Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Installatie van fiber op de gevel

Waarom installeren we fiber op de gevel?

We geven de voorkeur aan installatie van de glasvezelkabels op de gevels van de gebouwen en niet ondergronds. Zo vermijden we onnodige hinder in de buurt. En het belangrijkste van al: je kan erop rekenen dat de werken met de grootste zorg door onze mensen worden uitgevoerd.

We brengen onze glasvezelkabel eerst discreet aan op de gevel op de gevel van je gebouw (bv. in een voeg, onder de kroonlijst of onder de vensterbanken). Lopen er al kabels van andere nutsmaatschappijen over je gevel? Dan voegen we onze kabel hieraan toe. Per 2 of 4 wooneenheden plaatsen we ook een distributiepunt, zoals weergegeven.

Wens je meer informatie of heb je nog vragen? Contacteer ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Rust je woning of zaak uit met fiber

Wij zijn bezig met werken om alle straten in je buurt te voorzien van een supersnel fibernetwerk. Dit zal gebeuren in verschillende fases.

Nog vragen?

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

0800 22 800

Onze Fiber truck in je wijk

Waar is fiber al beschikbaar?

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Roeselare,Vilvoorde, Antwerpen-West, Oostende en Ukkel.

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen.

Ook in de volgende steden zijn werkzaamheden gepland: Sint Niklaas en La Louvière.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: