Slimme gebouwen, groene oplossingen, automatisch energieverbruik

Gepubliceerd op 07/08/2021 in Sectoren

Net als u streven wij naar een groene planeet. We hebben een brede waaier aan i-cloud- en IoT-oplossingen in huis om de mobiliteit in uw gemeente groener te maken. Om de energie in gebouwen slim te monitoren. Om uw parkeerbeheer te optimaliseren.

Slimme gebouwen, groene oplossingen, automatisch energieverbruik

Smart is het codewoord: dankzij smart buildings, mobility en energy kan u minder energie verbruiken, gebouwen en de openbare ruimte verduurzamen en circulaire initiatieven introduceren. Wij zijn de slimme partner die u nodig hebt.

Meer weten over onze milieuvriendelijk oplossingen?

Contacteer ons Nieuw venster

Klantenverhalen

Duurzaamheid gaat verder dan klimaatambities

Tegen 2030 wil Proximus een echt circulair bedrijf worden. Tegelijk heeft de pandemie de maatschappelijke rol van telecomoperator versterkt. De missie naar een duurzame strategie gaat dan ook verder dan de ecologische voetafdruk. Ook Decathlon en H. Essers gaan in hun strategie verder dan klimaatambities.

Lees meer Nieuw venster

IoT voor een betere waterkwaliteit

Het Internet of Things levert toegevoegde waarde op onverwachte plaatsen. In de strijd tegen de verzilting van water, bijvoorbeeld. Onderzoekers kunnen in real-time de waterkwaliteit in een bepaalde regio opvolgen.

Lees meer

AXA Belgium: intelligent gebouw voor nieuwe werkcultuur

Bij AXA Belgium is een intelligent bedrijfsgebouw een schakel in een groter geheel. In het nieuwe hoofdkwartier in Brussel brengt de verzekeraar alles samen: een nieuwe manier van werken, ondersteund door slimme technologie in een slim en vlot bereikbaar gebouw.

Lees meer

Milieuvriendelijke oplossingen

Smart buildings

Slimme gebouwen worden de standaard. Ze zijn comfortabel, gezond en veilig voor alle aanwezige personen maar vooral: ze zijn energiezuinig. Door data-analyse past het gebouw haar verbruik automatisch aan de noden van de bezoekers en werknemers aan. Ideaal voor een klimaatneutrale publieke sector.

Ontdek smart buildings

Smart energy monitoring

Dankzij IoT-oplossingen besparen uw gebouwen op energie omdat ze onthouden waar en wanneer er mensen zullen zijn. Verwarming, koeling en verlichting worden door slimme data-analyse automatisch afgestemd op het aantal gebruikte ruimtes en het aantal aanwezigen. Energiebesparing zonder comfortverlies.

Ontdek onze IoT oplossingen

Welzijns- en omgevingstracking

Met slimme sensoren meet u de vervuiling en het comfort in uw gemeente of op uw werkplekken. Zo houdt u uw locaties altijd veilig en gezond – volledig in lijn met de heersende milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Ontdek onze slimme sensoren

Meer ontdekken?

Betrouwbaar thuiswerken, kantoren monitoren en gegevens bewaken.

Meer lezen

De digitale economie.

Meer lezen

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team