Je favoriete tv-optie, een maand gratis!

Gepubliceerd op 04/04/2024 in Uit eerste hand

Kijk je vandaag al tv op jouw manier, via Proximus Pickx? Dan hebben we een leuk cadeau voor je. Probeer eender welke tv-optie uit het aanbod een maand lang uit, zonder er een euro voor te moeten betalen. Ook als bestaande tv-klant dus, met of zonder Pack.

Je favoriete tv-optie, een maand gratis!

Kies uit deze tv-opties jouw favoriet, voor een gratis maand

  • Family: 19 themazenders voor groot en klein om te delen met het hele gezin, van films en series tot muziek, docu’s en tekenfilms. En natuurlijk niet te vergeten: de Studio 100 Go Pass (normale prijs: €10,99/maand).
  • All Sports: de beste nationale en internationale competities, van voetbal en basketbal tot wielrennen en tennis (normale prijs: €16,99/maand).
  • Movies & Series: een catalogus vol recente, klassieke of bekroonde films, plus volledige seizoenen van series (normale prijs: €10,99/maand).
  • Studio 100 Go Pass: laat je kapoenen genieten van afleveringen, spelletjes, boeken en muziekclips van hun favoriete helden (normale prijs: €5,95/maand).
  • Adult: 5 kwaliteitszenders voor de 18+ kijker, vol zinnenprikkelende clips en video’s in allerlei genres (normale prijs: €19,95/maand).
  • TV Replay+: navigeer door je tv-gids en bekijk gemiste programma’s tot 36 uur na uitzending. Daarbij spoel je snel vooruit naar het fragment dat je wil zien (normale prijs: €5/maand).

Probeer meerdere tv-opties tegelijkertijd uit, of eentje per keer. Aan jou de keuze! De probeerperiode is beperkt tot één keer per optie, voor elke tv-klant.

Hoe activeer je je tv-optie?

Da’s simpel! Er zijn zelfs drie manieren om dit te doen:

  • Via onze website,
  • via je decoder (ga naar ‘Shop’ en klik vervolgens op ‘Optie activeren’),
  • via de Proximus+ app of -website (ga naar ‘Product’ en klik vervolgens op ‘TV’ en ‘Opties’).
Ik ga ervoor!

Hou er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren, vooraleer jouw gratis probeerperiode ook effectief geactiveerd is. Geen paniek dus, als de extra zenders niet direct beschikbaar zijn op jouw decoder. Deze vind je trouwens in het tv-menu, onder ‘Mijn Bibliotheek’ en ‘Mijn Pass’. Bekijk zeker ook eens de extra informatie voor elk extra themakanaal in je tv-optie.

Wil je na deze gratis maand de tv-optie houden? Perfect! Je hoeft in dat geval helemaal niets te doen. De tv-optie blijft automatisch geactiveerd, zolang je deze niet opzegt. Je betaalt dan voor de eerste keer op de volgende aanrekening, na je gratis maand.

En wil je na deze gratis maand jouw tv-optie toch stoppen? Geen probleem: dat kan op eender welk moment, via de decoder of de Proximus+ app of -website. Daarbij volg je dezelfde stappen als hierboven, toen je de tv-optie activeerde. We sturen je een paar dagen voor het einde van de probeerperiode nog een mailtje of sms, zodat je op tijd kan opzeggen.

Goed om weten: tijdens deze gratis maand verschijnt er hoe dan ook niets op jouw aanrekening. En als je opzegt, blijft de tv-optie gewoon een hele maand gratis beschikbaar op al je schermen.

De gratis probeerperiode van een maand voor deze tv-opties is niet combineerbaar met andere acties en promoties, zoals de korting van 2 euro voor een nieuw Pack.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik