Enterprise Pack Together

Het pack op maat van jouw kmo

Promo

Internet fiber in pack aan €0 gedurende 2 maanden

Ik profiteer ervan
Internet Fiber aan €0 voor 2 maanden

Stel jouw pack samen met internet fiber en telefonie

Voeg andere opties toe op basis van jouw behoeften

Surf met Fiber snelheid aan €0 voor 2 maanden!

Internet

Het snelste in België

 • Tot 8.5 Gbps download snelheid met Fiber
 • Ultra-stabiele gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkt internet

Mobile 5G

Optimale dekking in België

 • Flexibele plannen met 5G
 • Onbeperkte data (zie voorwaarden)
 • Onbeperkt bellen en sms'en

Cloud of On-Site telefonie

Mis geen enkele oproep meer

 • Eén app om te bellen, te chatten en te vergaderen
 • VoIP, vaste lijn integreren met IT-toepassingen
 • Onbeperkt aantal telefoons en telefoonnummers

Waarom kiezen voor Enterprise Pack Together?

Een superieure internetervaring

Profiteer van het snelste internet in België dankzij Fiber

Een flexibele oplossing die met jij meegroeit

Pas jouw pack op elk moment aan volgens jouw zakelijke behoeften

Premiumdiensten en klantendienst

Geniet van 24/7 ondersteuning en herstelling op dezelfde dag, ...

Geavanceerde beveiligingsopties

Veilige toegang tot jouw bedrijfsgegevens

Business Flex

Jouw bedrijf telt minder dan 10 werknemers?

Waarom kiezen voor fiber voor jouw bedrijf?

Bekijk deze snelheidstest!

Met fiber geniet je van ultra-stabiel internet voor jouw bedrijf en ongelooflijke snelheden, ongeacht het aantal toestellen of mensen dat verbonden is.

Optimaliseer jouw productielijn op afstand en in realtime (30GB)

Deel 4K videobestanden (10GB)

Onze fiberklanten aan het woord

"Het is belangrijk dat je als jurist snel documenten kan raadplegen."

Rémy Bonnaffé,
Manager AskQ

"Met deze nieuwe bandbreedte hebben we een betere beveiliging van de ICT."

Gumer Santos,
Ingenieur bij Trappistes Rochefort

"Dankzij fiber is ons personeel veel efficiënter."

Alex Claeys,
A-Mode

Optionele diensten in jouw Enterprise Pack Together

Mobiele back-up 5G

Netwerkstoring? Blijf bereikbaar. Mobile Backup schakelt jouw internetverkeer automatisch over naar het mobiele netwerk wanneer jouw vaste lijn niet beschikbaar is.

Mobile Backup blijft permanent actief op jouw lijn en neemt het verkeer over in geval van een storing.

 • Geen manipulatie: de omschakeling gebeurt onmiddellijk en automatisch.
 • Geen onderbreking van het internetverkeer. Jouw internettoepassingen blijven beschikbaar, zelfs tijdens de omschakeling. Je behoudt jouw IP-adres gedurende de hele back-up periode.
 • De gegevensoverdracht via het mobiele netwerk is gratis en onbeperkt tijdens de uitval, hoe lang die ook duurt.
 • Je hoeft niet te investeren in een tweede vaste internetlijn als back-up.

Meerdere IP-adressen

Als je meerdere servers hebt of om op afstand toegang te krijgen tot de gegevens op jouw apparaten.

Als je meerdere servers hebt, bijvoorbeeld voor jouw website, e-mail of bewakingscamera's, en als je die gegevens op afstand wilt benaderen, heb je meerdere IP-adressen nodig.

Internet Security

Bescherm al jouw apparaten (smartphone, laptop, tablet en pc) met Norton Internet Security tegen virussen, spam, phishing en malware.

Bescherming wordt geboden wanneer een beveiligingstoepassing is geïnstalleerd en geactiveerd op elk van de apparaten die je wilt beschermen.

Geavanceerde mobiele beveiliging

Bescherm de mobiele apparaten van jouw werknemers met Mobile Threat Defense.

Dit is een geavanceerde beveiligingsoptie die de mobiele apparaten (smartphone of tablet) beschermt tegen verschillende soorten bedreigingen (phishing, apparaat, netwerk of applicatie gerelateerd).

Internationaal bellen

Bellen jouw werkemers buiten de EU?

Kies de optie Internationaal bellen bij een abonnement Mobiel L- om te profiteren van zeer voordelige tarieven.

Lijst van topbestemmingen

Hulp nodig?

Onze Proximus Business Partners adviseren je bij de selectie van jouw pack, in functie van jouw bedrijfsbehoeften en budget.

Hebt je advies nodig?

Andere vragen?

Enterprise Pack Together is een pack op maat voor kmo's met meer dan 10 werknemers. Het combineert internet, vaste en mobiele telefonie. Internet en ten minste één van de telefonie-opties zijn altijd inbegrepen. Opties voor telewerken, bedrijfscontinuïteit in geval van netwerkstoring en bescherming van mobiele apparatuur kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

Je combineert al jouw telecommunicatiebehoeften in één pack om jouw kmo de middelen te geven die jouw medewerkers nodig hebben om efficiënt te werken. Je bent altijd bereikbaar voor jouw klanten, ongeacht het communicatiekanaal van hun voorkeur. Je hebt één operator, één contract te beheren en een overzicht van al jouw kosten. Je profiteert van persoonlijke ondersteuning door onze professionele partners.

De looptijd van contracten voor bedrijven met meer dan 10 werknemers is 24 maanden. In geval van contractbreuk worden opzeggingskosten in rekening gebracht.

Het bijzondere van Enterprise Pack Together is de flexibiliteit. Gedurende de looptijd van het contract kunnen de onderdelen van het pack worden aangepast aan de veranderende behoeften van jouw kmo. Hebr je hulp nodig om jouw pack aan te passen? Laat jouw gegevens achter via ons contactformulierNieuw venster. Een van onze lokale partners zal contact met jij opnemen om jij te begeleiden.

Onze professionele partners zijn er om jij te begeleiden. Stel jouw pakket online samen of laat ons uw gegevens na via ons contactformulierNieuw venster. Een van onze lokale partners zal contact met jij opnemen om jij te helpen de elementen van jouw Enterprise Pack Together te kiezen die het meest geschikt zijn voor jouw kmo.

Nee. De installatiekosten voor jouw Enterprise Pack Together t.w.v. € 159 excl. btw zijn gratis. Of jij nu een bestaande Proximus-klant bent of een nieuwe, onze professionele partners zorgen voor alles, van het beheer van jouw dossier tot de installatie.

Promotie geldig van 25/03 tot 31/05. Maandelijkse korting tot €143/maand per abonnement voor de eerste 2 maanden voor elke nieuwe internetabonnee die een Enterprise Pack Together aanschaft. Promotie geldig op alle Enterprise Pack Together, met Fiber of kopertechnologie. Niet geldig in combinatie met andere promoties.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijsten & Tarieven zijn van toepassing. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Mobiele telefonie

Geldig in België en tijdens roaming in de EU-zone (van België naar België en van de EU-zone naar de EU-zone en België), met uitzondering van servicenummers met toegevoegde waarde (bijv. speciale nummers, diensten van derden). Dataverbruik wordt berekend per 1 KB. Niet-gebruikte MB’s in het pakket worden niet meegenomen naar de volgende maand.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Together Mobile S Yes 200 Mbps 200 Mbps
Together Mobile Smart Yes 500 Mbps 420 Mbps
Together Mobile Comfort Yes 500 Mbps 420 Mbps
Together Mobile L Yes 1000 Mbps 420 Mbps

5G: het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in de gedekte gebieden en is afhankelijk van een compatibel apparaat en een abonnement. De “geschatte maximale snelheid” is de snelheid die gebruikers op verschillende locaties binnen het dekkingsgebied realistisch kunnen verwachten. Deze maximale waarde is gebaseerd op metingen die over het hele nationale grondgebied zijn uitgevoerd en kan variëren afhankelijk van de prestaties van het apparaat en uw locatie tijdens het gebruik van de service. Aangezien 5G nog in uitrol is, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens. De “optimale maximale snelheid” is de snelheid die onder ideale gebruiksomstandigheden kan worden bereikt. De snelheid kan variëren afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het apparaat en uw locatie tijdens het gebruik van de service. Meer informatie vindt u op Proximus 5G en Proximus Internet Policy.

Normaal en persoonlijk gebruik van de dienst door de klant is onbeperkt. De dienst is afhankelijk van persoonlijk, niet-abusief gebruik als een zorgvuldig en redelijk persoon. Binnen het kader van onbeperkte aanbiedingen, in België en binnen de EU-zone, behoudt Proximus zich het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten in geval van gebruik dat 10.000 SMS-berichten per maand of 500 SMS-berichten per dag overschrijdt, of wanneer SMS-berichten naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand worden verzonden, of in het geval van regelmatige oproepen die 6 uur per dag en/of 30 uur per week overschrijden. Wat betreft onbeperkt mobiel datagebruik, is dit onderworpen aan een redelijk gebruik beleid.

Hier zijn de specificaties voor de Together Mobile abonnementen:

Together Mobile S: 7 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 200 Mbps in België en de Europese Unie. Na 7 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile Smart: 30 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 500 Mbps in België en de Europese Unie. Na 30 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile Comfort: 75 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 500 Mbps in België en de Europese Unie. Na 75 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile L: Onbeperkte data (300 GB mobiele data) per maand, onbeperkte oproepen en SMS in België, en 250 minuten bellen naar de EU-zone. Met Mobile L is een ‘internationale oproepen’-optie beschikbaar voor een extra €5 per maand. Deze optie biedt toegang tot 100 minuten bellen vanuit België naar een reeks Topbestemmingen. Na 300 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 512 Kbps).

Internet mobiel (data): Klanten die op lage snelheid surfen en willen blijven surfen op maximale snelheid, kunnen een data boost-optie aanschaffen via MyProximus Enterprise of door contact op te nemen met de klantenservice.

Bizz Internet Guarantee of Mobile Back-up: Om van deze extra garantie te profiteren, moet u een internetabonnement hebben. De werking van het product is afhankelijk van de dekking van het mobiele netwerk en de locatie in het gebouw. Voor nieuwe internetklanten met een Pack Together is de installatie gratis. Bizz Internet Guarantee is niet compatibel met vaste IP en Fiber.

Wil je alles weten over Enterprise Pack Together? Ontdek alle antwoorden op jouw vragen over dit pack voor bedrijven!

Nieuwsgierig naar wat Enterprise Pack Together is?

Enterprise Pack Together is een speciale pack voor kleine en middelgrote bedrijven in België. De pack bevat internet, mobiele abonnementen met 5G en Cloud of On-Site Telefonie. Je kunt ook extra diensten kiezen zoals Mobiele back-up, Meerdere IP-adressen, Internet Security, Advanced mobile security, Internationaal bellen.

Hoe koop je een Enterprise Pack Together?

Je kan jouw Enterprise Pack Together kopen door het contactformulier in te vullen. Een lokale Proximus Business Partner neemt dan contact met je op voor persoonlijk advies en een aanbod op maat. Je kan ook eerst zelf jouw pack samenstellen en daarna het contactformulier invullen om te vragen of een lokale Proximus Business Partner contact met je opneemt.

Waarom Enterprise Pack Together?

Enterprise Together biedt kleine en middelgrote bedrijven een uitstekende internetervaring dankzij fiber, 5G en Wi-Fi 6. Het pack is flexibel en geeft je de mogelijkheid om je pack eenvoudig aan te passen aan de grootte van jouw bedrijf.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar