Hét aanbod om je zaak te starten

Ben je minder dan 6 maanden geleden gestart met je bedrijf? Proficiat! Geniet nu van onze starter promotie!

Internet + Mobiel + Website

  • Onbeperkt Internet
  • Mobiel abonnement 5 GB + onbeperkt bellen en sms’en
  • Website (Bizz Online S)
  • TV optioneel (+ € 13/maand)

Starterspromotie

in plaats van € 77 € 62/maand, 1 jaar lang

Bizz Online : creatie + beheer van je website gratis gedurende 1 jaar

Overal op het internet zichtbaar zijn? Dat is onmisbaar voor een nieuwe zaak. Met een website kan je je potentiële klanten sneller bereiken dankzij een betere zichtbaarheid, permanente toegankelijkheid en de mogelijkheid om een breed publiek te bereiken tegen een lagere kostprijs...

Wij zorgen voor de creatie van je professionele website en de support achteraf.


Starterspromotie

in plaats van € 15 € 0/maand, 1 jaar lang

Geldig voor alle Business packs vanaf € 62/maand (Internet + Mobiel), of je al klant bent of niet

Word klant

Je bent nog geen klant en wenst van dit aanbod te genieten? Stel nu je pack samen!

Al klant?

Je hebt al een pack en wilt van deze aanbieding profiteren? Vul dit online formulier in en wij nemen contact met je op.

Advies van onze Business Experts

Wat te kiezen? Welke digitale oplossing heb je nodig en past het beste bij je zaak? Je Business Expert begrijpt de noden van een starter en zoekt samen met jou de beste telecom- en digitale oplossingen. 

Een platform boordevol inspiratie en tips voor Starters

Om je bedrijf als een echte pro te starten, willen wij je een handje helpen met Start Like A Pro. Het platform waar je veel deskundig advies, interessante links en suggesties voor tools vindt. Allemaal verzameld op één plek. Zo willen wij je stap voor stap begeleiden zodat je de sprong kunt maken met de juiste bagage.

Bizz Online promo:

Voor elke abonnee met een internet in een Business Flex pack (Internet + mobiel, Internet + vaste lijn met of zonder TV, Internet + Mobiel + TV + vaste lijn) die kiest voor Bizz Online S: opstartkosten en de eerste 12 maandelijkse betalingen gratis. Geldig van 01/02/2021 tot en met 31/01/2022 voor klanten met een aanmaakdatum voor een ondernemingsnummer van minder dan 6 maanden oud en abonnees met een internet in een Business Flex pack (Internet + mobiel, Internet + vaste lijn met of zonder TV, Internet + Mobiel + TV + vaste lijn) die kiezen voor Bizz Online S. Abonnement van 24 maanden op Bizz Online.
De totale waarde van de promotie komt overeen met de eenmalige kosten voor de creatie van de website (€ 50) en de eerste twaalf maanden van het abonnement (12*€ 15) voor Bizz Online. Als de klant kiest voor een Bizz Online M, ontvangt hij een korting van € 50 (€ 300 € 250) op de eenmalige kosten en 12*€ 15 (€ 50 € 35) op het abonnement.

Als de klant kiest voor een Bizz Online L, krijgt hij een korting van € 50 (€ 500 € 450) op de eenmalige kosten en 12*€ 15 (€ 70 € 55) op het abonnement. Indien de klant zijn contract vroegtijdig opzegt, zal Proximus een vergoeding eisen die gelijk is aan het totaal van de resterende maandelijkse kosten. Na de eerste 2 jaar wordt het contract automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Aanbod niet compatibel met andere actuele aanbiedingen, met uitzondering van gecombineerde aanbiedingen die een smartphone en een mobiel abonnement met DataPhone optie combineren.
Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen of eerder te beëindigen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar