HR Dienstverleners

Digitale transformatie in de HR-sector

  • Geoptimaliseerde mobiliteit van het personeel en interacties
  • Digitale werkplek
  • Digitale contactoplossingen
Praat met een expert Nieuw venster

De digitale HR-professional

Proximus stroomlijnt HR-activiteiten om de ervaring van werkgevers en werknemers tijdens de hele employee journey te verrijken.

Door uw HR-services te digitaliseren, stemt u uw organisatie af op de huidige snel veranderende wereld. Het maakt communicatie en besluitvorming sneller en gemakkelijker.

Wij leveren deze oplossingen voor elke HR-dienstverlener: payroll-providers, vakbonden, talent management & recruitment en consultancy diensten.

De nieuwe wereld van digitale HR komt er snel aan, maar slechts 38% van de HR-bedrijven bereidt zich erop voor en slechts 9% is er helemaal klaar voor.

Hoe kunt u echte digitale vooruitgang boeken in HR?

  • Digitaliseer de interactie tussen werknemer en klant
  • Investeer in HR-technologie
  • Vergemakkelijk employee journeys
  • Verhoog digitale en fysieke mobiliteit

Bouwstenen

Directe en real-time HR-communicatie

In 2020 kan 25% van de klantinteracties worden vervangen door virtuele agenten. Verbeter de betrokkenheid van uw klanten en hun medewerkers op één digitaal platform.

Verhoog de mobiliteit van werknemers

Het aantal mobiele werknemers stijgt elk jaar nog steeds met 30%. Indoor en outdoor wayfinding kan helpen om tijd te besparen en frustraties bij werknemers te vermijden.

Gestroomlijnde employee journey

Zorg ervoor dat uw medewerkers op de eerste plaats komen. Laat ze snel en gemakkelijk hun vakantie aanvragen, begeleid nieuwe collega's tijdens hun eerste werkdagen en munt uit door uw uitstekende werknemerservaring.

Investeer in een digitale werkplek

91% van de mensen zegt thuis productiever te zijn dan op kantoor. 
Profiteer van thuis- en telewerk door een efficiënte digitale werkplek te creëren met productiviteitsapps, communicatietools en samenwerkingsplekken.

video

Word een digitale HR-professional

Wist je dat:

  • Een reistijd over een afstand van 50 kilometer in 2030 nog eens 25 minuten langer zal worden.
  • In 2020 bieden 90% van de organisaties hun werknemers telewerk-applicaties aan.
  • Slechts 21% van werknemers in grote organisaties de juiste tools hebben om op afstand te werken

Bent u van plan te investeren in digitale HR-diensten? Stroomlijn uw HR-administratie en verbeter het contact met klanten en hun medewerkers.

Download ons Digital Workplace e-book Nieuw venster

Klantenverhalen

Konvert Interim

Konvert is het grootste uitzendbureau in België met 85 locaties en voorziet bedrijven zowel van laag- als hooggeschoold personeel. Om de samenwerking tussen de filialen en het hoofdkantoor te verbeteren, heeft Konvert ervoor gekozen om hun telefoonsysteem te centraliseren en te moderniseren, zodat ze bijvoorbeeld hun kandidaten via videoconferentie kunnen screenen.

Digitaal Aanwervingskantoor voor Cepa

Cepa organiseert het sociaal beleid van de vrachtverwerkers in de haven van Antwerpen. Via het MyCepa-platform hoeven havenarbeiders niet meer naar het rekruteringskantoor om zich aan te melden voor hun werk van de dag. Ze kunnen zich nu op afstand inloggen en hebben toegang tot verschillende HR-applicaties.

Digitale rekrutering in de Antwerpse haven

USG People

USG People is een HR-dienstverlener die jaarlijks meer dan 100.000 mensen aan het werk zet. Om de 'war for talent' te winnen, heeft USG People ervoor gekozen om digitaal te transformeren door de connectiviteit tussen kantoren te vergroten, het internet en mobiele toegang voor medewerkers te vergemakkelijken en iedereen te laten werken waar en wanneer ze maar willen.