Retail 4.0

Innovatieve technologie en digitalisering

  • Verbeter uw operationele activiteiten
  • Verrijk de klantenervaring
  • Online zoals in de winkel
Praat met een expert Nieuw venster
Keep me posted on the latest news on retail

De future-proof retailer is 'phygital'

76% van de Belgische consumenten koopt online, terwijl 90% van alle fysieke producten nog steeds in de winkel wordt gekocht. Consumenten willen shoppen. Welke kanalen ze daarvoor gebruiken is niet relevant.

Bereik uw klant als 'future-proof retailer'. Ontdek hoe technologie en digitale transformatie u kunnen helpen om 'phygital' te worden. Hoe? Verhoog de operationele efficiëntie en klantgerichtheid in uw bedrijfsmodel. Investeer in de klantervaring en vergroot tegelijkertijd de traffic en de omvang van het winkelmandje.

Ontdek innovatieve oplossingen voor de retail van de toekomst.

Mis het retail webinar niet!

  • Donderdag 16 februari 2023
    11:00-12:00
  • Online

Bouwstenen

Entrance Monitoring

Covid-19 is verantwoordelijk voor een aanzienlijk gewijzigde winkelervaring. Met onze oplossing "Entrance Monitoring" stelt Proximus voor om het beheer van de winkeltoegang te vergemakkelijken, maar ook om waardevolle inzichten te verschaffen aan winkeliers en klanten.

Klantinteractie

Communiceer met uw klanten: informeer, adviseer en bied hen uw unieke expertise aan tijdens de pre- en post-store fase. Realtime online assistentie en sms-diensten zorgen ervoor dat klanten blijven terugkomen.

Ken uw klant

64% van de klanten zegt dat retailers hen niet echt kennen. Gebruik locatie en in-store analytics en krijg betere klanteninzichten.

De "wow" customer experience

Centraal beheerde realtime gegevens op elektronische shelf labels, touchscreens, digitale schermen en infokiosken kunnen directe aankoopbeslissingen beïnvloeden en e-commerce in de winkel ondersteunen.

De digitale medewerker

De digitale en mobiele medewerker is uitgerust met een op maat gemaakte app op zijn of haar mobiel apparaat. Als expert ter zake heeft hij/zij toegang tot een immense bron aan informatie.

De always-on geconnecteerde en beveiligde shop

Voordat u investeert in technologieën die gegevens efficiënter verzamelen, heeft u een snel, betrouwbaar en veilig netwerk nodig.

Innovaties

Met Internet of Things kunt u uw energieverbruik bewaken en beheren, terwijl Blockchain bijdraagt aan de traceerbaarheid van uw goederen en het mogelijk maakt getrouwheidsprogramma's op te zetten in uw ecosystemen.

video

Iedereen 'fygitaal'

Wist je dat:

  • 60% van de consumenten het belangrijk vindt om de producten vóór aankoop te zien of aan te raken
  • Mobiel winkelen in de afgelopen 6 jaar verdubbeld is.

Ben je van plan te investeren in e-commerce of in-store technologie om een wow-klantervaring te creëren? Hoe weet u wat echt waarde creëert voor uw winkel?

Proximity Monitoring

De coronapandemie verplicht bedrijven om strenge veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Proximity Monitoring kan uw bedrijf helpen om het risico op besmettingen stevig in te perken en in alle veiligheid te werken.

Klanten winkelen veilig dankzij Entrance Monitoring

Innovatie en digitale transformatie dragen bij tot en betere klantenervaring en meer interne efficiëntie bij Decathlon. De sportwinkel nam in 25 van zijn 37 Belgische winkels Entrance Monitoring in gebruik.