Laat je zaak online groeien

Vraag je gratis demo aan
Jouw gratis demo

Business Booster: een compleet aanbod digitale oplossingen

Wil je meer zichtbaarheid voor je diensten of meer geavanceerde producten zoals e-commerce en reclame? Wij hebben alles wat jij nodig hebt.

Krijg advies, hulp en opvolging van een digitale expert bij elke stap.

4 combineerbare producten om het verschil te maken

Visibility Booster

Zorg dat je opvalt op verschillende onlineplatformen waar klanten rechtstreeks met jou in contact kunnen komen.

Website

Bouw je gepersonaliseerde website samen met een expert. Van een eenvoudige internetetalage tot een volledig op maat gemaakte website.

Webshop

Bied je klanten de mogelijkheid rechtstreeks online te bestellen door een e-commercemodule aan je website toe te voegen.

Advertising Booster

Maak reclame, lanceer campagnes en laat je bedrijf groeien samen met een gecertificeerde coach.

1 app om je digitale activiteiten te beheren

  • Optimalisatie van je online aanwezigheid en publicaties op al je kanalen
  • Interactie met je klanten via reviews en messaging
  • Bekijk je prestatierapporten en statistieken

Waarom de Business Booster van Proximus?

Kies het beste digitale marketingproduct op maat van jouw behoeften

Laat je bellen door een digitale expert.

Haal je alles uit je onlinebedrijf?

Laat een gratis audit doen van je onlinezichtbaarheid of website!

Weet je niet waar te beginnen?

Bouw, kleinhandel, beauty, gezondheid, horeca... laat je inspireren door gepersonaliseerde pakketten op maat van je bedrijfssector.

Veelgestelde vragen over Business Booster

Ben je geïnteresseerd in Business Booster?

  1. Vul dit formulier in en een digitaal adviseur van Proximus zal telefonisch contact met je opnemen.
  2. Hij/zij zal je informeren over de verschillende mogelijkheden, samen met jou je huidige (digitale) situatie analyseren en een voorstel doen dat is afgestemd op je behoeften en verwachtingen.
  3. Zodra je het voorstel hebt gevalideerd, registreren we de bestelling en plannen een eerste telefoongesprek met je digitale coach.

Je kan verschillende Business Booster-diensten combineren. Onze digitale adviseurs zijn beschikbaar en helpen je om de gepersonaliseerde en aanpasbare formule te vinden die aan jouw behoeften voldoet, vandaag en morgen.

Elke maand ontvang je per e-mail een rapport waarin je de prestaties van je digitale diensten kan zien. Wat ook je digitale dienst bij Proximus is, we bezorgen je gedetailleerde en nuttige informatie waarmee je jouw digitale strategie kan benaderen als een echte Business Booster.

Ja, je kan ons op elk moment vragen om naar een ander plan over te stappen.

Alle veelgestelde vragen

Het contract geldt voor een vaste periode van één jaar en begint te lopen vanaf de dag van de aanvaarding van de Klant van de uitvoering van de Dienst door Proximus. Vanaf dan zal je de maandelijkse kost op je factuur zien verschijnen.

Als je je bestelling annuleert voordat je de uitvoering van de Dienst aanvaard hebt, blijf je gehouden tot de voor de eenmalige kosten voor het opzetten van je Business Booster-product(en), zelfs als de dienst nog niet online is gezet.

Het contract wordt aan het eind van ieder loopjaar stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, tenzij het contract wordt opgezegd door een van de partijen. De annuleringsaanvraag moet uiterlijk 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum worden overgemaakt.

Je kan je contract van bepaalde duur ook op een vroeger moment in het loopjaar schriftelijk opzeggen. In dat geval wordt de dienst 3 maanden later beëindigd, te rekenen vanaf de dag na de kennisgeving. Gedurende deze periode van 3 maanden blijft de dienst actief en is betaling verschuldigd.

Algemene voorwaarden Business Booster(pdf, 1023 KB)

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar