Think Possible

Onze missie

Think possible: er kan zoveel in een digitale wereld

De toekomst? Die zien we bij Proximus rooskleurig. Ah ja, waarom hangt er anders ‘Think possible’ op onze gevel?

Wij zijn ervan overtuigd dat nieuwe digitale oplossingen ons leven makkelijker maken. Dat ze onze manier van werken slimmer maken. En de verandering naar een duurzame wereld mogelijk maken.

Net daarom zoeken we constant naar de beste partnerships, die we via onze platformen voor ie-de-reen toegankelijk maken. En investeren we in duurzame technologie om onze voetafdruk – en die van alle Belgen – klein te houden.

Want ja: enkel met z’n allen kunnen we vooruitgaan.
En daar werken we bij Proximus elke dag aan.

Daarom zeggen wij: Think possible.

Digitaal met respect voor de planeet

Naast rooskleurig, zien we bij Proximus de toekomst ook groener. We houden onze impact op het milieu zo klein mogelijk én we geloven in technologie.

Meer info

Digitaal voor ons allemaal

Iedereen moet van de digitale samenleving kunnen genieten, toch? Dat vinden wij ook. Daarom maken we het iedereen makkelijk én veilig om digitaal je ding te doen.

Meer info

doktr

Snel en persoonlijk medisch advies krijgen en dit van waar je wil? Dat kan met de doktr app.

Elke plaats moet een perfecte plaats worden

Een online drijvend bedrijf op de Schelde of een gaming-weekend in Falaën (ja, da’s ook België)? Alles kan met een sterk netwerk. Daarom versnellen we de uitrol van fiber en 5G.

Een duurzamere aanpak voor onze toestellen

Hoe we bij Proximus helpen bij de verandering naar herbruikbare grondstoffen en een kleinere voetafdruk? Met toptoestellen natuurlijk.