Gun je talent het beste netwerk

Met 5G en fiber

Proximus biedt talent alle kansen

Proximus zet voortdurend in op het moderniseren van zijn netwerk. Het is onze ambitie om een feilloze connectiviteit te bieden die voor iedereen beschikbaar is, door onze fiber- en 5G-netwerken uit te rollen in heel België. Van de grootste steden tot de meest afgelegen dorpen. 

Zo krijgt iedereen de kans zijn talent te ontdekken én te ontwikkelen dankzij de talloze mogelijkheden die onze technologie te bieden heeft.
 

Video Mode

In slechts een maand heeft Jordy zichzelf getransformeerd tot een digitale modeontwerper met de tool 'Clo 3D'. Met behulp van YouTube tutorials en proefdocumenten heeft hij de basisvaardigheden al goed onder de knie. Dankzij het snelle Proximus-netwerk kon hij overal werken. Hoewel hij nu de basiskennis heeft, staat hem nog veel oefening te wachten voordat hij de tool volledig in zijn modeontwerpbedrijf kan integreren. 

Video Jongleren

Younes, die zijn leven lang heeft gevoetbald, besloot om zichzelf een nieuwe skill aan te leren. Met heel wat TikTok-tutorials en de steun van het snelle Proximus-netwerk, leerde hij de skill "rond de wereld" razendsnel aan. Younes trekt de straten op en daagt anderen uit om deze coole truc te leren. 

Video Haken

Trix leerde zichzelf haken. Met de online tools die ze vond, leerde ze zichzelf in no-time een warme sjaal te haken voor deze winter. Met wat vallen en opstaan is ze er toch in geslaagd om er iets superleuks van te maken! 

Een netwerk voor Dozen

Ontdek hoe het regisseursduo DOZEN met behulp van ons netwerk hun passie voor cinema verder konden ontwikkelen om er uiteindelijk hun beroep van te maken.

Een netwerk voor Pierre

Skateboarden is altijd Pierre’s grote passie geweest. Kom erachter hoe ons netwerk hem heeft aangemoedigd om die passie verder te ontwikkelen en steeds opnieuw zijn grenzen te verleggen.

Proximus versnelt de uitrol van 5G

De toekomst heeft nieuwe ideeën nodig. En nieuwe netwerken. Ga nu een nieuw tijdperk in met Proximus.

Meer info

Met fiber revolutioneert Proximus het vaste netwerk

Door gegevens met de snelheid van het licht over grote afstanden te verzenden, waarborgt fiber je een ultrasnelle en stabiele internetverbinding, zelfs wanneer iedereen online is.

Meer info

Meer dan 1.700.000 huizen en bedrijven zijn al klaar om op fiber te worden aangesloten!

Dit jaar wordt elke 18 seconden een nieuwe woning of bedrijf op fiber aangesloten.

Dit tempo drijven we op om tegen 2028 4,2 miljoen aangesloten woningen en bedrijven, en tegen 2032 een dekking van 95% te bereiken. Het uiteindelijke doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden te genieten van ultrasnel en stabiel internet, zelfs wanneer iedereen online is.

1 woning of bedrijf aangesloten elke  

18 sec.

Meer dan

1.700.000

woningen en bedrijven kunnen al worden aangesloten op ons fibernetwerk 

0

woning(en) of bedrijfssite(s) aangesloten op fiber sinds je op deze pagina aan het surfen bent