×
×

Bel, surf en kijk tv

Contacteer me

Limburg ligt ons nauw aan het hart

Het mag wel duidelijk zijn

Daarom hebben we exclusief voor jullie, die wonen in Limburg, een promotie in petto!

Familus vanaf € 49/maand met een nieuw internetabonnement-een heel jaar lang korting! Bovendien krijg je een tv-bundel naar keuze gratis, ook één jaar lang. Kies nu je tv-bundel!

Zo kunnen jullie nog extra genieten van Familus.

Benieuwd naar wat allemaal kan? Geef ons een seintje of kom langs in een Limburgse shop en we stellen je Familus samen.

Contacteer meOok voor ondernemers

De voordelen van Familus

Surf onbeperkt

Kijk Proximus TV, op al je schermen

Bellen zonder tellen met je vaste lijn

Alles voor thuis!

Exclusief voor Limburg – gedurende 1 jaar

Tv-kijken


Bellen

 • Gratis nationaal en internationaal bellen van je vaste lijn naar vaste- en gsm-nummers, 's avonds en in de weekends.

Surfen

 • Thuis onbeperkt surfen1
 • Tot max. 100 Mbps download- en 15 Mbps uploadsnelheid2
 • 10 GB opslagruimte in de Proximus Cloud
 • Gratis toegang tot meer dan 1,3 miljoen Wi-Fi Hotspots in België en 20 miljoen in het buitenland dankzij Smart Wi-Fi
 • Modem inbegrepen

Gedurende 12 maanden:

€ 67 € 49/maand

+ gratis installatie (€ 59)

Contact me

Liever een andere combinatie?

+++

Tuttimus

De all-in naar je goesting

Minimus promo

++

Minimus

Surfen, mobiel bellen en tv-kijken

Minimus promo

Er is nergens zoveel TV!

Geniet nu van nog meer TV dankzij 1 tv-bundel gratis naar keuze, 1 jaar lang!
Na 12 maanden kan je je tv-bundel behouden voor maar € 7,95. Of je kan van tv-bundel veranderen via MyProximus.

tv

Alles voor de sportliefhebber

Genk of de Kanaries volgen in de Belgische competitie, de Italianen in de Champions League? Dat kan allemaal met de tv-bundels Belgisch Voetbal, International Sports of All Sports.

tv

Alle nieuwste Netflix series en films

Alle nieuwste Netflix series en films! Verslind veelbesproken series als Casa de Papel, Stranger Things... Met Proximus TV kijk je direct vanop je decoder, zonder gedoe.

tv

Verwen je kinderen

De Studio 100 GO Pass da’s een eindeloos aanbod aan series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes van Studio 100, via app én op je tv! Maar ook de beste kinderzenders inclusief de muziekzender Studio 100 HITS.

tv

Ontdek de Movies & Series Pass

Onbeperkte toegang tot een groot aanbod aan films en series, lijkt het je wat? En je kan kiezen: zappen naar de Movies & Series zender of à la carte kiezen uit de catalogus.

Kiezen voor Proximus?

Dan kies je voor service en kwaliteit!

Ga voor kwaliteit

Een straf netwerk, bij jou thuis en onderweg. En onze aanbiedingen doorstaan met glans de vergelijking met de concurrentie.

Wij brengen alles in orde

Gedaan met al die administratieve poespas! Wij zorgen voor de opzeg van je huidige abonnement.

Gratis installatie !

Onze techniekers komen langs wanneer het jou best past, op weekdagen tot 20u en zelfs op zaterdag tot 16u. En ze verwittigen een half uur voor aankomst via sms!

Meer weten?

Kom langs in een shop in jouw buurt of bel ons op 0800 22 800.

Conditions

Promotie: van 30/04 t.e.m. 01/07/2018 voor klanten met een installatieadres in Limburg, die nog geen Proximus-internetabonnement hebben... De totale waarde van de promotie bedraagt € 216 (€ 18/maand 1 jaar lang) voor een Familus zonder tv-bundel of € 311,40 (€ 25,95/maand 1 jaar lang) voor een Familus met tv-bundel, zelfs bij eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack. Niet verenigbaar met andere promoties.

