Glashelder: de voordelen van Fiber voor jouw zaak

Gepubliceerd op 11/10/2018 in Tech, tips & tricks

Glashelder: de voordelen van Fiber voor jouw zaak

Om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst, heb je een snel en betrouwbare internetverbinding nodig. Kies je voor een fiberverbinding? Dan haal je een technologie in huis die meegroeit met de digitale noden van jouw zaak. Hoe werkt fiber en waarom zou je ervoor kiezen?

Hoe werkt fiber?

Fiber bestaat uit haarfijne glasdraadjes waarop laserlicht aan- en uitgeschakeld wordt. Het werkt ongelooflijk snel en doeltreffend: 300.000 km/sec. Dat maakt fiber aanzienlijk sneller en betrouwbaarder dan welk ander netwerk dan ook. Het laatste stukje verbinding, van in de straat tot in je zaak, bestond tot nu toe uit koper of coaxkabel. Door het snel stijgende internetgebruik brengt Proximus als enige operator in België fiber tot in je zaak.

Stuur je bijvoorbeeld een videobestand van 1.5 GB door? Dan doet een fiberverbinding daar 56 seconden over, zo’n 2 minuten sneller dan je huidige verbinding.

De voordelen?
  • Sneller dan ooit surfen, online werken en bestanden delen
  • Een veilige en stabiele internetverbinding zonder onderbrekingen
  • Constante, snelle verbinding, ongeacht hoeveel mensen tegelijk online zijn
  • Je bent helemaal klaar voor de eisen van de digitale tools van nu en van de toekomst
  • Gratis aansluiting gedurende de werken in jouw straat
Kan jij al op fiber?

In 2018 rolden we fiber al uit in Gent, Antwerpen, Luik, Brussel (Anspachwijk), Hasselt, Namen en Charleroi. Intussen plannen we ook al een uitrol in nieuwbouw- en industriezones in Roeselare.

Wil je ook met fiber aan de slag? Kijk dan eerst even of fiber al beschikbaar is in je straat op http://www.proximus.be/fiber Zoja, dan kan je meteen een afspraak maken voor een aansluiting. Die is gratis zolang we in jouw straat aan het werk zijn. Wees er dus snel bij.

Heb je nog vragen? Kijk dan even naar onze veelgestelde vragen of neem contact op met je Business Expert.

Nuttige links:

Johan

Proximus-schrijver.

Andere artikels van Johan

Blog topics

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar