Geniet van betrouwbare wifi in je hele huis

Dankzij de meest recente Wi-Fi 6-technologie

Ontdek onze Internet Box

Waarom zul jij de beste wifi ervaren?

Ultrasnel

Geniet van 40% snellere wifi thuis dankzij de meest recente technologie (Wi-Fi 6).

Stabieler

De verbinding blijft soepel, ongeacht hoeveel apparaten er verbonden zijn.

Betere dekking

Blijf overal thuis verbonden via krachtige Wi-Fi Boosters.

Veiliger

Je bent veilig online, onze wifi blokkeert mogelijke bedreigingen.

Ongeëvenaarde wifi snelheid

Geniet thuis van de snelste wifi van België

Stream jouw favoriete serie, game met vrienden of surf in elke hoek van jouw huis en ervaar vandaag nog de toekomst van wifi. De geavanceerde Wi-Fi 6-technologie in onze Internet Box garandeert een snellere en betrouwbaardere online ervaring dan ooit tevoren. Onze wifi is ultrasnel en ultra stabiel, jouw ervaring is naadloos. Wifi dekking zonder grenzen.

Wifi dekking zonder grenzen

Moeiteloze wifi dankzij Mesh-technologie

De technologie zorgt ervoor dat er geen handmatige overschakeling tussen boosters is - ons netwerk optimaliseert automatisch de dekking voor jou. Ervaar naadloos, supersnel internet in je hele huis met ons zelfsturende systeem.

Stabiele & veilige wifi voor het hele gezin

Ervaar ongeëvenaarde stabiliteit met Wi-Fi 6-technologie

Verbind al je apparaten tegelijkertijd zonder problemen en geniet van soepele, ononderbroken online interactie. Onze Internet Box is ontworpen om meer verbindingen tegelijk aan te kunnen zonder storing van andere netwerken. Dankzij de nieuwste WPA3-codering is de wifi van jouw gezin beschermd tegen hackers.

Ontdek onze Internet Box

Onze modems bieden de beste wifi ervaring

Internet Box

Uitgerust met de WI-Fi 6-technologie, biedt deze de beste online ervaring:
 • Ongeëvenaarde dekking in je hele huis
 • Hoge snelheden tot 1 Gbps
 • Verbeterde stabiliteit voor ononderbroken browsen
 • Superieure beveiliging voor je gemoedsrust
 • Milieuvriendelijk met energiebesparende slaapstand

Internet Box+

De Internet Box+ heeft alle voordelen van de Internet Box, plus deze extra’s:
 • Snellere Wi-Fi 6E-technologie (komt later dit jaar)
 • Bliksemsnelle snelheden tot 8.5 Gbps
 • Minimale latentie, zodat jij en je gezin allemaal samen kunnen genieten van een naadloze online ervaring
 • Alleen beschikbaar met Giga- en Ultra Fiber-producten

Al klant?

Upgrade naar de nieuwste apparatuur & geniet van de beste wifi ervaring

De Internet Box is beschikbaar voor jou:

 • Gratis als je een Flex pack hebt met superieure internet ervaring
 • Voor € 49 als je een ander Internet product hebt

Upgrade naar onze nieuwste Internet Box+

 1. Kies het Flex pack dat bij jou past
 2. Selecteer Giga of Ultra Fiber Internet

Hoeveel Wi-Fi-Boosters heb je nodig?

Appartement

Voor een appartement of een klein huis is de Internet Box voldoende om te genieten van goede wifi dekking in je hele huis.

Klein huis

Voor huizen met 2 verdiepingen raden we de Internet Box en één Booster aan om een goede dekking in je hele huis te garanderen.

Groot huis

Voor huizen met drie verdiepingen raden we de Internet Box en twee boosters aan om een goede dekking in jouw hele huis te garanderen.

Wifi beheren via de Proximus+ app

Beheer jouw wifi

Configureer jouw wifiwachtwoord zoals jij het wil via de Proximus+ app, zo wordt personalisatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Bestel een Wi-Fi Booster

Heb je een Booster nodig? Bestel via de app en installeer hem in 1-2-3!

Wifi performantie test

Met Smart Wi-Fi test je de snelheid en sterkte van jouw wifi in elke kamer. Je krijgt realtime advies in de app om deze te verbeteren indien nodig.

Heb je een digitale detox nodig?

Beheer de online tijd van je gezin, je kan in een paar klikken de wifi toegang uitschakelen via de Proximus+ app.

proximus plus app illustration

Installeer nu de Proximus+ app om je wifi te beheren

Installatie van wifi in 1,2,3

 1. Verbind de DSL-kabel en steek deze in de blauwe DSL-poort.

  Verbind de Box met het stopcontact en druk op “power”.

  Zodra alle indicatoren aan de voorkant branden, kun je jouw Booster instellen.

Veelgestelde vragen

Wi-Fi 6 is de nieuwe generatie van wifi, ook gekend als Wi-Fi 802.11 ax. Die omvat verbeteringen tegenover de vorige versies. De nieuwe Internet Box maakt gebruik van Wi-Fi6.

Vergeleken met Wi-Fi 5 biedt Wi-Fi 6 een aantal voordelen:

 • Wi-Fi 6 is sneller: Tot 40% sneller dan Wi-Fi 5.
 • Wi-Fi 6 is stabiel als er meer toestellen tegelijk verbonden zijn. Bijvoorbeeld: YouTube kijken, videogesprekken voeren, online gamen is stabiel en vloeiend met Wi-Fi 6, zonder buffering of onderbrekingen.
 • Wi-Fi 6 verlaagt je energieverbruik. Aangesloten Wi-Fi 6-toestellen worden automatisch in "slaapstand" gezet wanneer er geen internetsignalen worden verstuurd. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van de batterij van je toestellen en op je energiefactuur.
 • Wi-Fi 6 is veiliger. Dankzij WPA3 (Wi-Fi protected Access 3) is je wifinetwerk beter beveiligd, zelfs wanneer niet-complexe wachtwoorden worden gebruikt.

De dekking is niet geweldig, de wifi is traag? Verbeter de kwaliteit van je netwerk door een paar eenvoudige tips te volgen. Haal het beste uit je wi-fi!

Nog geen klant?
Onze nieuwe Internet Box met Wi-Fi 6 is opgenomen in onze Flex pack combinaties met een superieure internetervaring.

Ben je al klant?
Log in op de Proximus+ app en stap over op de nieuwe Internet Box om je internetervaring met Wi-Fi 6 te transformeren. Heb je al een Flex-pack met superieure internet ervaring, dan is het gratis, voor elk ander internetproduct is het € 49. Let op: je kan dit alleen in de applicatie doen, niet via MyProximus web.

Jawel, al je bestaande toestellen zullen blijven werken, zelfs als je nieuw internet met Wi-Fi 6 hebt. Wil je echter alle Wi-Fi 6-voordelen genieten, dan moet je toestel Wi-Fi 6 ondersteunen.

Er zijn al veel toestellen op de markt die klaar zijn voor Wi-Fi 6. Om te controleren of een toestel Wi-Fi 6 ondersteunt, zoek je in de productspecificaties naar Wi-Fi 6 of 'AX'.

Ja, dat kan! Log in op de Proximus+ app en stap over op de nieuwe Internet Box om je internetervaring met Wi-Fi 6 te transformeren. Heb je al een Flex-pack met Superieure Internet ervaring, dan is het gratis, voor elk ander internetproduct is het € 49. Let op: je kan dit alleen in de applicatie doen, niet via MyProximus web.

Na ontvangst van je nieuwe Internet Box krijg je een verzendlabel toegestuurd om je vorige modem terug te sturen. Wij zullen er goed voor zorgen en het een tweede leven geven! Als je je apparatuur niet binnen de gestelde termijn terugstuurt, worden er kosten in rekening gebracht.

Door te upgraden naar de nieuwe Internet Box in Proximus+ app, worden je huidige wifi-gegevens opgeslagen in je nieuwe Internet Box en maken al je toestellen naadloos opnieuw verbinding!

Natuurlijk, wij zijn er om je te helpen! Klik op âIk heb meer hulp nodigâ onderaan deze Support-pagina voor extra ondersteuning!

Smart Wi-Fi controleert je wifi-ervaring op afstand en stelt via de Proximus+ app proactieve acties voor om je wifi-ervaring te verbeteren, bijvoorbeeld door tools aan te reiken om de plaatsing van Wi-Fi-boosters te optimaliseren

Bovendien beheert Smart Wi-Fi al je verbindingen en past het zich automatisch aan om je het beste wifibereik in huis te bieden:

 • voor een optimale snelheid, zonder onderbrekingen, wanneer op verschillende toestellen tegelijk wordt gesurft
 • voor een stabiele verbinding, zelfs wanneer je van de ene naar de andere kamer gaat.

Dit is mogelijk dankzij een slim gebruik van de beide beschikbare wififrequentiebanden (2,4 GHz en 5 GHz) in functie van de mogelijkheden van je toestel, de bandbreedtebehoeften van het toestel en het gebruik van andere toestellen. En dankzij een naadloze verbinding tussen je b-box/Internet Box en je Wi-Fi boosters.

Alle nieuwe Proximus-klanten genieten deze "Smart-Wi-Fi"-dienst zonder dat ze iets manueel moeten "activeren". Bestaande klanten kunnen Smart Wi-Fi eenvoudig en kosteloos activeren via de Proximus+ app.

Dankzij de gemaasde technologie communiceren Wi-Fi-boosters met elkaar en bieden ze in je hele huis naadloos wifibereik, zonder verlies van snelheid.. In functie van het gebruik van het netwerk (aantal toestellen, bandbreedtebehoeften...) verandert in een gemaasd netwerk de manier waarop de verschillende toegangspunten met elkaar opereren dynamisch om steeds de best mogelijke gebruikservaring te garanderen.

Wi-Fi Mesh wordt alleen ondersteund door onze New Internet Box en Wi-Fi boosters.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar