Betrouwbaar thuiswerken, kantoren monitoren en gegevens bewaken

Gepubliceerd op 07/08/2021 in Sectoren

Digitaal werken maakte al deel uit van ons professionele leven...

Betrouwbaar thuiswerken, kantoren monitoren en gegevens bewaken

Vandaag staat de digitale werkplek centraal, zowel in de publieke als in de privésector. Van cloudopslag tot geautomatiseerde processen, van digitale verbinding tot het monitoren van de bezetting van kantoren.

Meer weten over tools voor de digitale werkplek?

Contacteer ons Nieuw venster

Klantenverhalen

Eén werkplek voor iedere twee Vlaamse ambtenaren

Ook na corona blijven de medewerkers van de Vlaamse overheid gedeeltelijk thuiswerken. Daarom voorziet het gerenoveerde WTC-gebouw één werkplek voor iedere twee medewerkers. Frank Geets, administrateur-generaal van Het Facilitair Bedrijf, legt uit.

Lees meer

Telefonische bereikbaarheid verhoogt efficiëntie wachtdienst

Drie politiezones ten noorden van Antwerpen bereiken altijd meteen de juiste officier of inspecteur via de wachtdienst. Ze rekenen daarbij op Voice Managed Services van Proximus. "Het laat ons toe korter op de bal te spelen."

Lees meer

Proximus bezorgt NMBS tools voor beheer 26.000 mobiele toestellen

Straks bezit NMBS 26.000 mobiele toestellen. “We trekken de digitalisering overal door, ook in het rechtstreekse contact met de klant”, zegt Pascal Rooms, ICT-coördinator bij NMBS.

Lees meer

Oplossingen voor de digitale werkplek

Gebouwbeheer en monitoring

Proximity en Floor Occupancy Monitoring zijn dé tools om automatisch op te volgen hoeveel personen in een werkruimte aanwezig zijn. Bezoekers zien meteen een waarschuwing op een display, in een app of sms.

Vergaderzalen staan vanzelf als ‘volzet’ in uw room booking systeem, en met Wayfinding vindt uw team snel de weg naar een beschikbare flexibele werkplek.

Gebouwbeheer en monitoring

Data analytics

Met Proximus Analytics analyseert u de data uit de monitoring tools. We maken het u gemakkelijk om slimme oplossingen te vinden voor overbevolkte kantoren en andere issues te vermijden.

Ontdek Proximus analytics

Veilige digitale werkplek

De digitale werkplek vraagt om een herziening van uw cybersecurity. Wij beveiligen de werkplekken van uw eindgebruikers met doeltreffende end point security. Samen met onze partners onthullen we door ethical hacking lacunes in uw beveiliging, om ze meteen aan te pakken.

Meer info

Connectiviteit en netwerk

Samenwerken op een afstand is alleen mogelijk met goede (mobiele) dekking, razendsnel internet, beveiligde slimme netwerken, gebruiksvriendelijke virtuele meetings en betrouwbare opslagruimte in de cloud. We have got you covered.

Connectiviteit en netwerk

Thuis- en telewerk

Naast verbinding hebben uw medewerkers ook toestellen en tools nodig om hun werk uit te voeren. Wij zorgen naast veilig device management voor een persoonlijke service en een geschikt mobiel apparaat per gebruiker.

Ontdek collaboratieve werkruimtes

Meer ontdekken?

Klaar voor de digitale toekomst. Die toekomst begint vandaag.

Meer lezen

Slimme gebouwen, groene oplossingen, automatisch energieverbruik.

Meer lezen

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team