Een digitaler België

Think possible

Met de juiste innovatieve technologieën tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau en benut u een enorm potentieel. Doe zoals veel Belgische bedrijven, help uw bedrijf digitaal hogerop met Proximus om zo samen België op de digitale kaart te zetten.

Digitale werkplek. Hier zijn ze er al mee weg

Bij deze werkgeversorganisatie kan iedereen immers efficiënt telewerken. Zo blijft de dienstverlening aan alle leden verzekerd. Is uw bedrijf hier ook klaar voor?

Software Defined Network. Hier is het netwerk al de held van het bedrijf

Bedrijven in de dienstensector in België beheren het netwerk van hun vestigingen vanaf één centrale plaats. Een slim, flexibel en dynamisch netwerk zorgt voor sneller en efficiënter IT-beheer.

Internet of Things. Hier smelten ze er al voor

IoT zorgt er bij een wereldwijde chocoladefabrikant voor dat het productieproces steeds geoptimaliseerd wordt met behulp van realtime monitoring.

Entrance Monitoring. Hier tellen ze de bezoekers al

In België monitoren retailers bezoekers realtime en gebruiken die data om de winkelervaring van hun klanten in de verkooppunten zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Fiber. Hier gebruiken ze het al

Sommige van België’s oudste abdijen zijn helemaal mee met hun tijd. Ze digitaliseren hun processen en gebruiken het fibernetwerk. En uw organisatie?

5G. Hier zien ze al de mogelijkheden

Dankzij 5G zullen mens, machine en sites nog beter met elkaar verbonden zijn en efficiënter samenwerken. Bereidt uw organisatie zich al voor?

Cybersecurity. Hier kiezen ze er al voor

Mobiele zorgverleners in België vertrouwen meer en meer op innovatieve cybersecurity. Zo creëren ze ook digitaal een veilige omgeving. En uw organisatie?

Ontdek de verhalen

Houd de controle over uw winkeltoegang

Retailers kunnen met behulp van Entrance monitoring perfect en in realtime nagaan hoeveel mensen er precies in hun verkooppunten aanwezig zijn. Niet alleen om de veiligheid te garanderen, maar ook voor een winkelervaring.

Meer info

"Permanente bereikbaarheid dankzij Microsoft Teams"

6.000 bedrijfsleiders rekenen op de diensten van Voka Vlaams-Brabant, wat er ook gebeurt. Dankzij de Digitale werkplek van Proximus kunnen de Voka-medewerkers veilig en vlot samenwerken. Vanop elke locatie. Zo wordt de ondersteuning aan de leden verzekerd.

Meer info

Factory of the future

Bühler produceert industriële machines voor grootschalige productieprocessen. Dankzij Internet of Things monitoren ze het prestatievermogen van het volledige machinepark. Zo worden productieprocessen realtime geanalyseerd en kunnen er nuttige insights worden verzameld om de onderhoud cycli aan te sturen of mogelijke problemen te voorspellen.

Meer info

Centraal geregeld, goed geregeld

Manpower gaat voor optimalisatie van hun netwerkbeheer met Software Defined Network. Hierdoor wordt het IT-beheer nog reactiever en efficiënter.

Meer info

De Brouwerij van Rochefort

De Brouwerij van Rochefort gebruikt fiber om de kwaliteit van haar trappistenbier te verhogen en haar productie vanop afstand aan te sturen. Ontdek hoe ze dat doen!

Dure apparatuur buiten, mobiele app binnen

Steeds meer organisaties vervangen dure toestellen door mobiele oplossingen. Zo doet Kind en Gezin tegenwoordig oogonderzoeken met een iPhone-app.

Meer info

5G: veel meer dan een evolutie van 4G

5G is een feit en zal in fasen worden uitgerold over het hele Belgische grondgebied voor zowel eindgebruikers als ondernemingen. In afwachting van de tijdelijke 5G-licenties, hebben we de infrastructuur nu alvast in de startblokken gezet.

More info