Samen verlichten we het eindejaar

Samen verlichten we het eindejaar

Nu de dagen korter en kouder zijn, hebben we meer dan ooit nood aan wat warmte. Warmte van onze vrienden en familie. En hoewel we dit jaar iets minder bij elkaar kunnen zijn, zijn we toch steeds verbonden. Dus verlicht samen met ons dit eindejaar, met berichtjes, telefoontjes, virtuele aperitieven, en ga zo maar door. En laten we ook niet vergeten wie het minder heeft. Want wat er ook gebeurt, we zijn er voor elkaar. Wij wensen u alvast een geweldig 2021.

logo proximus christmas

Steunactie

2020 was voor niemand een eenvoudig jaar. Daarom willen wij ook ons steentje bijdragen en dit eindejaar waar mogelijk verlichten. Zo steunen we de reeds zwaar getroffen horeca, door de betaling van hun ongebruikte abonnementen volledig kwijt te schelden.

Ook de zorgsector krijgt dit eindejaar van ons extra steun, met tot 10 gigabyte extra mobiele data om steeds verbonden te blijven.

Daarnaast willen we er in deze crisis zeker en vast ook zijn voor de jongeren, en bieden we gratis toegang tot het Proximus Public WiFi-netwerk voor leerlingen en studenten die thuis geen internetverbinding hebben.

Daarbovenop krijgen al onze internetklanten thuis unlimited internet. Zo zijn ook zij maximaal verbonden. Met deze en tal van andere initiatieven helpen we iedereen door dit bijzondere eindejaar.

We verlichten het eindejaar van al onze klanten

Solidair vuurwerk

Deel uw virtueel vuurwerk en steun zo Digital For Youth!

Meer weten New window

f

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: