Business Flex Fiber

Jouw pack, op jouw manier

Stel je pack samen op jouw manier

En voeg extra’s toe in functie van wat jouw zaak echt nodig heeft

Fiber

Internet + Mobile
+ Vaste lijn + TV

+ Business garanties

in plaats van € 98 88 /maand

Fiber

Internet + Mobile
+ Vaste lijn

+ Business garanties

in plaats van € 85 75 /maand

Fiber

Internet + Mobile

+ Business garanties

in plaats van € 75 65 /maand

Waarom kiezen voor Business Flex Fiber?

Jouw exclusieve klantendienst

En 4 andere garanties om je zaak in topvorm te houden. 

Overal in jouw zaak een straffe verbinding

In je hele zaak, op al jouw apparaten en in elke kamer.

Proximus fiber, uitgeroepen tot “Het snelste internet van ‘t land »

Geniet van een ongeëvenaarde internetervaring, aangepast aan jouw behoeften.

Multi-mobile voordeel

Extra mobiele abonnementen vanaf € 10/maand

Je zaak starten als een pro

Ontdek "Start Like A ProNieuw venster", ons platform vol tips & tricks voor Starter.

Meer dan 10 werknemers?

Ontdek Enterprise Pack Together

Combineer internet, vaste lijn, mobiel... en andere opties!

Meer info
Meer info over Business Flex Fiber

1 vraag, 1 expert, 1 oplossing

Met jouw exclusieve klantendienst, de dienst voor ondernemers, stel je je vraag slechts 1 keer, aan 1 Business Expert, die je vraag van A tot Z opvolgt. Inbegrepen in al onze Business Flex-packs

Krachtig internet in elke ruimte van je zaak

Stabieler en sneller internet met Wi-Fi 6

Blijf aan de slag wat er ook gebeurt

24/7 technische support voor je zaak via 0800 22 500. We herstellen je internet, vaste lijn of tv de dag zelf

Wil je je eigen pack samenstellen?

Stel je eigen pack samen

Vragen die je misschien nog hebt

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw woning, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Je fiberaansluiting is volledig gratis bij elke activering van een Fiber-pack, of je nu Proximus-klant bent of niet. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt voor een nieuwe installatie € 59 aangerekend.

Dan behoud je je huidige aansluiting, zonder dat er iets verandert. Je dient wel te weten dat het huidige kopernetwerk van Proximus op termijn verdwijnt en enkel fiber nog beschikbaar zal zijn.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber van Proximus. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Dat hangt af van je huidige pack, je opties ... en het pack dat je kiest. Je krijgt echter € 120 korting (€ 10 gedurende 12 maanden) wanneer je een Fiber-pack activeert.

Ontdek de Fiber-packs

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Andere vragen?

Onze klantendienst beantwoordt al je vragen:

 1. Als je dat nog niet gedaan hebt, check dan of voor je woning fiber beschikbaar is. Is er fiber? Dan kun je meteen je Business Flex Fiber samenstellen.
 2. Zodra je pack geconfigureerd is, word je gevraagd om je bestelling af te ronden. Je zal ook een datum vastleggen voor een afspraak met een van onze technici, voor de installatie van je aansluitpunt op fiber en de activering van je producten. Afhankelijk van de samenstelling van je huidige pack, zal je rechtstreeks kunnen bestellen via het web of zullen we je contacteren via onze klantendienst.
 3. Vergeet ook niet om meteen je opzeggingsbrief op te stellen en naar je huidige operator te sturen.
 4. Nadat onze technicus langsgekomen is om je aansluitpunt op fiber te installeren en je producten te activeren, kun je profiteren van alle voordelen verbonden aan je Business Flex Fiber. Vanaf dan kun je ook inloggen op Proximus+ om een overzicht te bekijken van al je producten en opties.
 1. Als je dat nog niet gedaan hebt, check dan of voor je woning fiber beschikbaar is. Is er fiber? Dan kun je meteen je Business Flex Fiber samenstellen.
 2. Zodra je pack geconfigureerd is, word je gevraagd om je bestelling af te ronden. Je zal ook een datum vastleggen voor een afspraak met een van onze technici, voor de installatie van je aansluitpunt op fiber en de activering van je producten. Afhankelijk van de samenstelling van je huidige pack, zal je rechtstreeks kunnen bestellen via het web of zullen we je contacteren via onze klantendienst.
 3. Vergeet ook niet om meteen, en indien van toepassing, je opzeggingsbrief op te stellen en naar je huidige operator te sturen.
 4. Nadat onze technicus langsgekomen is om je aansluitpunt op fiber te installeren en je producten te activeren, kun je profiteren van alle voordelen verbonden aan je Business Flex Fiber. Vanaf dan kun je ook inloggen op Proximus+ om een overzicht te bekijken van al je producten en opties.
 1. Als je dat nog niet hebt gedaan, controleer dan of de vezel beschikbaar is voor jij huis. Is dat zo? Stel dan gewoon jij Business Flex Fiber samen.
 2. Zodra jij Pack is geconfigureerd, wordt je gevraagd jij bestelling af te ronden en een afspraak te maken met een van onze technici om jij fiberaansluitpunt te installeren en jij producten te activeren. Afhankelijk van de samenstelling van jij Pack kunt je jij bestelling direct op het web plaatsen of uitgenodigd worden om een online formulier in te vullen en een van onze agenten zal contact met je opnemen om jij bestelling af te ronden.
 3. Zodra jij bestelling is gevalideerd, worden jij huidige producten automatisch geconverteerd.
 4. Zodra onze technicus is gekomen om jij fiberaansluitpunt te installeren en jij producten te activeren, kunt je genieten van alle voordelen van jij Business Flex Fiber. Vanaf dat moment heeft je ook de mogelijkheid om verbinding te maken met Proximus+ om al jij producten en opties te bekijken.

Als je een gezamenlijk aanbod (gsm-abonnement + smartphone) hebt, behoud je je promotie (de voorwaarden en het aantal producten moeten ongewijzigd blijven). Sommige promoties zijn compatibel met Business Flex Fiber, andere niet. Om te checken of je je promotie behoudt, kun je terecht op het nummer 0800 22 800. Een bezoekje aan het dichtstbijgelegen Proximus Shop kan ook.

Ja, de aansluiting op fiber is gratis, voor elke activatie van een fiber pack. In de bedrijvenparken wordt ook aansluiting aangeboden, maar tot een maximum bedrag van € 1.550 voor installatiekosten, - excl. Btw per klant. Er wordt een bestek gemaakt voor elk bedrag hoger dan € 1.550 en je bent al dan niet vrij om te accepteren.

Je kan zelf de datum van de installatie kiezen tijdens de productconfiguratie. De installatiedatum hangt af van jouw gekozen producten, de producten die je al hebt en de beschikbaarheid van onze medewerkers. Reken gemiddeld wel op een wachttijd van ongeveer 14 kalenderdagen.

Ja, je kunt zonder extra kosten blijven genieten van jouw Android TV box als je kiest voor een Apple TV 4K 128GB, maar zorg ervoor dat je hem niet weggooit. Als je je Android TV box niet langer nodig hebt, neem dan contact op met een van onze agenten die je kunnen helpen met het retourproces.

Kom langs, we geven graag meer info

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2024 tot 31/01/2025 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 28,09 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 37,18 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Pickx Sports/Pickx All Stars & Sports: Naast het Pickx Sports-abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K 128GB: Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Business Flex Pack met TV kiest geldt de prijs van € 57,02 i.p.v. € 157,02 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Als je Apple TV als onderdeel van een pack kiest, hebt je ook recht op een Android TV box zonder extra kosten. Geïnteresseerd? Bezoek de Android TV-pagina. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabelNieuw venster in het contract. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Business Flex met TV, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart.

Voor fiber in industriezones: installatie aangeboden op publiek domein. Installatie aangeboden tot een installatiekost van €1550 excl. BTW op privaat domein voor interne verticale bekabelingswerken, voor interne horizontale bekabelingswerken tot 20m, voor externe kabelsleuven tot 30m (asfalt) of 100m (zand). Niet van toepassing voor het uitgraven en bekabelen van nieuwe gebouwen (nieuwbouw). Boven de €1550 wordt een offerte opgesteld, en bent u vrij om deze al dan niet te aanvaarden.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle vermelde prijzen zijn zonder btw

Jouw exclusieve klantendienst

Deze dienst is enkel beschikbaar voor Business Flex klanten via de Proximus+ app. Bedrijven met meer dan 10 werknemers kunnen geen gebruik maken van onze exclusieve klantendienst maar kunnen beroep doen op een account manager.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn. Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.
 

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Business Mobile Flex S Ja 200 Mbps 200 Mbps
Business Mobile Flex M Ja 500 Mbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Maxi Ja 1 Gbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Premium Ja 1 Gbps 420 Mbps
 • 5G : het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden en is afhankelijk van het compatibele toestel en het abonnement. 
  De "geschatte maximumsnelheid" is de maximumsnelheid die gebruikers op verschillende plaatsen in het dekkingsgebied onder realistische omstandigheden kunnen verwachten. Deze maximumwaarde is het resultaat van metingen die in het hele land zijn verricht en kan variëren afhankelijk van de prestaties van de terminal en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Aangezien 5G nog steeds wordt uitgerold, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens.
  De “optimale maximumsnelheid” is de snelheid die bereikt kan worden onder optimale gebruiksomstandigheden. De snelheid kan variëren, afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het toestel en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Meer info over 5G en de internet policy.
 • Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik De dienst is geconditioneerd tot een persoonlijk, niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". In het kader van de onbeperkte aanbiedingen, in België en de EU-zone, behoudt Proximus zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand of in geval van regelmatige oproepen van meer dan 6u/dag en/of 30u/week. Wat het onbeperkt gebruik van mobiele gegevens betreft, geldt een redelijk gebruiksbeleid. In België en de EU-zone, de klant kan tot 350 GB/maand aan maximale snelheid surfen en daarna wordt de snelheid verminderd (max. 512 Kbps).  
  De klant kan tot 10 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.
 • Business Mobile Flex Premium: Ontvang extra maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 1000 belminuten en 1000 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen en Zwitserland, Canada & USA.. Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Business Mobile Flex abonnementen.
 • Internet (data): : Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via Proximus+ of door contact op te nemen met de klantendienst.
 • Bizz Internet Guarantee: :  Om te genieten van deze extra garantie, heb je als professionele klant een Business Flex nodig. De werking van het product is afhankelijk van de 4G dekking en de plaatsing van de modem in het gebouw. Als je een installatie door een technieker wenst, moet dit bij de bestelling aaangevraagd worden en dit wordt gefactureerd (€ 70) Voor nieuwe internetklanten is deze installatie inbegrepen in de gratis installatie door een technieker. Niet compatibel met een vast IP en met Fiber
 • *EU zone landen waar de mobiele abonnementen geldig zijn: Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Frans West-Indië), Frans Guyana, Hongarije, Ålandeilanden (Finland), IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Spanje, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Réunion (La), Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Saint-Martin (Franse Antillen), Slowakije, Slovenië en Zweden

TV & entertainment:

TV: Meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s. 

Pickx app voor TV-klanten met een Proximus+-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een Proximus+ account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

Tv-bonus: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bonus omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 4,13 excl btw extra/maand). De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen.
Korting van € 0,83 op je eerste bonus in je Business Flex

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, lees meer.

Apple TV 4K 128GB: Als je Apple TV kiest als onderdeel van een pakket, hebt je ook recht op een Android TV box zonder extra kosten.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2022 tot 14/08/2023 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 24,79 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 33,05 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve de korting van € 0,82 aangeboden op tv-bundels met packs. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 4,13/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Pickx Sports/Pickx All Stars & Sports: Naast het Pickx Sports-abonnement, is er een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer.

Disney+: De prijs van het Disney+ abonnement wordt op jouw Proximus-factuur vermeld. Pickx TV van Proximus biedt technisch vereenvoudigde toegang tot Disney+ via de Android TV Box. De Disney+ tv-optie en vereenvoudigde toegang worden aangeboden voor de duur van de geldigheid van het contract met Disney+ en zijn onderhevig aan de door Disney opgelegde wijzigingen.

Algemene voorwaarden en Proximus prijslijst en tarieven zijn van toepassing.

Om Disney+ te gebruiken, is een Disney+-account vereist. De gebruiker moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Disney+. Disney+ is een onafhankelijke gegevensbeheerder van de persoonsgegevens van Disney+-abonnees.

Toegang tot Disney+ is afhankelijk van de activering van een account bij Disney+ door de klant. De klant moet een nieuwe toegang tot Disney+ activeren met de Proximus-procedure die per e-mail wordt gecommuniceerd. Meer details: hier

Om te genieten van Disney+ content via je Proximus Android TV Box (in het gedeelte met aanbevolen toepassingen van het tv-navigatiemenu), moet je over de Proximus Android TV-decoder beschikken. Meer details over hoe je naar Disney+ kijkt via je Proximus Android TV Box: hier!

Vast internet

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Ken de surfsnelheid in jouw zaak

Snelste internet van ‘t land: op basis van de Ookla®-analyse van Speedtest Intelligence®-gegevens, snelheidsscore verkregen via de Speedtest data enrichment API voor Proximus fiber in vergelijking met de belangrijkste Belgische providers voor de maanden februari tot april 2024. Gedeponeerd handelsmerk van Ookla gebruikt onder licentie en gereproduceerd met toestemming.

Op basis van de Ookla®-analyse(pdf, 176 KB) van Speedtest Intelligence®-gegevens, snelheidsscore verkregen via de Speedtest data enrichment API voor Proximus fiber in vergelijking met de belangrijkste Belgische providers voor de maanden februari tot april 2024. Gedeponeerd handelsmerk van Ookla gebruikt onder licentie en gereproduceerd met toestemming.

Vergelijking van de hoogste maximumsnelheden (pdf, 93 KB) aangeboden door Proximus, VOO, Orange en Telenet

Fiber Essential: de maximaal haalbare snelheid is tot 500 Mbps in download en 500 Mbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen.
Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info

Fiber Giga: de maximaal haalbare snelheid is tot 2,5 Gbps in download en 1 Gbps in upload voor alle apparaten in het netwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info
De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij een Business Flex Fiber Giga - pack. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Fiber Ultra: de maximale bruikbare snelheid is tot 8,5 Gbps in download en 1,5 Gbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info
De Fiber Ultra -optie is alleen beschikbaar met een Business Flex Fiber Giga -pack. De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij deze pack configuratie. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Vaste telefonie:

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 10.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België 24/7, na deze 10.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met jouw vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 48,76) voor alle Flex-klanten.

Onbeperkt internationaal bellen: 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar vaste en mobiele nummers van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Ijsland, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino, Zwitserland + Verenigde Staten, Canada EN naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije met uitsluiting van de speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x,09xx, 1xxx enz.) en de internetnummers. Na 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Enkel beschikbaar met Business Flex Premium.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Klanten met een mobiel abonnement of prepaid kaart krijgen automatisch de mogelijkheid om mobiele betalingen uit te voeren.

Deze optie laat u toe om diensten van derden aan te kopen, zoals bijvoorbeeld een abonnement op streamingdiensten, een digitaal magazine, aankopen op spelconsoles, e-books, parkeer- of treintickets, betalende applicaties in een app-store, enz. De maximale waarde per transactie bedraagt € 50.

Uw aankopen zijn gekoppeld aan uw gsm-nummer en kunnen geraadpleegd worden in de verbruikssectie van de Proximus+ app.

De afrekening van uw aankopen verloopt samen met de afrekening van uw Proximus producten en diensten. Het overzicht van uw aankopen wordt vermeld in de sectie “Detail van uw aanrekening voor diensten van derden”, die als bijlage aan uw Proximus factuur of aanrekening wordt toegevoegd.

Uw maandelijks budget bedraagt standaard € 100 en kan via de Proximus+ app aangepast worden tot minimum € 5 en maximum € 250. U kan er ook voor kiezen om deze optie kosteloos te deactiveren of later te heractiveren via de Proximus+ app.

Vind meer informatie over mobiele betalingen

Link: https://www-itt.proximus.be/mobiel-betalen

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar

Proximus Digital Assistant