Banking 4.0

Digitale en ICT transformatie in de banksector

  • De digitale kloven dichten voor zowel klanten als werknemers
  • Veiligheid en beveiliging handhaven
  • Wendbaar reageren op veranderende omstandigheden
Praat met een expert Nieuw venster

Uitdagingen van de financiële sector

Financiële bedrijven staan voor veel uitdagingen: ze moeten de laatste digitale hiaten voor hun klanten en hun werknemers dichten en tegelijkertijd de hoogste normen op het gebied van veiligheid en beveiliging handhaven. Ze moeten op een flexibele en innovatieve manier reageren op veranderende omstandigheden om relevant te blijven in dit snel veranderende landschap. Geen geringe prestatie. Maar met de juiste partners is dit beter bereikbaar.

Bouwstenen

De hybride klant

Onze geïntegreerde klantcontactoplossingen helpen u om de niet-digitale schakels in de customer journey te dichten en menselijk contact te vereenvoudigen. Ontdek Interact (een tool om sociale conversaties te beheren), bots en meer.

100% digitale medewerkers

Dit is het moment om goede digitale werkgewoonten in te bedden en de laatste niet-digitale hiaten voor uw werknemers te dichten. Met internetconnectiviteits- pakketten voor werknemers, Proximus MyAssistant en slimme gebouwen krijg je 100% digitale werknemers.

Een hybride beleving

Filialen van financiële instellingen zijn belevingscentra geworden waar de digitale en fysieke beleving naadloos in elkaar overgaan. Met locatie analytics komt u te weten waar uw fysieke / digitale aanwezigheid het beste rendeert.

Veiligheid: een gezamenlijke zorg

De veiligheid en (cyber-)security uitdagingen van financiële organisaties vandaag? De juiste mensen aantrekken en een continue stroom van veiligheidsdata beheren.

Een solide basis voor wendbare ondernemingen

Software Defined Networks (of SDx) en hybride cloudoplossingen geven u de wendbaarheid en flexibiliteit die u nodig hebt om snel te reageren.

Van innovatie naar disruptie

De financiële sector wordt zowel van binnenuit als van buitenaf ontwricht. Ontdek onze innovatieve projecten rond blockchain, AI, IoT en meer.