Internet Fiber

Vanaf in plaats van € 59,99 € 39,99 /maand

Internet Fiber

Exclusief voor jou

Internet Maxi Fiber aan in plaats van € 59,99 € 39,99 /maand gedurende 1 jaar

Vind het abonnement dat bij je past

Internet Start Fiber

 • 150 GB/maand
 • Max. downloadsnelheid: 120 Mbps
 • Max. uploadsnelheid: 20 Mbps

€ 42,95 /maand
+ Installatiekosten: € 59

Webpromo

in plaats van € 59,99 € 39,99 /maand gedurende 6 maanden

Dus een totaal voordeel van €120!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€20 /maand gedurende 6 maanden. -€ 17/maand gedurende 6 maanden. Promo alleen geldig voor nieuwe internetabonnees.

Als je online bestelt, betaal je:

 • €39,99 gedurende 6 maanden
 • €59,99, vanaf de 7e maand van het abonnement
Aanbevolen voor telewerken

Internet Maxi Fiber

 • Onbeperkt volume
 • Max. downloadsnelheid: 350 Mbps
 • Max. uploadsnelheid: 50 Mbps

in plaats van € 59,99 € 39,99 /maand
gedurende 1 jaar
+ Installatiekosten: € 59

Internet Maxi Fiber + Mobiel

 • Onbeperkt volume
 • Max. downloadsnelheid: 350 Mbps
 • Max. uploadsnelheid: 50 Mbps
 • Onbeperkt bellen en sms'en, 10 GB

in plaats van € 71,99  0 /maand
gedurende 2 maanden
Gratis installatie

Vanaf 1 juli 2023 verandert de prijs van het product Internet Maxi Fiber: + € 1/maand. Meer weten over onze nieuwe tariefvoorwaarden.

Internet kot fiber

Ben je student? Surf en stream op kot met Internet kot fiber

Tweede verblijf

Heb jij een tweede verblijf? Surf en kijk tv in je tweede verblijf

Stabielere & snellere wifi

Een solide verbinding is belangrijker dan ooit. Je wifi verbindt niet alleen je huis, maar verbindt jou ook met je dierbaren. Geniet van topprestaties en blijf in contact, in welke kamer je ook bent. Ga de deur uit en je wifi schakelt automatisch over naar Public Wi-Fi, zodat je naadloos blijft surfen.

Onze wifi is een krachtpatser, maar kan het moeilijk krijgen in goed geïsoleerde huizen. Je kan je wifi gemakkelijk extra spierballen geven met een Wi-Fi Booster en zo toch elk hoekje bereiken.

Het meest complete abonnement voor jou

Blijf altijd verbonden

 • Stabiele verbinding thuis
 • Krachtige wifi
 • Naadloos verder surfen onderweg

Veiligheid als prioriteit

Geniet van extra's

We bekijken het stap voor stap

 1. Na jouw online bestelling ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Meer dan 1 366 000 klanten kozen Proximus als internetprovider

Dit is hun ervaring

Verhuis

"Onlangs verhuisd en de overschakeling is perfect verlopen. Direct de eerste dag al internet in onze nieuwe woning en supervriendelijke en behulpzame technieker."

Laurence, 52, Huy

Kwaliteit

"Perfecte service, onberispelijke kwaliteit, zeer goede verbinding, nooit een onaangename verrassing. Ik ben zeer tevreden."

Martin, 28, Sint-Niklaas

Veelgestelde vragen

Je behoeften evolueren met de tijd. Je internetabonnement ook? Met Proximus Internet verander je gratis je volumelimiet wanneer je dat wilt.

De dekking is niet geweldig, de wifi is traag? Verbeter de kwaliteit van je netwerk door een paar eenvoudige tips te volgen. Haal het beste uit je wi-fi!

Heb je geen internet meer? We geven je enkele tips waarmee je de meeste problemen kan oplossen.

Fiber of glasvezel is de technologie van de toekomst: het verzendt gegevens over grote afstanden met de snelheid van het licht. Fiber biedt tal van voordelen, waaronder een ultrasnelle en veel stabielere internetverbinding.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

De meeste nieuwe woonwijken en appartementsgebouwen worden onmiddellijk op ons glasvezelnetwerk aangesloten, in overleg met de bouwsector.

En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren, installeert Proximus glasvezel tot in het hart van je woning. Zo ben je zeker van de best mogelijke prestaties, nu en in de toekomst.

Ontdek wat fiber is in een video.

Meer weten over dit nieuwe netwerk?

Je huidige kabel, die in koper is, binnenkort moet worden vervangen? Zijn opvolger, fiber, komt tegemoet aan de vraag naar steeds meer connectiviteit. Fiber biedt sterkere prestaties, nu en in de toekomst.

Dankzij glasvezel profiteer je van een ultrasnelle en stabiele internetverbinding, ultralage latentie, een scherper beeld dan ooit op al je schermen, en vooral: je bent voorbereid op de toekomst:

 • Ultrasnel en stabiel internet: geen onderbrekingen of vertragingen bij het importeren of exporteren van documenten, het bekijken van video's of het spelen van onlinegames, ongeacht hoeveel mensen of apparaten er tegelijkertijd zijn aangesloten.
 • Ultralage latentie: de latentie is het tijdsinterval tussen het moment waarop informatie wordt opgevraagd en het moment waarop een respons wordt ontvangen. Wanneer je online speelt, telt elke milliseconde. Met fiber blijf je je tegenspelers een stap voor.
 • Scherper beeld dan ooit op al je schermen: tv, tablet of smartphone ... Met fiber is er geen detail dat je ontgaat.
 • Klaar voor de toekomst: in de wereld van morgen is je woning steeds meer verbonden via het internet. Met glasvezel in huis is deze evolutie de minste van je zorgen.

Ben je al Proximus-klant? Je huidige koperkabel zal op termijn moeten worden vervangen. Zijn opvolger, fiber, komt tegemoet aan de vraag naar steeds meer connectiviteit. Fiber biedt sterkere prestaties, nu en in de toekomst.

De installatie duurt 2 tot 4 uur, maar maak je geen zorgen, de verbinding wordt maar een paar minuten verbroken. Je kunt je activiteiten dus probleemloos voortzetten.

Voor nieuwe woonwijken en appartementsgebouwen, die doorgaans al op ons glasvezelnetwerk zijn aangesloten, activeert de installateur alleen je diensten op het fibernetwerk, wat veel minder tijd kost.

Bekijk een video over hoe fiber bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Alles over installatie

Webpromo - Internet Maxi Fiber:

 • Van 13/02/2023 t.e.m. 02/07/2023, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Internet Maxi Fiber kiest.
 • Maandelijkse korting van € 20/maand gedurende de eerste 12 maanden. Nadien betaal je de gewone prijs.
 • Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.
 • Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Webpromo - Flex Internet Maxi Fiber + Mobile:

 • Van 02/05/2023 t.e.m. 02/07/2023, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Flex Fiber kiest.
 • INT + TV (+ MOB): Maandelijkse korting van maximaal € 108,99/maand gedurende de eerste 2 maanden, afhankelijk van de samenstelling van het pack door de klant. De promotie geeft recht op een korting van € 71,99 op het basispack van Flex Fiber met internet + TV en tot maximum € 12 voor superieur internet, € 10 voor een tv-optie en € 15 voor een mobiel abonnement in je Flex Fiber-pack. Nadien betaal je de gewone prijs.
 • INT + MOB: Maandelijkse korting van € 71,99/maand gedurende de eerste 2 maanden op het basispack van Flex Fiber met internet + mobiel (€ 83,99 met superior fiber internet). Nadien betaal je de gewone prijs.
 • Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Accès réseau 5G inclus Vitesse 5G max. optimale Vitesse 5G max. estimée
Mobile Flex S 200 Mbps 200 Mbps
Mobile Flex M 500 Mbps 420 Mbps
Mobile Flex Unlimited 1 Gbps 420 Mbps

De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

5G: Het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden in België en vereist een 5G-compatibel toestel. Meer info: www.proximus.be/5G.

Onbeperkt gebruik: De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

Internet (data):  Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus of door contact op te nemen met de klantendienst.

Gratis mobiele oproepen en sms’en :

 • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde. Goed om te weten: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.
 

Entertainment

De optie Light TV is beschikbaar bij uw Flex Internet + Mobile pack voor een extra kostprijs van € 9/maand.
Met de optie Light TV krijgt u toegang tot Pickx app voor klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Dankzij de Pickx App kunt u tv kijken via de mobiele App en via het web:

 • 32 populairste zenders (regionale kanalen + radiozenders)*
 • Pickx app
 • Geen TV-optie beschikbaar
 • TV Replay (36u) & opnemen mogelijk
 • Geen decoder: TV enkel via de Pickx app & Web

*La Une, Tipik, La trois, TF1, Plug RTL, Club RTL, RTL, AB3, TV5monde, ABxplore, Arte, C8, LN24, France 2, France 3, Vtmkids, Vtm, Vtm 2, Vtm 3, Vtm 4, Vtm Gold, Één, Canvas, Ketnet, Play 4, Play 5, Play 6, Play 7, BRF, National Geographic, Nickelodeon, MTV. My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

My e-Press: My e-Press is alleen beschikbaar voor particuliere klanten. BTW-plichtige professionele klanten die kiezen voor een Flex-pakket hebben geen toegang tot My e-Press.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 350) voor alle Flex-klanten. 

Vast internet

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van de technologie, de computerinstallatie en de interne bekabeling en in uitzondelijke gevallen, van het algemene gebruik. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Flex Fiber 500/50 Mbps.

Gratis installatie: gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor alle Flex Fiber-klanten.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op een Wi-Fi Booster in zijn Flex-pack (met vaste lijn). Gebruik in België. 1 per klant op aanvraag of op initiatief van de technieker.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar