Krijg fiber als een van de eersten in Geel!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • € 120 korting op jouw pack
  • Gratis installatie en activering

Vraag vandaag nog fiber aan

De netwerkbouwer Fiberklaar wil een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. Geel is de eerste pilootstad van het project! Hiervoor hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Maak van Geel een stad van de toekomst door te kiezen voor fiber. Hoe kun je dit doen? Door vandaag nog je pack te pre-orderen!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Voordelen van Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Stabiele internetverbinding
  • Ongeëvenaarde Pickx TV-ervaring op al jouw schermen
  • Onbeperkte toegang tot Le Soir+ of Het Laatste Nieuws Digitaal
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Vanaf instead of € 86,99 76,99 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Vanaf 1 juli 2023 verandert de prijs van de Flex Fiber packs: + € 3 /maand. Meer weten over onze nieuwe tariefvoorwaarden.

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

Supersnel en stabiel internet

Gebruikers merken het verschil

Fiber 1 Gbps
42 sec

Koper 70 Mbps
10 min

Fiber 1 Gbps
12 sec

Koper 70 Mbps
2 min 56

Fiber 1 Gbps
12 min

Koper 70 Mbps
39 min

"Ik kan nu wel echt sneller werken. Ik moet in een meeting ook niet 3 keer vragen om iets te herhalen. Er zijn geen haperingen en alles loopt super vlot."

Martin, 28, Antwerpen

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en stabiliteit van het glasvezelnetwerk. We zijn thuis met z'n vijven en nu kan iedereen tegelijk surfen zonder snelheid te verliezen, zelfs als mijn zoon met zijn vrienden online aan het gamen is."

Julie, 46, Luik

Vragen die je misschien nog hebt

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw woning, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Je fiberaansluiting is volledig gratis bij elke activering van een Fiber-pack, of je nu Proximus-klant bent of niet. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt voor een nieuwe installatie € 59 aangerekend.

Dan behoud je je huidige aansluiting, zonder dat er iets verandert. Je dient wel te weten dat het huidige kopernetwerk van Proximus op termijn verdwijnt en enkel fiber nog beschikbaar zal zijn.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber van Proximus. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Dat hangt af van je huidige pack, je opties ... en het pack dat je kiest. Je krijgt echter € 120 korting (€ 10 gedurende 12 maanden) wanneer je een Fiber-pack activeert.

Ontdek de Fiber-packs

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Fiber  Packs: Promo geldig t.e.m. 31/01/2023 voor elke Proximus Internet-klant op (Business) Flex Fiber waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel in Geel. Korting van € 10/maand tijdens de eerste 12 maanden; daarna betaal je de normale prijs. Niet cumuleerbaar met andere promoties, met uitzondering van de gecombineerde aanbieding van een smartphone met gsm-abonnement en DataPhone-optie. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen.

Gratis installatie voor elke Proximus Internet Fiber-klant waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel, volgens de voorwaarden van Fiberklaar (www.fiberklaar.be/aanpakNieuw venster), het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De diensten worden pas geactiveerd van zodra Fiberklaar glasvezel aangelegd heeft en door een van onze technici op je adres is geïnstalleerd. De activatie door een technicus is inbegrepen bij elk Fiber pack. Als je kiest voor een fiberproduct zonder pack, zoals Internet Fiber, wordt € 59 incl. btw (€ 48,76 excl. btw) aangerekend voor een nieuwe installatie. Je kan je voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantenservice.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.