Business Mobile-abonnementen

Webpromo

6 maanden korting

Mobiele abonnementen

Vanaf € 14 /maand

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Multi-mobiel voordeel

Ontvang een korting van € 2 per abonnement bij meerdere mobiele abonnementen

Ik kies mijn nieuwe smartphone

Kies je nieuwe smartphone
vanaf 9 met abonnementen

Nog meer voordelen in een Business Flex-pack

Geniet van een topprijs van € 10/maand vanaf het 2e mobiele abonnement in je Business Flex-pack

Surf supersnel op 5G

Geniet van het supersnelle 5G-netwerk dat nu beschikbaar is in de meeste van onze mobiele abonnementen.

Hulp om je keuze te maken

Welk abonnement past bij jouw zaak?

Laat je adviseren door onze experts

Vind jouw Business Expert

Goed om te weten

Mobiele opties en services

Voeg extra’s bij je mobiele abonnement wanneer jouw zaak dat nodig heeft.

Ontdek de mobiele opties

Bel of reis je naar het buitenland?

Bekijk de roamingtarieven en ga voorbereid op zakenreis of op vakantie. Wil je internationaal bellen of sms’en? Vergelijk eerst de opties.

Vind jouw tarieven

Veelgestelde vragen

Via de Proximus+ app of in een Proximus-winkel.

Ja, als je een tweede mobiele plan toevoegt aan uw je Business Flex-pack, ontvang je een korting volgens het gekozen nieuwe mobiele plan. Als je een tweede mobiel plan toevoegt, op hetzelfde klantenaccount als je huidige Business Mobile plan (minimum Business Mobile Smart), profiteer je van een multi-mobiel voordeel van -€ 2.

Je kan het beste mobiele plan voor jouw bedrijf kiezen in pack of je kan je op afspraak laten adviseren door één van onze Business Experts.

Je hoeft enkel de Proximus+ app te openen en je ziet het meteen.

Heb je de Proximus+ app nog niet?

Ik installeer ‘m nu:

App Store Apple Google Play Store

Ja, dat is mogelijk als nieuwe of bestaande klant, afhankelijk van de huidige promotie, de beschikbaarheid van de voorraad en de procedure om in aanmerking te komen (gekoppeld aan maximaal 5 gecombineerde aanbiedingen met een smartphone).

Er zijn verschillende mogelijkheden: je kan het plan online bestellen, in uw Proximus winkel of met de hulp van een Business Expert op afspraak.

Werk je regelmatig met de VS, Zwitserland en/of Canada? Dan is het mobiele plan Business Mobile International de beste keuze.

Als je regelmatig met andere landen communiceert, doe je je voordeel met Business Mobile Comfort, Business Mobile Maxi & Business Mobile International met de optie Bizz International of kies je voor onze "roaming" opties waarmee je minder betaalt voor occasionele gesprekken.

Klanten met een mobiel abonnement krijgen automatisch de mogelijkheid om mobiele betalingen uit te voeren.

Deze optie laat je toe om diensten van derden aan te kopen, zoals bijvoorbeeld een abonnement op streamingdiensten, een digitaal magazine, aankopen op spelconsoles, e-books, parkeer- of treintickets, betalende applicaties in een app-store, enz. De maximale waarde per transactie bedraagt € 50.

Je aankopen zijn gekoppeld aan jouw gsm-nummer en kunnen geraadpleegd worden in de verbruikssectie van de Proximus+ app.

De afrekening van je aankopen verloopt samen met de afrekening van je Proximus producten en diensten. Het overzicht van je aankopen wordt vermeld in de sectie “Detail van je aanrekening voor diensten van derden”, die als bijlage aan je Proximus factuur of aanrekening wordt toegevoegd.

Je maandelijks budget bedraagt standaard € 100 en kan via de Proximus+ app aangepast worden tot minimum € 5 en maximum € 250. Je kunt dan er ook voor kiezen om deze optie kosteloos te deactiveren of later te heractiveren via de Proximus+ app.

Meer informatie over mobiele betalingen

Webpromo

Promotie geldig tot 31/07/2024 voor elke nieuw Business Mobile abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen: ontvang gedurende 6 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen excl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus(PDF, 263 KB)Nieuw venster. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus. Onbeperkt sms-berichten naar alle mobiele netwerken in België en binnen de EU-landen, met uitzondering van sms-berichten die vanuit België, naar EU-landen of buiten de EU worden verstuurd en speciale nummers (stemmen, spelen, enz.).Het meegeleverde mobiele surfvolume is alleen geldig in de EU*.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,14/min. excl. btw en de MB tegen € 0,07/MB excl. btw.

Genieten van het Proximus 4G of 5G-netwerk doe je met een compatibel toestel.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Business Mobile Essential
- -
Business Mobile Smart
250 Mbps 250 Mbps
Business Mobile Comfort
250 Mbps 250 Mbps
Business Mobile Maxi
1 Gbps 420 Mbps
Business Mobile International
1 Gbps 420 Mbps

Business Mobile International

Prijzen excl btw. Tarief geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik, zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info over 5G. Het dataverbruik in België en de EU is beperkt tot 300GB. Als u meer verbruikt, surft u aan verminderde snelheid (maximaal 512 kbps) zonder extra kosten.

Met Business Mobile International kan je maandelijks onbeperkt bellen, sms’en en surfen. Dit alles niet enkel in België, maar ook binnen heel de Europese Unie. Daarbovenop ontvang je maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 600 belminuten en 600 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen.
Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Business Mobile-abonnementen.

*Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Business Mobile Maxi

Je beschikt elke maand over 250 GB geldig in België en de Europese Unie* aan maximale snelheid op 5G of 4G. Als je meer verbruikt blijf je verder surfen met een verlaagde snelheid (maximum 512 kbps) zonder meerkost.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 300 GB/maand.

Het 5G-netwerk is enkel beschikbaar in bepaalde zones met bereik in België en vergt een compatibel 5G-toestel: meer info over 5G.

In het kader van de onbeperkte aanbiedingen worden volgende praktijken niet beschouwd als normaal en persoonlijk gebruik (niet-exhaustieve lijst):

 • Wanneer de klant meer dan 10.000 sms-berichten verstuurt per maand en/of 500 sms-berichten per dag.
 • Wanneer de klant sms-berichten verstuurt naar meer dan 250 bestemmelingen per maand.
 • Wanneer de klant regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week belt.

Landen waarvoor de Business Mobile-bundels gebruikt kunnen worden zonder toeslag: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen. 

Maandelijks prijs van een professioneel Business Mobile abonnement
Business Mobile abonnementen Maandelijks tarief
Business Mobile International in plaats van € 55 € 39 /maand
Business Mobile Maxi in plaats van € 40 € 25 /maand
Business Mobile Comfort in plaats van € 33 € 23 /maand
Business Mobile Smart in plaats van € 23 € 16 /maand
Business Mobile Essential € 14 /maand
Tarieven buiten de bundel voor een Bizz Mobile-abonnement (excl. btw)
Tarieven buiten bundel Buiten bundel prijzen (excl. btw)
Bellen tarief buiten bundel € 0,14/min
Data tarief buiten bundel € 0,07/MB
MMS tarief buiten bundel € 0,41/MMS

EU Zone

Alandseilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte (Eiland), Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Reunion, Roemenië, Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovenië, Slowakije, Spanje, St Barthelemy (Franse Antillen), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Europa (non-EU Zone)

Andorra, Dominica (Eiland), Faeröer (Eiland), Frans-Polynesië, Guernsey (Bailiwick of), Jersey (Eiland), Man (Eiland), Monaco, San Marino.

Business Zone

Albanië, Australië, Bahrein, China, Cocoseilanden (Keeling), Egypte, Hongkong, Israël, Japan, Marokko, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, USA, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Noord-Amerika, Oost-Europa en Maghreblanden

Algerije, Bosnië-Herzegovina, Canada, Groenland, Kosovo, Macedonië, Servië en Montenegro.

Azië

Afghanistan, Armenië, Azerbeidzjan, Bangladesh, Brunei, Cambodja, Filipijnen, Georgië, India, Indonesië, Irak, Iran, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizstan, Koeweit, Korea (Zuid), Libanon, Macau, Maleisië, Moldavië, Mongolië, Nepal, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Seychellen, Sri Lanka, Syrië, Taiwan, Timor-Leste, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en Wit-Rusland.

Zuid-Amerika en Afrika

Amerikaans-Samoa, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua en Barbuda, Argentinië, Aruba, Ascension (eiland, Brits overzees gebied), Bahama’s, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivië, Bonaire, Botswana, Brazilië, Britse Maagdeneilanden, Burkina Faso, Burundi, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, Christmaseiland, Colombia, Comoren, Congo (Dem. Rep. Congo) Cod-Rdc, Congo (Republiek Congo) Cog, Cookeilanden, Costa Rica, Cuba, Curacao (Nederlandse Antillen), Diego Garcia (Brits-Indisch oceaangebied), Djibouti, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Ethiopië, Eritrea, Falklandeilanden (Britse overzeese gebieden), Fiji-eilanden, Gabon, Gambia, Ghana, Grenada, Guam, Guatemala, Guinee, Guinee- Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Ivoorkust, Jamaica, Kaaimaneilanden, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, Kiribati, Laos, Lesotho, Liberia, Libië, Maagdeneilanden (Amerikaanse), Madagascar, Malawi, Malediven, Mali, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Montserrat, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nicaragua, Nieuw-Caledonië, Niger, Nigeria, Niue, Norfolkeiland, Oeganda, Palestina, Palau (Republiek van), Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Rwanda, Saint Lucia, Saint-Pierre en Miquelon (eiland), Saint Vincent en de Grenadines (eiland), Saipan, Senegal, Sierra Leone, Sint-Helena, Sint-Maarten (Nederlandse Antillen), Soedan, Solomoneiland, Somalië, St. Kitts & Nevis, Suriname, Swaziland, Tadzjikistan, Tanzania, Togo, Tokelau-eilanden, Tonga, Trinidad & Tobago, Tsjaad, Turks & Caicos, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Wallis en Futuna, West-Samoa, Zambia en Zimbabwe.

Wat is voor mij het beste gsm-abonnement?

 • Business Mobile Essential
  Met het Business Mobile Essential gsm-abonnement beschikt jouw zaak over een competitief en doeltreffend abonnement tegen een betaalbare prijs. De 120 belminuten naar gsm's, het onbeperkt bellen en sms’en, en de 5 GB aan data maakt dit aanbod bijzonder interessant voor jouw zaak.
 • Business Mobile Smart
  Business Mobile Smart gaat nog een stapje verder met 40 GB aan data maar vooral onbeperkt bellen en sms’en voor slechts € 23 per maand.
 • Business Mobile Comfort
  Optimaliseer uw zaak met Business Mobile Comfort . Ontvang 85 GB aan supersnelle data, onbeperkte gesprekken en sms’en voor slechts €33/maand. Betaalbare, flexibele communicatie op maat gemaakt voor u.
 • Business Mobile Maxi
  Business Mobile Maxi is het onbeperkte zakenabonnement van Proximus. Onbeperkt data, bellen en sms’en. Met ook nog eens de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
 • Business Mobile International
  Business Mobile International is het 5G onbeperkte zakenabonnement van Proximus. 300GB surfen in België en de rest van de EU. Ongelimiteerd bellen en sms’en in de Europese Unie. Met ook nog eens 1 GB, 600 sms’en, 600 belminuten naar landen binnen de Europese Unie of in/naar Zwitserland, de Verenigde Staten en Canada. En met de optie Bizz International om goedkoper te bellen naar het buitenland.
Mobiele abonnementen
Mobiele abonnementen Data Belminuten Sms'en Internationaal Tarief/maand
Business Mobile Essential 5 GB 120 minuten 
onbeperkt bellen naar vaste nummers
Onbeperkt € 14 /maand
Business Mobile Smart 40 GB Onbeperkt Onbeperkt in plaats van € 23 € 16 /maand
Business Mobile Comfort 85 GB Unlimited Unlimited Bizz International in plaats van € 33 € 23 /maand
Business Mobile Maxi 250 GB Onbeperkt Onbeperkt Bizz International in plaats van € 40 € 25 /maand
Business Mobile International 300GB in België
en de EU
Onbeperkt Onbeperkt Bizz International + 1GB + 600 min + 600 SMS in the EU* or in/to Switzerland, USA and Canada in plaats van € 55 € 39 /maand
Hulp nodig?
Proximus Digital Assistant