Klaar voor de digitale toekomst. Die toekomst begint vandaag.

Gepubliceerd op 07/08/2021 in Sectoren

Als overheidsdienst is het een van uw voornaamste taken om met burgers te communiceren.

Klaar voor de digitale toekomst. Die toekomst begint vandaag.

Een goede en vlotte dienstverlening is heel belangrijk.

Hoe kán u beter communiceren met de bewoners van uw stad of gemeente? Met de personen uit uw politiezone? Hoe vereenvoudigt en automatiseert u uw processen zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn?

In al die toepassingen is digitalisering een doorslaggevende stap. Een stap die u niet alleen hoeft te zetten. We stomen u klaar voor de digitale toekomst van de overheid. Die toekomst begint vandaag.

Meer weten over onze digitale overheidsoplossingen?

Contacteer ons Nieuw venster

Klantenverhalen

Application Performance Monitoring verbetert gebruikerservaring MyPension

Het succes van digitale dienstverlening steunt op vlot werkende toepassingen. De Federale Pensioendienst schakelt Application Performance Monitoring in om de prestaties van zijn applicaties – en zo de gebruikerservaring – op peil te houden.

Lees meer

Vlaamse Milieumaatschappij: “Vlekkeloze omzetting smartphonevloot”

Toen de Vlaamse Milieumaatschappij besliste om een vloot van meer dan achthonderd smartphones te vernieuwen, boden de Mobile Managed Services van Proximus het geknipte antwoord. Partner Mobitel stond in voor een volledige ontzorging.

Lees meer

FOD Justitie versnelt digitalisering

Ook al was de technologie beschikbaar, voor het gebruik van videoconferencing was er bij FOD Justitie weinig animo. Tot de coronacrisis het pad effende naar een veel breder gebruik. Niet alleen van video, maar van digitale tools in het algemeen.

Lees meer

Oplossingen voor de digitale overheid

E-loket: digitalisatie en automatisering

Creëer een e-administratie waarbij een toegankelijkere dienstverlening en een optimale interne werking centraal staan. Maak gebruik van technologie om de banden tussen de burgers en hun instellingen te versterken.

Uw digitale transformatie vereenvoudigt dankzij een uitgebreide API-toolbox – vol Application Program Interfaces. Ontwikkel een gebruiksvriendelijk e-loket met moderne spraak- en sms-applicaties of andere vormen van A.I.

Ontdek API oplossingen

Interactie met burgers en bedrijven

Om burgers en bedrijven correct en snel te informeren, moet u aanwezig zijn op de media die zij gebruiken. Met #interact kan u alle digitale interacties via sociale media vanop een plek beheren. Gecombineerd met chat- en voicebots verloopt uw communicatie met burgers nog sneller en vlotter.

Ontdek #interact

Monitoring en analyse van Big Data met Proximus Analytics

Wij koppelen locatie- en andere gegevens aan een analysetool die het u als overheid mogelijk maakt om zones op verschillende tijdstippen te monitoren en de gewonnen informatie in de toekomst slim te gebruiken.

Ontdek Proximus Analytics

Connectiviteit en netwerk

Met de beste en veiligste verbindingen, supersnel Fiber-internet, het eerste Belgische 5G-netwerk en intelligente bedrijfsnetwerken, zijn wij een voor de hand liggende overheidspartner.

Ontdek onze netwerken

Burgers ontvangen

Als overheidsinstelling moet u soms snel een boodschap overbrengen naar een groot of gericht publiek. Dankzij de zichtbaarheid van onze digital signage-oplossingen doet u dat goedkoop, doelgericht en flexibel. Bied uw bezoekers een veilige en gratis internetverbinding aan en begeleid hen door gebouwen via indoor-navigatie.

Ontdek onze oplossingen

Meer ontdekken?

Slimme gebouwen, groene oplossingen, automatisch energieverbruik.

Meer lezen

Betrouwbaar thuiswerken, kantoren monitoren en gegevens bewaken.

Meer lezen

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team