Aanbod geldt enkel indien het pack Familus volledig technisch beschikbaar is.

Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten.

Netflix — als Netflix wordt toegevoegd als tv-bundel: + € 1,04/maand. Algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse. Intekenen mogelijk tot 15/09/2018. Hoe Netflix activeren? www.proximus.be/iwantnetflix

 1. Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 750 GB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 150 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Speed van het vaste internet: De maximale vermelde speed is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadspeed bij u thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van uw VDSL, uw computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale speed te kunnen surfen. Om de surfspeed bij u thuis te kennen, gaat u naar www.proximus.be/internetspeed.
 • Onbeperkt gebruik: alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Kadofilm: huur van 1 film/maand naar keuze (48 uur beschikbaar na activering) uit een selectie van 12 films. Klik op de knop ‘on demand’ van de afstandsbediening, ga naar ‘op aanvraag’, daarna ‘films’ en dan ‘mijn kadofilm’. De selectie wordt regelmatig bijgewerkt. Een niet-gebruikte film in een bepaalde maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand.
 • Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: kies je voor Netflix als eerste tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv bundel met € 1,04 per maand. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix. om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Proximus TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse . Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 1 scherm ( € 2 minder/maand) of 4 schermen ( € 3 meer/maand). Intekenen kan tot 15 maart 2018. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Onbeperkt bellen:

 • Free Calls: onbeperkt bellen alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Free Calls National: onbeperkt bellen naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. 1000 minuten naar Belgische mobiele telefoons tijdens de daluren. Buiten die uren zijn de Phone Line-tarieven van toepassing. Oproepen tijdens de piekuren naar een vaste of mobiele telefoon in België: € 0,79/oproep, incl. btw. Niet cumuleerbaar met andere opties die recht geven op kortingen op nationale oproepen. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Maximum 2 Free Calls National per klant.
  Daluren: van maandag tot vrijdag, van 17 tot 8 uur en heel de dag in het weekend en op feestdagen;
  Piekuren: van maandag tot vrijdag, van 8 tot 17 uur.
 • Free Calls International : oproepen naar vaste en mobiele lijnen (max. 2000 minuten/maand) naar de meeste Europese landen² en naar de Verenigde Staten en Canada en naar vaste lijnen  in Marokko en Turkije, tijdens de daluren. Daarna: aansluitingskost € 0,1143/oproep, en prijs per minuut naar vaste lijnen:  € 0,25/minuut - naar mobiele nummers: € 0,55/minuut. Optie alleen geldig voor de vaste telefoon op de Phone line. Maximaal 2 opties Free Calls International  per klant en alleen te gebruiken voor persoonlijke doeleinden en conform met de algemene voorwaarden van Proximus. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken;
  Lijst van 39 landen: Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische republiek, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Slovenië, Zweden + Andorra, Faeröer eilanden, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Saint-Marin en Zwitserland + Marokko, Turkije, Verenigde Staten en Canada

 • Proximus TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, de HD-dekking, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders en boeketten volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.
 • TV Replay: Replay is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor één van onze Familus- & Tuttimus-packs. De beschikbaarheid van TV-programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus TV en de app Proximus TV, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is alleen beschikbaar voor de klanten Scarlet.
 • Toepassing Proximus TV : aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-dekking, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internauten in België.
 • Wi-Fi Hotspots: ieder die verbinding maakt met een Wi-Fi Hotspot moet zich inschrijven op de service en moet de algemene voorwaarden aanvaard hebben. Smart Wi-Fi is opgenomen in het Pack Familus en kan worden geactiveerd via www.proximus.be.
 • Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor de nieuwe klanten van Familus of Tuttimus.

Contact

Our advisors are at your disposal. Choose your contact mode.

 • Call us on 0800 55 800Mo – sat: 08:00 – 22:00
  Technical questions: 08:00 – 24:00 (7/7)

 • Chat with us on this website

  Chat with us on this websitenot available at this moment

Contact