Proximus versnelt de uitrol van 5G

Eerste 5G-netwerk in België

Proximus zet in op innovatie en zoals je van ons mag verwachten, lanceerden we als eerste in België een 5G-netwerk. Een belangrijke eerste stap naar een hypergeconnecteerde toekomst.
5G biedt namelijk de infrastructuur die de exponentiële groei van het dataverbruik opvangt én een enorm aantal aan toestellen ondersteunt die tegelijkertijd werken. Met een hoog kwaliteitsniveau, natuurlijk.

Voordelen van 5G

Hogere resolutie zonder vertraging

Hoge-resolutie videobestanden met uitzonderlijke scherpte, zonder enig teken van vertraging. Het werken met en het ontvangen van belangrijke bestanden en beelden in hoge resolutie, zelfs als je niet achter jouw bureau zit, zal kinderspel zijn.

Blijf werken, zelfs als je onderweg bent...

Videovergaderingen doen alsof jullie samen op kantoor zijn? Maak je geen zorgen, de kwaliteit blijft uitstekend en dat geldt ook voor jouw ervaring!

Toepassingsgebieden voor 5G

Ontdek enkele domeinen waar 5G het verschil zal maken

5G op dagelijkse basis

Maak je virtuele rondleidingen door appartementen of huizen?
Maak je geen zorgen, dankzij de hoge snelheid en de uitstekende beeldkwaliteit is de ervaring van je klanten uitstekend.

Internet of Things

Van de aangesloten olietank tot de locatie van je apparatuur in real time, het Internet of Things is overal, zelfs waar je het niet zou verwachten.

Wat heb je nodig?

5G-smartphone

De frequentie voor 5G is anders dan 4G of 3G. Je hebt een smartphone nodig die compatibel is met het 5G-netwerk van Proximus en deze snelheden aankan.
Momenteel werken verschillende smartphones op ons 5G-netwerk. We breiden ons aanbod zo snel mogelijk uit.

Bekijk het 5G-abonnement

Waar is 5G beschikbaar?

Het 5G-netwerk zal geleidelijk worden uitgerold. Raadpleeg onze interactieve kaart om te weten of 5G in jouw regio beschikbaar is.

Heb je vragen?

Krijg het antwoord op jouw vraag

De perfecte plaats om alles te weten te komen over 5G, met recente vragen en antwoorden.

Gezondheid

5G kan levens redden in de gezondheidszorg, maar hoe zit het met de gezondheid van de gebruikers?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar