Manufacturing 4.0

Welkom in the factories of the future

  • Aanbod en productieprocessen op maat
  • Connected manufacturer
  • Geoptimaliseerde distributie en logistiek
Praat met een expert Nieuw venster

Industrie 4.0

Hoe evolueert u naar een digitaal bedrijf en realiseert u groei in Industrie 4.0?

Digitalisering en slimme automatisering zullen in 2030 naar verwachting maar liefst 14% bijdragen aan de wereldwijde BBP-winst.

1. Verbeter de operationele prestaties en productiviteit

  • Voorspel veranderingen en reageer in real-time
  • OT- en IT-integratie
  • Automatiseer extra service of ondersteuning

2. Laat uw bedrijf groeien

  • Maak slimme producten en bied ze “as-a-service” aan
  • Personaliseer en pas aan op maat van de klant
  • Innoveer op basis van de behoeften van de klant om de ontwerpcycli te verkorten

Hoe productontwikkeling te versnellen?

5G in manufacturing

Sneller produceren, assembleren, trainen en alle info krijgen die u nodig hebt. Het zijn maar enkele voordelen die een smart factory uit technologieën haalt die volop 5G benutten.

Connected manufacturer

Ultra-lage latentie en hoge bandbreedte in combinatie met een sterke indoor dekking tillen uw bedrijf naar een nieuw niveau van betrouwbaarheid en continuïteit. Zelfs in de meest geïsoleerde of verspreide gebouwen op uw site.

Distributie optimalisatie

Distributie en logistiek zijn zodanig te monitoren dat u perfect in staat bent om uw process flows te voorspellen. De impact op kostenbesparingen, veiliger transport en het hele productieproces zijn enorm.

Medewerkers: van "blue collar" naar "digital collar"

Het verschil tussen arbeiders en bedienden wordt steeds kleiner, aangezien technologie beide types werk dichter naar elkaar toe brengt. Maak kennis met de digitale medewerker.

Crisiscommunicatie en SafeWork 4.0

Verhoog de veiligheid en efficiëntie in operationele processen en communicatie naar het personeel door digitale oplossingen te implementeren. Man-down-detectie en goede indoor dekking verhogen de veiligheid op de fabrieksvloer.

Word een “Factory of the future”

Verbeter uw inzichten en beslissingen op basis van real-time gegevens. Hoe integreert u IoT in uw productieproces? Hoe maakt u komaf met silostructuren en zet u systeem- en app-integratie op met leveranciers of klanten?

Klantenverhalen

Agristo

Een uitstekende indoor dekking is gegarandeerd bij Agristo. Dit ondersteunt niet alleen de huidige telefooncommunicatie en mobiele apps, maar bereidt het bedrijf ook voor op toekomstige connected machines die efficiënter zullen communiceren.

VPK Packaging gebruikt fiber om hun gecentraliseerd ICT model te ondersteunen

Bij VPK Packaging worden alle applicaties ter ondersteuning van hun business processen, zoals salesordering, de productieplanning en de optimalisatie van het transport gestuurd vanuit een centraal ICT model. Om alles feilloos te laten werken, hebben zij gekozen voor de implementatie van glasvezel.

Bühler Groep: IoT van het veld tot op het bord

De voedselverwerkende industrie staat onder grote druk om te voldoen aan de toenemende vraag van de groeiende wereldbevolking. Bühler, een wereldleider op het gebied van voedselverwerkingstechnologie en -machines zoekt oplossingen om aan deze vraag te voldoen.

Proximity Monitoring

De coronapandemie verplicht bedrijven om strenge veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Proximity Monitoring kan uw bedrijf helpen om het risico op besmettingen stevig in te perken en in alle veiligheid te werken.