Krijg fiber als een van de eersten in Turnhout!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • € 120 korting op jouw pack
  • Gratis installatie en activering

Vraag vandaag nog Fiber

De netwerkbouwer Fiberklaar wil een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. En het is er al voor Turnhout! Hiervoor hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Maak van Turnhout een stad van de toekomst door te kiezen voor fiber. Hoe kun je dit doen? Door vandaag nog je pack te pre-orderen!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Business klant? Pre-order jouw pack

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Voordelen van Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Stabiele internetverbinding
  • Ongeëvenaarde Pickx TV-ervaring op al jouw schermen
  • Onbeperkte toegang tot Le Soir+ of Het Laatste Nieuws Digitaal
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Vanaf instead of € 86,99 76,99 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Vanaf 1 juli 2023 verandert de prijs van de Flex Fiber packs: + € 3 /maand. Meer weten over onze nieuwe tariefvoorwaarden.

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

Stabiel en supersnel internet

Zelfs wanneer de hele familie online is!

Geniet van een ultrastabiel internet en verbazingwekkende snelheden tot 1 Gbps om te downloaden en 200 Mbps om te uploaden, ongeacht het aantal verbonden personen of toestellen.

Download de Lord of the Rings trilogie in HD (30 GB)

Fiber: met een downloadsnelheid van 1 Gbps kun je de trilogie in 4 minuten downloaden.

Koper: met een downloadsnelheid van 100 Mbps kun je de trilogie in 40 minuten downloaden.

Deel een vakantiefotoalbum met je familie (10 GB)

Fiber: met een uploadsnelheid van 100 Mbps kun je je album in 13 minuten 20 seconden verzenden.

Koper: met een uploadsnelheid van 30 Mbps kun je je album in 44 minuten 27 seconden verzenden.

'Ik kan veel sneller werken. Tijdens meetings hoef ik niet meer te vragen wat er gezegd werd. De verbinding is heel stabiel, zonder haperingen.'

Martin, 28, Antwerpen

'Wow, wat een snelheid, wat een stabiliteit! Met fiber surfen we met ons vijven allemaal met dezelfde snelheid. Zelfs als mijn zoon met zijn vrienden aan het gamen is.'

Julie, 46, Luik

Vragen die je misschien nog hebt

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij jou thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan (voorwaarden). Proximus biedt zijn fiberproducten en -diensten aan op het Fiberklaar-netwerk en zal deze gratis activeren.

Jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis volgens de voorwaarden van Fiberklaar, de netwerkbouwer, die afhankelijk zijn van je stad/gemeente (zie voorwaarden). De activering van je Fiber-pack door Proximus is gratis. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, betaal je € 59 voor de installatie.

Fiberklaar start de werken in je buurt van zodra er een minimumaantal geïnteresseerde inwoners is. Als jij je Fiber-pack nu al kiest, kunnen we daar een betere inschatting van maken. Daarnaast is de installatie en activering van je toekomstig Proximus Flex Fiber-pack gratis (zie voorwaarden) als je je pack vandaag al kiest. Je kan je pack altijd nog wijzigen indien nodig.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Ontdek de verschillende installatiestappen (en een korte video) op de website Fiberklaar: www.fiberklaar.be/nl/aanlegNieuw venster

Zodra het fiber aansluitpunt in je huis is geïnstalleerd, komen wij de modem installeren en je fiberproduct(en) activeren.

Als je de installatie bij ons aanvraagt, geef je meteen ook aan dat je later door ons gecontacteerd wil worden voor je Fiber-pack van zodra Fiberklaar fiber bij je thuis heeft geïnstalleerd. Twee vliegen in één klap dus! Maar je kan de installatie ook bij Fiberklaar aanvragen.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Fiber packs: Promo geldig t.e.m. 30/06/2023 voor elke nieuwe Proximus Internet-klant op (Business) Flex Fiber waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel in gebieden waar de netwerkbouwer Fiberklaar actief is. Korting van € 10/maand tijdens de eerste 12 maanden; daarna betaal je de normale prijs. Promo geldig als je een pre-order plaatst voor een Fiber-pack vóór het einde van de werken door Fiberklaar in je straat. Van zodra de werken door Fiberklaar in je straat afgerond zijn, is deze niet langer geldig. Niet cumuleerbaar met andere promoties, met uitzondering van de gecombineerde aanbieding van een smartphone met gsm-abonnement en DataPhone-optie. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen. Je kan je pre-order op elk moment gratis annuleren via onze klantenservice.

Gratis installatie voor elke Proximus Internet-klant waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel, volgens de voorwaarden van Fiberklaar ( www.fiberklaar.be/aanpakNieuw venster ), het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De diensten worden pas geactiveerd van zodra Fiberklaar glasvezel aangelegd heeft en door een van onze technici op je adres is geïnstalleerd. De activatie door een technieker is inbegrepen bij elk Fiber-pack. Indien u opteert voor een ander fiber product buiten het pack, bijvoorbeeld Internet Fiber, zal een activeringskost van € 59 aangerekend worden voor een nieuwe installatie.