Public Wi-Fi

€ 5 /maand

Geniet van Public Wi-Fi

Surf waar en wanneer je maar wilt!

Wat is je huidige abonnement?

Je hebt een mobiel abonnement in een Pack

Met Proximus Public Wi-Fi ben je overal via Wi-Fi verbonden, zonder extra kosten. Verbind je apparaat gewoon met Public Wi-Fi, waar en wanneer je maar wil.

Enkel een gsm-abonnement

Geen probleem, neem Public Wi-Fi als optie op je gsm-abonnement.

€ 5 /maand

Vragen over Public Wi-Fi?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Toegang tot Public Wi-Fi

  • Met Proximus internet geniet je ook onderweg gratis van een optimale ervaring dankzij Public Wi-Fi. Per gsm-abonnement in je Pack krijg je een extra toegang. Public Wi-Fi activeren op je tablet of smartphone kan via de MyProximus-app.
  • Elk gsm-abonnement in Pack beschikt over een eigen volume voor Public Wi-Fi. Gebruik je het volume gelinkt aan je internetabonnement? Dan wordt dit afgetrokken van je maandelijkse internetverbruik (vaste lijn). In geval van overschrijding wordt de verbinding niet verbroken, maar verlaagt Proximus de snelheid naar 128 Kbps.
  • Geen gratis toegang tot Public Wi-Fi? Dan kun je Public Wi-Fi als optie nemen voor € 5/maand.

Jouw modem (b-box) als Wi-Fi Hotspot voor andere gebruikers

  • Het aantal bezoekers via je Wi-Fi Hotspot alsook hun verbruik worden beperkt door Proximus. Er is dus geen merkbare impact op de kwaliteit van je privéverbinding. De tv-kwaliteit is eveneens gegarandeerd omdat dit signaal altijd voorrang heeft. Elke persoon die via je beveiligde Hotspot surft, is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Je bent dus in geen geval aansprakelijk voor een ongeoorloofd gebruik van andere personen via je modem - indien die modem beveiligd is. Je netwerk beveiligen met een wachtwoord.
  • Slaag je er niet in om je modem te delen met andere gebruikers? Misschien beschik je niet over de gepaste technologie. Wie via ADSL surft, kan zijn modem voorlopig niet delen.
  • Deactiveren: indien je niet wenst dat je modem een Wi-Fi Hotspot wordt voor andere gebruikers.
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar