×
×

Glasvezel tot in de woning komt naar Gent

door ErikUit eerste hand09/03/2018

Glasvezel tot in de woning komt naar Gent

Comments

De heraanleg van de Gentse stationsbuurt is momenteel volop bezig. En daarbij krijgt niet alleen het station zelf, maar ook de hele omgeving een flinke opfrisbeurt. Wij zien deze werken als hét moment om tegelijk ook ons koperdraad-netwerk te upgraden. Vernieuwingen die het leven een pak aangenamer zullen maken.

We leggen namelijk glasvezel aan. Eerst in de stationsbuurt, maar daarna ook in het centrum van de Arteveldestad. In een latere fase volgt dan de rest van Gent, samen met een reeks bedrijventerreinen in en rond de stad.

Waarom glasvezel tot in de woning?

Zoals je vast al hebt gemerkt, wordt het bij je thuis steeds drukker op die internetaansluiting. Naast het klassieke surfen op de laptop streamen we tegenwoordig ook graag series en films in hoge kwaliteit. Terwijl er iemand anders in huis bijvoorbeeld op datzelfde moment online wil gamen. En dan is er ook nog de opkomst van domotica, plus de nodige met het internet verbonden toestellen zoals je verwarming en verlichting.

Wel, met glasvezel tot in de woning kan dat allemaal tegelijk, zonder één hapering. Zelfs als iedereen in je straat druk online bezig is. En met glasvezel kun je ook nog eens veel sneller je favoriete zaken streamen, downloaden én uploaden. Bovendien ben je zo helemaal klaar voor wat de toekomst ons nog allemaal zal brengen, aan leuke online toepassingen.

Glasvezel tot in de woning, voor iedereen

Nu willen we ineens grondig te werk gaan, zodat je optimaal glasvezel kunt gebruiken. Daarbij is het belangrijk dat we écht de hele klassieke koperlijn door glasvezel vervangen. Dus ook het stuk van aan de verdeelkast in je straat tot in je woning zelf. Anders zit je met een soort van flessenhals, waar alle data wordt vertraagd.

Daarom zorgen we in tijdens de werken in de stationsbuurt van Gent-Sint-Pieters gratis voor glasvezel tot in de woning, als je dat wilt. Jawel, ook als je helemaal geen klant bent van ons. En nadien hoef je dat ook niet te worden.

Op deze manier ben je meteen voor heel wat jaren gerust. Bandbreedte zal namelijk nog meer dan nu een basisbehoefte worden, zoals water en elektriciteit. Bovendien stijgt je huis of appartement in waarde.

Nu in jouw buurt voor al jouw vragen: onze Fiber Truck

Een tijdje geleden vonden alle buurtbewoners van Gent-Sint-Pieters onze krant in hun brievenbus, met een pak nuttige info. Maar heb je toch nood aan wat meer uitleg, door een van onze glasvezel-specialisten? Geen probleem! Onze speciale Fiber Truck houdt namelijk halt in de Gentse stationsbuurt.

Je kunt er terecht voor zowel praktische informatie over de werkzaamheden in de wijk, als voor wat meer uitleg over glasvezel tot in de woning en onze bijhorende internetproducten.

De Fiber Truck staat op 14 en 15 maart in de Gentse Congreslaan, vlakbij het Paul de Smet de Naeyerplein. Je kunt er op volgende momenten terecht met jouw vragen:

  • Woensdag 14 maart: van 13 tot 18 uur
  • Donderdag 15 maart: van 15 tot 19 uur

En kun je toch niet langskomen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze speciale pagina over glasvezel.

Meer nieuws over:

  • fiber
  • Internet
  • high-tech
  • Proximus kwaliteit

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact