×
×

Dit zit er allemaal in je Movies & Series Pass

Gepubliceerd op 01/07/2017 in Showtime!

Dit zit er allemaal in je Movies & Series Pass

Winter is coming. En dat betekent ook bij jou wellicht lekker cocoonen in je zetel met de hele nest, onder een warm fleecedekentje. Met de Movies & Series Pass vlakbij.

Gelijk heb je! Maar what’s in the package? Meer dan je denkt! Kijk maar.

Onbeperkt toegang tot een massa aan films en series

In onze speciale catalogus is voor ieder z’n goesting wel iets te vinden. Van films propvol adrenaline en feelgoodfilms voor de ganse familie, tot documentaires en festivalfilms voor de liefhebbers. Zo kan je momenteel genieten van onze lieveling van het voorbije jaar: La La Land.

En niet alleen de klassiekers hebben we voor je in huis gehaald. Ook de nieuwste topseries kan je bij ons zalig bingewatchen. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Handmaid’s Tale, dat met liefst acht Emmy Awards werd bekroond?

De speciale catalogus van de Movies & Series Pass vind je door op je afstandsbediening op de de Menu-knop te drukken. Vervolgens selecteer je ‘Mijn Bibliotheek’ > ‘Mijn Pass’en’ > Movies & Series Pass. Vervolgens kan je dan een film kiezen op genre of de titel van je favoriet ingeven.

Ontdek snel wat er momenteel allemaal in het aanbod zit.

Plus de speciale zender M&S

Weet je niet wat te kiezen uit het grote aanbod? Of wil je je laten verrassen door wat nieuws? Dan is er de speciale zender M&S, waar we de hele dag door onze favoriete series en films uit de catalogus op je afvuren. En voor de liefhebbers staan er ook wekelijks twee zinnenprikkelende films voor volwassenen op het menu.

Mis zeker onze volgende wekelijkse afspraken niet:

  • Op woensdag om 20 uur zie je een film van de laatste kans. Dit is een topper die je nog snel moet gezien hebben, voor ie uit ons aanbod verdwijnt.
  • Op vrijdag om 20 uur schotelen we je een film vol adrenaline voor.
  • Op zaterdag om 20 uur trakteren we je op de beste film van de voorbije week.
  • En op zondag om 17 uur kan je het weekend in schoonheid afsluiten, met een familiefilm voor de hele nest.
En dat op al je schermen, waar je ook zit

Wil je de beste series en films ook bekijken onderweg, of vanuit je luie bed?

Geen probleem! Want met de gratis Proximus TV-app voor Android, iOS en Windows Phone zie je de zender M&S ook gewoon op de tablet of smartphone.

By the way: met de app kan je ook gewoon vanop afstand je favoriete film of serie programmeren voor opname. Ideaal als je onverwacht bij de schoonmoeder zit. En je kan er ook gewoon mee zappen, pauzeren en terugspoelen op je tv.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact