Samen verlichten we het eindejaar

Ook dat van kinderen die het nodig hebben

Gelukkig Nieuwjaar!

Aan al onze klanten en vrienden, iedereen bij Proximus wenst jullie een heel gelukkig Nieuwjaar.

Proximus helpt het hele jaar  door het leven van kinderen in nood te verlichten. Daarom steunen we GoodPlanet in zijn missie voor een duurzamere samenleving.

Proximus and GoodPlanet

Als trotse Committee Partner van GoodPlanet deelt Proximus dezelfde duurzame ambities voor een gezonde planeet.

Via een reeks projecten, campagnes en evenementen verspreidt GoodPlanet kennis en implementeert het ideeën om duurzame ontwikkeling tastbaar te maken. 

Voor GoodPlanet speelt onderwijs een essentiële rol in de overgang naar een duurzamere samenleving. Daarom focussen ze zich al meer dan 20 jaar op kinderen en jongeren. 

Samen hebben we het Don't Miss the Call-project voor scholen gelanceerd. Zo werden sinds 2013 meer dan 180.000 oude gsm's ingezameld en werden meer dan 3.000 gerecycleerde computers gegeven aan kinderen in nood.

GoodPlanet ontwikkelde ook de GoodSchool Digitool, gebaseerd op de IoT-technologieën van Proximus. Dit helpt scholen hun milieu-impact te meten (energie, water, mobiliteit, afval) en verbeteringsplannen door te voeren.

Help jij ons eindejaar te verlichten?

We geloven dat iedereen, met een klein of groot gebaar, een verschil kan maken. Jij ook. Doe met ons mee op onze social media en laten we samen de eindejaarsfeesten voor kinderen in nood verlichten. Deel je mooiste en kleurrijkste foto's op Facebook en Instagram. Voor elke geposte foto zal Proximus een donatie doen aan GoodPlanet.

Volg je de FacebookNew window- en InstagramNew window accounts van Proximus al? Nu is een 'Good' moment. Je vindt er de volledige uitleg van ons gezamenlijk initiatief en van wat jij kan doen om ons te helpen het leven van de meest behoeftige kinderen te verlichten.

Naast het delen van je foto's voor het goede doel, hebben we enkele leuke beloningen en freebies voor je in december. Check je Enjoy! pagina's voor meer info.

Think possible!