Internet kot

Jouw internet aan studententarief!

Kom je in aanmerking voor fiber en/of voor Flex-promoties? Identificeer je

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Internet Essential

100 GB/maand (thuis en op de Wi-Fi Hotspots)

Max. downloadsnelheid: 50 Mbps 

Max. uploadsnelheid: 4 Mbps 

in plaats van € 25 € 20 /maand gedurende 1 jaar
+
Installatiekosten: € 59

Op vertoon van je studentenkaart

Bestseller

Internet Maxi

Onbeperkt (3TB voor thuis en op de Wi-Fi Hotspots)

Max. downloadsnelheid: 100 Mbps 

Max. uploadsnelheid: 30 Mbps 

in plaats van € 54,99 € 35 /maand gedurende 1 jaar
+
Gratis installatie (ter waarde van € 59)

Op vertoon van je studentenkaart

Meer nodig?

Mobiele abonnementen zonder verbintenis

Mobilus & Flex abonnementen voor iedereen

Wil je ook tv op je kot?

En misschien een mobiel abonnement?

Veelgestelde vragen

De dekking is niet geweldig, de wifi is traag? Verbeter de kwaliteit van je netwerk door een paar eenvoudige tips te volgen. Haal het beste uit je wi-fi in jouw kot!

Heb je geen internet meer? We geven je enkele tips waarmee je de meeste problemen kan oplossen.

Als je naar Proximus wil overstappen en van internetprovider wil veranderen, is Easy Switch de gemakkelijkste manier. Wij verzorgen dan jouw overstap.

Bestaande internetklanten die genieten van de studentenpromotie (€ 20 x 12 maanden (Essential) of € 35 x 12 maanden (Maxi)), zullen vanaf eind juni per e-mail worden gecontacteerd om hun promotie te verlengen. Deze promotie kan 3 keer verlengd worden. De verlenging moet voor 30/09 van het lopende jaar gebeuren, anders vervalt de promotie.

Een andere vraag?

We hebben zeker een antwoord voor jou!

Promo: van 31/01/2021 tot en met 31/01/2024 op vertoon/verzending van een geldige studentenkaart voor het lopende academische jaar. Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de student staat. De totale waarde van de promotie bedraagt € 60 (€ 5/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Essential en € 239,88 (€ 19,99/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Maxi. Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden (student wordt jaarlijks gecontacteerd). Gratis installatie (€ 59) enkel voor Internet Maxi. Niet verenigbaar met andere promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Volume vast internet: alleen voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 150 GB internetvolume uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling Extra Volume activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Onbeperkt volume vast internet: vanaf 3 TB wordt de snelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant gratis Extra Volume (300 GB) activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van vast internet: de aangekondigde maximumsnelheid is een theoretische waarde. Ze wordt in de praktijk niet door alle klanten gehaald. De downloadsnelheid bij je thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, jouw computerinstallatie en de binnenbekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om met de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan jouw surfsnelheid ook lager zijn. De surfsnelheid bij je thuis kan je controleren op www.proximus.be/internetspeed.

Meer info?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar