Talent is overal
Ons network ook

Met ons 5G & fiber netwerk

Proximus biedt talent alle kansen. 

Proximus zet voortdurend in op het moderniseren van zijn netwerk. Het is onze ambitie om een feilloze connectiviteit te bieden die voor iedereen beschikbaar is, door onze fiber- en 5G-netwerken uit te rollen in heel België. Van de grootste steden tot de meest afgelegen dorpen. 

Zo krijgt iedereen de kans zijn talent te ontdekken én te ontwikkelen dankzij de talloze mogelijkheden die onze technologie te bieden heeft.
 

Een drone, AI en een robot voor landbouw zonder pesticides

Proximus en ILVO stellen een toepassing voor met een drone die gerichte onkruidbestrijding mogelijk maakt, met behulp van een verbonden branderrobot. Deze technologie laat toe om 100% van de pesticiden te vermijden voor een gezondere landbouw.

Welkom aan jouw grootse business-ideeën!

Het snelste internet van ‘t land

Proximus is de eerste Belgische operator die end-to-end fiber tot in het hart van jouw woning installeert. Dat maakt het verschil in prestaties en garandeert je een supersnelle en stabiele verbinding. Deze toekomstbestendige technologie is veel krachtiger dan het huidige kopernetwerk.

En dankzij de 10 Gbps-technologie geniet je overal in huis van een vlekkeloze verbinding voor het hele gezin, op al jouw apparaten, met snelheden tot 8,5 Gbps voor downloaden en 1 Gbps voor uploaden. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Meer informatie

Slimme bril voor hulp op afstand

Hulp vanop afstand, dat betekent medische ondersteuning kunnen bieden zonder op dezelfde plek te hoeven zijn. Dan zijn de real time verbinding en betrouwbaarheid van 5G natuurlijk essentieel.

Door het gebruik van gedetailleerde live videobeelden en het makkelijk delen van grote bestanden worden experten en gebruikers maximaal ondersteund. Zo kan een medisch team dat op weg is naar een patiënt al vanop afstand de nodige informatie en bestanden opvragen. Zoals bijvoorbeeld scans of röntgenfoto’s. En in een noodsituatie, wanneer het eerste uur vaak doorslaggevend is, staan hulpverleners dan via een slimme bril in direct contact met de artsen in het ziekenhuis. Die kunnen belangrijke en gerichte instructies geven aan de ambulanciers.

Elektrische motorfiets herkent obstakels op de weg dankzij 5G

Proximus heeft in samenwerking met Saroléa, een Belgisch merk van elektrische motorfietsen, en ML6, een technologiebedrijf gespecialiseerd in AI-diensten, met succes een nieuwe 5G-toepassing getest die op termijn kan bijdragen tot een veiliger verkeer. Daarbij werd een elektrische motorfiets uitgerust met een 5G-modem en een camera die mensen, voertuigen of obstakels identificeert via artificiële intelligentie. De tests vonden plaats op de site van DronePort in Sint-Truiden.

Meer infos Nieuw venster

Antwerpen, de perfecte plaats om de droom van een kunstenaar waar te maken.

Proximus wil van elke plaats een perfecte plaats maken. Perfect voor jou, maar ook voor Geert Nys, alias ABSUMO (ABSolute Unique Moments). Deze kunstenaar met een beperking heeft er altijd van gedroomd om een muurschildering te realiseren. Dankzij het Proximus-netwerk en een robot is Antwerpen nu de perfecte plaats om zijn droom waar te maken.

Proximus versnelt de uitrol van 5G

De toekomst heeft nieuwe ideeën nodig. En nieuwe netwerken. Ga nu een nieuw tijdperk in met Proximus.

Meer info

Met fiber revolutioneert Proximus het vaste netwerk

Door gegevens met de snelheid van het licht over grote afstanden te verzenden, waarborgt fiber je een ultrasnelle en stabiele internetverbinding, zelfs wanneer iedereen online is.

Meer info

Meer dan 1.000.000 huizen en bedrijven zijn al klaar om op fiber te worden aangesloten!

Dit jaar wordt elke 18 seconden een nieuwe woning of bedrijf op fiber aangesloten.

Dit tempo drijven we op om tegen 2028 4,2 miljoen aangesloten woningen en bedrijven, en tegen 2032 een dekking van 95% te bereiken. Het uiteindelijke doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden te genieten van ultrasnel en stabiel internet, zelfs wanneer iedereen online is.

1 woning of bedrijf aangesloten elke  

18 sec.

Meer dan

1.000.000

woningen en bedrijven kunnen al worden aangesloten op ons fibernetwerk 

0

woning(en) of bedrijfssite(s) aangesloten op fiber sinds je op deze pagina aan het surfen bent