Fiber in je gebouw

Info voor de syndicus en de mede-eigenaars

  • Ultrasnel en stabiel internet
  • Ideaal om je domotica te beheren
  • Groen en duurzaam netwerk

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Haal fiber gratis binnen in je gebouw!

Ultrasnel en stabiel internet om te telewerken, te streamen, te gamen, ...

Ideaal om je domotica te beheren: bewakingscamera's, liften, toegangsdeuren, verwarming, ...

Groen en duurzaam netwerk: verbruikt 4x minder elektriciteit dan koper

Je bent syndicus

Beschrijving van de installatieapparatuur

Bekijk hier de verschillende foto’s van de fiberapparatuur in je gebouw, zoals uitgelegd in het installatiedocument voor fiber.

Ref 01 - DTP-X

DTP-X

Ref 02 - DTP-F

DTP-F

Ref03 – Mechanische bescherming

Mechanische bescherming

Ref04 – Huis instap kit

Huis instap kit

Ref05 – BDFO (WBX Small Cap)

BDFO (WBX Small Cap)

Ref06 – FOLAN op de muur

FOLAN op de muur

Ref07 – 19’’ rack

19’’ rack

Ref08 – Horizontale kabelmantel

Horizontale kabelmantel

Ref09 - Vloerbak

Vloerbak

Ref10 – Verticale kabel (Kabelgoot)

Verticale kabel (Kabelgoot)

Ref11 – Beveiliging Brand

Beveiliging Brand

Ref12 – Horizontale kabel (Kabelgoot)

Horizontale kabel (Kabelgoot)

Ref13 – Gelijmde kabel

Gelijmde kabel

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

Fiber is de technologie van de toekomst en maakt gebruik van licht om signalen te transporteren. Het is dus een pak sneller dan de traditionele koperkabels.

Het laatste stukje, van de straat tot in je gebouw was nog traditioneel bekabeld. En daar brengen we verandering in zodat je kan genieten van de beste mogelijke netwerkervaring. Een groot deel van ons Proximus-netwerk bestaat vandaag al uit fiber. Dankzij fiber beschik je over een ultrasnelle internetverbinding, zonder kwaliteitsverlies, en dat ongeacht het aantal mensen of toestellen dat tegelijkertijd surft.

Met fiber profiteer je van een supersnel, stabiel en betrouwbaar internet, een scherpste beeld op al je schermen en bovenal ben je klaar voor de toekomst!

  • Supersnel internet: sneller dan ooit surfen en bestanden delen met collega’s en klanten. In een fiberzaak wordt je geduld niet langer op de proef gesteld
  • Stabiel en betrouwbaar internet: een groot bestand up of downloaden, in een fiberzaak kan dit zonder onderbrekingen, zelf als iedereen tegelijk online is
  • Het scherpste beeld op al je schermen: of je nu kijkt op televisie, je tablet of je smartphone, in een fiberzaak zie je alles in de beste beeldkwaliteit
  • Klaar voor de toekomst: meer en meer toestellen in onze zaak bedienen we via het internet. Een fiberzaak kan deze evolutie moeiteloos aan

Op lange termijn zal dit nieuwe netwerk ons traditionele kopernetwerk vervangen.

Bekijk of fiber beschikbaar is voor je woning.

Als dat zo is, zul je uitgenodigd worden om je aansluiting op ons fibernetwerk aan te vragen en je producten te activeren.

Is voor je woning nog geen fiber beschikbaar, maar heeft Proximus de aanleg daarvan wel gepland? Vul dan het formulier in zodat een van onze medewerkers je kan contacteren om de volgende stappen te bespreken.

De fiberuitrol verloopt in fasen. Het is dus mogelijk dat je adres behoort tot een zone waarin nog geen werken gepland zijn of waarin we om technische of administratieve redenen geen fiber tot in je woning kunnen brengen.

Ja, de aansluiting op fiber is in de periode van de werken in je straat helemaal gratis, of je nu klant bent van Proximus of niet.

Om de voordelen van fiber te kunnen genieten, volstaat het je fiberproducten te activeren bij ons. Vanaf dan kun je surfen, streamen en gamen tegen de snelheid van het licht.

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Alle veelgestelde vragen