Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

 • Mobiel: zo veel jullie willen
 • TV & Entertainment: zo leuk jullie willen
 • Thuis: zo snel jullie willen

Je hebt al een Proximus pack maar wil overstappen naar Flex Fiber? Bestel het Flex Fiber pack van jouw keuze, je producten worden omgezet naar je nieuwe pack. Andere vragen? Bekijk onze FAQ's

Je hebt al een Proximus pack maar wil overstappen naar Flex Fiber? Bestel het Flex Fiber pack van jouw keuze, je producten worden omgezet naar je nieuwe pack. Andere vragen? Bekijk onze FAQ's

Wil je je eigen pack samenstellen ?

Stel je eigen pack samen
Meer info over Flex
Iedereen in het gezin heeft andere verlangens en interesses. Deze veranderen meestal ook doorheen de jaren. Met Flex stellen jullie je pack zelf samen op maat van het gezin en van ieders gezinslid

Mobiel
Zo veel jullie willen

Een mobiel abonnement voor ieder gezinslid

 • Kies zelf de hoeveelheid data die je nodig hebt
 • Bellen en sms’en is onbeperkt
 
Multi-mobile voordeel

Voeg al een extra abonnement toe vanaf 9/maand

Altijd verbonden, zonder extra kosten

Wanneer je databundel op is, surf je zorgeloos verder met verlaagde snelheid voor de rest van de maand

TV & Entertainment
Zo leuk jullie willen

Pickx, TV op jouw manier

Nieuw: Proximus Android TV decoder

Al je favoriete apps op je tv, een geïntegreerde Chromecast, stembediening…

TV Android Decoder

My e-Press

Onbeperkt toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir+

my e-press

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Family

Een mix van content voor alle smaken

Time - BBC First © BBC Studios

Kies zelf de tv content die het best bij je past

All Stars

Combinatie van Netflix, Movies & Series met Pickx+, Family en Disney+ (inbegrepen voor 1 jaar)

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Netflix

Ontdek de originele series en films van Netflix altijd en overal!

Le dernier mercenaire - Kijk nu op Netflix

Kies zelf de tv content die het best bij je past

All Sports

Volg de grootste Belgische en internationale sportcompetities

In sport kan alles

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx+

Fictie, sport, passie: altijd je sterkste emoties op je exclusieve tv-zender.

Een thuis-ervaring
Zo snel jullie willen

Onbeperkt supersnel internet

Kies zelf hoe jullie willen surfen en surf onbeperkt supersnel en stabiel tot in jouw favoriete hoekje in huis, dankzij de slimme WifiNieuw venster

Onbeperkt bellen

Naar vaste lijnen + 1000 min/maand naar gsm's in België 24/7

Family life Premium

Een leuke en interactieve app Nieuw venster, die je dagelijkse leven vereenvoudigt mét “meal planner” en een functie om te zien waar je kinderen zich bevinden

Wil je je eigen pack samenstellen ?

Stel je eigen pack samen

Ontdek ons aanbod voor jongeren

 • Mobiel abonnement met 
  40 GB voor apps
 • Internet thuis
 • TV via Android decoder of Apple TV
 • Cloud gaming als cadeau

Promotie geldig tot 31/01/2022 in de steden waar het installatieadres in aanmerking komt voor fiber bij de netwerkbouwer Fiberklaar. Maandelijkse korting van €10/maand gedurende de eerste 12 maanden voor alle nieuwe Proximus internetklanten die intekenen op Flex Fiber. Daarna betaalt u de normale prijs. Niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve het gecombineerde aanbod van een smartphone met GSM-abonnement en de DataPhone-optie. Activering door een technicus inbegrepen voor elk abonnement op Flex Fiber. Indien u opteert voor een ander fiber product buiten het pack, bijvoorbeeld Internet Fiber, zal een activeringskost van € 59 aangerekend worden voor een nieuwe installatie.

Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen.

All Stars/All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

U kunt uw voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantendienst. De diensten worden slechts geactiveerd op voorwaarde dat de vezel daadwerkelijk door Fiberklaar, de onderneming belast met de aanleg van het vezelnetwerk, in uw stad wordt aangelegd en door een van onze technici op uw adres wordt geïnstalleerd, zoals bepaald bij de intekening op uw fiber product.

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobile Flex
Unlimited S
Unlimited tot 200 Mbps

De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

5G: Het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden in België en vereist een 5G-compatibel toestel. Meer info: www.proximus.be/5G.

Onbeperkt gebruik: De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

Internet (data):  Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus of door contact op te nemen met de klantendienst.

Gratis mobiele oproepen en sms’en:

 • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde. Goed om te weten: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.
 

TV & entertainment

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv

Pickx app voor TV-klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. 
De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een MyProximus account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. Kies je voor Netflix als tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv bundel met € 1 per maand. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen ( € 4 meer/maand). Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

TV Replay:  TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay

Proximus Android TV decoder: Enkel inbegrepen voor nieuwe Flex-klanten die nog niet over een Proximus-decoder beschikken. Aanbod altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid voorraad. 
 

Vast internet

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Flex Fiber 500/50 Mbps.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op een Wi-Fi Booster in zijn Flex-pack (met vaste lijn). Gebruik in België. 1 per klant op aanvraag of op initiatief van de technieker. 
 

Vaste telefonie

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.

Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België tijdens piek-en daluren, na deze 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met uw vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Gratis installatie: gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor alle Flex Fiber-klanten.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)