Pickx, de perfecte vakantie buddy voor jou en je gezin

Gepubliceerd op 15/06/2023 in Showtime!

De zomervakantie komt eraan! Tijd om te genieten van zonnige uitstapjes met de kids, samen buiten spelen, barbecueën in de tuin, …
Maar wat als de autorit veel langer duurt dan voorzien? Of een regenbui doet de picknickplannen in het water vallen? Pickx to the rescue! Want dankzij een uitgebreid aanbod aan kwalitatief kids-entertainment kan je elke “Ik verveeeeeeeeel mij” meteen counteren!
Pickx is dan ook de perfecte buddy voor jou en je gezin tijdens de vakantie: thuis én onderweg.
Je kan het Pickx aanbod nu op zoveel verschillende manieren invullen dat het nooit verveelt. We gidsen je er even door in dit artikel!

Pickx, de perfecte vakantie buddy voor jou en je gezin

Eerst en vooral: heel wat gratis kids tv-zenders…

Heb je een Proximus Pickx tv-abonnement? Dan heb je toegang tot deze zenders uit het Pickx basisaanbod: Studio 100, Ketnet, Nickelodeon, Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network en Baby TV voor de allerkleinsten.

‘Nachtwacht’ op repeat? Geen probleem! Dankzij TV Replay kunnen je kids zoveel herbekijken als ze maar willen. En extra handig voor thuis: met de allernieuwste Proximus TV Box kan je gratis streamingplatformen zoals VRT Max of VTM GO makkelijk aan de apps-sectie toevoegen. Zo staat alles op 1 plaats.

Bovendien maakt de Pickx-app kijken nòg gemakkelijker:

  • Kijk live of in Replay wat jij wil als de tv is ingepalmd
  • Stream eenvoudig naar een groter scherm
  • Iets vergeten op te nemen? Gebruik de app

…én een uitgebreide catalogus kids- en familiefilms!

Pickx heeft een uitgebreid aanbod aan leuke kinder- en familiefilms die je kan huren in de video on demand-sectie. Ontdek onze zomerselectie.

Onze kijktip voor deze zomer is ongetwijfeld ‘The Super Mario Bros. Movie’. Mario en Luigi zorgden in de cinema’s voor 1 van de grootste kassuccessen dit jaar. Hoog tijd dus om deze topfilm samen met je gezin te (her)bekijken.

Nog meer leuk filmnieuws: van 22 juni tot 5 juli kan je heel wat films voor maar 1 euro per film huren. Waar vind je ze? Check de Proximus VOD-sectie en kijk in de Kids-tab onder ‘Miniprijzen, maxipret!’.

Nòg meer familie-entertainment?

Met de betalende tv-optie Pickx Mix genieten de kinderen van extra zenders zoals Nick Jr, Nick Toons en Cartoonito. Bovendien krijgen ze toegang tot álle content van de Studio 100 GO Pass: boeken, spelletjes, muziekclips en extra afleveringen, films en musicals van hun favoriete helden.

Zoveel te ontdekken? Raadpleeg onze handige vakantieplaylist met een speciale selectie van de tofste kids-content op tv, via de website of in de Pickx-app.

Ook als ouder geniet je met Pickx Mix van heel wat entertainment-, documentaire- en muziekzenders (zoals BBC First, Fox HD en Nat Geo Wild), de exclusieve zender Pickx+ die zowel Belgische als buitenlandse fictie en sport serveert, én een aparte op-aanvraag-catalogus met o.a. recente, klassieke en bekroonde films en premières van Belgische en internationale series.

Of eindeloos bingeplezier voor het hele gezin?

Voor wie graag ALL-IN gaat is er de tv-optie Pickx All Stars, dat is àlles wat Pickx Mix te bieden heeft én alle topcontent van Netflix en Disney+. Via je Proximus TV Box heb je makkelijk toegang en kan je in no-time je favoriete series en films streamen.

Hier ontdek je alvast enkele tips voor Netflix. Mis zeker het tweede seizoen van ‘Sonic Prime’ niet en de avonturenfilm ‘The Sea Beast’, waarin een jong meisje zich verbergt op het schip van een legendarische zeemonsterjager en zijn leven helemaal op zijn kop zet.

Ook bij Disney+ ligt er meer dan genoeg op de filmplank. Zo kan je meeleven met Mirabel en de andere bewoners van het magische Casa Madrigal in het wervelende spektakel ‘Encanto’. Of beleef je de zotste avonturen met Lightning McQueen en Mater op roadtrip in de nieuwe serie ‘Cars on the Road’.

Wil je daarbovenop ook nog een boeiende sportzomer beleven?

Met de tv-optie Pickx All Stars & Sports kijk je naar alles wat Pickx All Stars te bieden heeft én geniet je van alle belangrijke sportmomenten in het voetbal, het wielrennen, basketbal, auto- en motorsport,… en nog veel meer.

Pickx pakt deze zomer uit met een mega-wedstrijd!

Iedereen die zich tussen 16 juni en 17 juli abonneert op Pickx All Stars of Pickx All Stars & Sports maakt kans op een van de 50 Samsung tablets.

Een tablet is dan ook het perfecte geschenk in combinatie met Pickx All Stars of Pickx All Stars & Sports. Zo heb je altijd en overal je favoriete content bij je!

-TIP- KIJK JE ONDERWEG OF IN HET BUITENLAND?

Geen probleem! Met de handige Pickx-app en Studio 100 GO Pass-app neem je je content overal en altijd met je mee.

Je Pickx app werkt zowel op wifi als op alle mobiele netwerken van de EU. En dankzij het handige kinderslot bepaal je zelf wat je kids kunnen bekijken. Vergeet niet je Studio 100 GO Pass app en je favoriete programma’s te downloaden voor je op reis vertrekt en neem je lievelingshelden mee! Zo ben je helemaal klaar voor een zorgeloze zomer. Zònder verveling!

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus