Hoe verloopt de installatie van glasvezel voor jouw zaak?

4 eenvoudige installatiestappen

Een technicus zorgt voor alles en jij hoeft niets te doen

Ik wil een fiber pack kiezen

Vragen die je misschien nog hebt

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw zaak, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Met fiber profiteer je van een supersnel, stabiel en betrouwbaar internet, een scherpste beeld op al je schermen en bovenal ben je klaar voor de toekomst:

  • Supersnel: sneller dan ooit surfen en bestanden delen met collega’s en klanten. Met fiber wordt je geduld niet langer op de proef gesteld.
  • Stabiel en betrouwbaar internet: een groot bestand up of downloaden, met fiber kan dit zonder onderbrekingen, zelf als iedereen tegelijk online is.
  • Het scherpste beeld op al je schermen: of je nu kijkt op televisie, je tablet of je smartphone, met fiber zie je alles in de beste beeldkwaliteit.
  • Klaar voor de toekomst: meer en meer toestellen in je zaak zullen via internet worden verbonden. Met fiber kan deze evolutie moeiteloos aan.

Ben je al Proximus-klant? Je huidige koperen kabel moet binnenkort sowieso vervangen worden door glasvezel om te voldoen aan de steeds toenemende behoefte aan connectiviteit en om je de beste prestaties te garanderen, nu en in de toekomst.

Ja, jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis voor elke activering van een Fiber-pack, of je nu Proximus-klant bent of niet. Als je kiest voor een ander fiberproduct zoals bijvoorbeeld een Internet Fiber alleen, wordt een installatiekost van € 48,76 excl. btw aangerekend in geval van een nieuwe installatie.

De installatie duurt tussen de 2 en 4 uur, maar geen nood, de verbinding wordt slechts enkele minuten verbroken zodat je je activiteiten kan voortzetten.

De gemaakte afspraken worden altijd bevestigd via e-mail en kunnen later bekeken of gewijzigd worden via de persoonlijke link in de e-mail. Een afspraak annuleren kan enkel telefonisch op 0800 22 500.

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij jou thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan. Proximus biedt zijn producten en diensten aan op het Fiberklaar-netwerk (de Fiber producten) en zal de producten gratis activeren.

Heb je vragen over de aanleg van het netwerk kan je Fiberklaar of de aannemer contacteren.

Kom langs, we geven graag meer info

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar