Fiber tot in uw bedrijf

Verifieer de beschikbaarheid
  • Surf en deel bestanden 3 keer sneller
  • Uitzonderlijke kwaliteit videoconferenties
  • Sneller werken met applicaties

Paters in België brouwen nóg beter bier dankzij fiber

De brouwerij van Rochefort is aangesloten op het razendsnelle fiber. Daardoor kunnen de brouwmeesters hun productieproces efficiënt digitaliseren en in real time hun bierketels vanop afstand bedienen.

Bespreek met een lokale expert de mogelijkheden om uw organisatie op fiber aan te sluiten, of verifieer meteen de beschikbaarheid van fiber vandaag in uw buurt.

Surf tegen lichtsnelheid

Vanaf € 95 /maand

FullFiber

De voordelen van fiber tegen de beste prijs

FullFiber Extended

Zelfs tijdens een storing blijft uw internet beschikbaar

FiberMax

Snelheid en serviceniveaus afgestemd op uw behoeften

Wat is fiber precies?

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus veel voordelen. In tegenstelling tot de meeste operatoren installeert Proximus bovendien fiber tot in het hart van jouw woning of bedrijf. Zo krijg je de best mogelijke resultaten.

Wow, supersnel internet!

Geniet van snellere responstijden

Fiber
1 s

VDSL
5 s

Fiber
0,9 s

VDSL
2,5 s

Is fiber beschikbaar in uw buurt?

Klantenverhalen

Brouwerij van Rochefort

De Brouwerij van Rochefort gebruikt fiber om de kwaliteit van haar trappistenbier te verhogen en haar productie vanop afstand aan te sturen. Ontdek hoe ze dat doen!

Fiber houdt A-Mode hip

De retail-business is zich volop voor nieuwe tijden aan het klaarmaken. Werken in de cloud is daar één onderdeel van, het opzetten van een eigen webshop hoort daar ook bij. De kledingwinkelketen A-Mode bewijst dat dit met fiber zeker mogelijk is.

Lees meer

Elke gebruiker krijgt gepast profiel

Van 3 vestigingen naar 2? Dat betekent minder werkplekken en meer telewerk. En dus meer toestellen, meer gebruikers en meer gebruikersprofielen. Verzekeraar P&V Groep stapte in Brussel over op een Hyperconnected Infrastructure om dat mogelijk te maken.

Lees meer

"Dankzij fiber draait het hele bedrijf vlotter"

Bedrijfsapplicaties die razendsnel reageren en de beschikbaarheid van realtime bewakingsbeelden: het zijn maar twee van de voordelen die Watertechniek Teunissen realiseerde met haar keuze voor fiber.

Lees meer

Watertechniek Theunissen

Hout en fiber gaan prima samen

Hoe zorgen we voor een stabiele en tegelijk ook performante verbinding tussen twee bedrijfsgebouwen? Met die vraag worstelde Houtshop Van der Gucht uit Temse. De nieuwe fiberverbinding bracht een oplossing.

Lees meer

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al uw vragen:

Vooraleer we uw gebouw op ons netwerk aansluiten komen we ter plaatse om in te schatten hoe we dit best doen en hoeveel dit kost. Wij maken een bestek en komen tussen in de kosten voor een bedrag van maximaal € 1.550. In de meeste gevallen betekent dit dat de aansluiting van uw gebouw op ons netwerk volledig gratis is. Mocht er toch een kost voor u zijn, heeft u altijd de mogelijkheid uw bestelling te annuleren. De tussenkomst van maximaal € 1.550 is geldig gedurende 3 maanden nadat u werd ingelicht over de mogelijkheden van fiberaansluiting. Voor meer informatie over de exacte voorwaarden van deze aanbieding kunt u contact opnemen met uw Customer Support Officer of bellen naar 0800 22 200.

U kunt alle diensten gebruiken die op dit ogenblik beschikbaar zijn op onze koperlijnen. Fiber is een toegangstechnologie voor onze volledige portfolio, spraak zowel als data, maar met een betere kwaliteit dankzij meer bandbreedte en minder latentie. Fiber is ideaal voor applicaties die veel bandbreedte nodig hebben, zoals videosamenwerking, cloudintegratie, Internet of Things, enz. Fiber is future-proef: u hoeft geen nieuwe investeringen te doen wanneer u meer bandbreedte nodig hebt. De capaciteit van de bestaande fiberverbinding kan gemakkelijk aangepast worden.

Proximus voorziet gratis alle apparatuur die nodig is voor het ontvangen van het fibersignaal, namelijk:

  • Het aansluitdoosje om de fiber in het gebouw te brengen (de ONTP).
  • Een optische modem (de ONT) die het lichtsignaal omzet naar een digitaal signaal.

Van daaruit kunt u een router aansluiten in functie van de oplossing die u hebt gekozen.

Ja, u kunt uw vaste IP-adres behouden.

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor u!

Alle veelgestelde vragen