op jouw adres?

Check nu

Is fiber groener dan koper?

Fiber is een stabiele, supersnelle technologie die onze data tegen lichtsnelheid transporteert en bovendien toelaat energie te besparen. Ben Roelants legt meer in detail uit hoe fiber kan bijdragen tot een groenere samenleving.

Hoe snel is fiber?

Onze behoeften evolueren en we hebben steeds meer nood aan een ultraperformante internetverbinding, zeker wanneer het hele gezin tegelijk online is. Ben Roelants laat ons concreet zien waarom fiber de oplossing is voor een stabiele en supersnelle verbinding.

Is fiber beschikbaar op jouw adres?

Check nu

Hoe wordt fiber geïnstalleerd?

Van zodra er fiber ligt in je straat, kun je het gratis bij jou thuis laten installeren. Hoe? We begeleiden je doorheen de verschillende stappen die je zullen toelaten om te surfen tegen lichtsnelheid!

Hoe gaat de installatie van fiber in een gebouw in zijn werk?

Goed nieuws: er ligt fiber in je straat en je kunt het nu bij jou laten installeren. We zullen de installatiestappen samen overlopen, zodat je er in je gebouw zo snel mogelijk van kunt genieten.

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus