Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

5 redenen waarom ook jij de Proximus Pickx-app moet hebben

Gepubliceerd op 14/02/2019 in Bits & Bytes

5 redenen waarom ook jij de Proximus Pickx-app moet hebben

Ben jij ook iemand die niet constant thuis is, maar tegelijk niet helemaal zonder die vertrouwde tv kan? Troost je: je bent niet alleen. En net daarom is er de app van Proximus Pickx, die je simpelweg op je smartphone of tablet kan installeren. Kijk tv op jouw manier!

De app van Proximus Pickx is beschikbaar voor zowel iOS als Android. En het heeft heel wat meer in huis, dan het bekijken van de tv-gids alleen. Dit zijn mijn 5 favoriete functies, die jij ook al snel niet meer zal kunnen missen:

 1. Ook onderweg live tv-kijken, in de hele EU ...


  Kijk ook onderweg naar wat je wil, met de Proximus TV-app

  Jawel: je kan meer dan 100 zenders live bekijken. Da’s heel wat meer dan de grote Vlaamse zenders alleen. Ideaal voor op de trein of tijdens dat survivalweekendje in de Ardennen. En zelfs op hotel, tijdens die citytrip in Valencia. Want de app van Proximus Pickx werkt op alle mobiele netwerken in België en de rest van de EU1, maar ook via wifi.


 2. ... of zelf iets anders bekijken, wanneer de tv al is ingepalmd

  Zijn de kids volop bezig met een marathon van ‘Wickie de Viking’ of ‘Plop en de Peppers’, terwijl jij liever je favoriete soap ziet? Of zit je partner te kijken naar een voetbalmatch, terwijl jij echt nood hebt aan wat anders? Geen stress: met de Proximus Pickx-app heb je een extra scherm in huis, waarmee je gewoon even apart kan zitten en jezelf trakteren op wat me-time.


 3. En zelfs programma’s op je tv zelf streamen

  Ken je Google Chromecast al? Deze zogenaamde dongle steek je in een vrije HDMI-aansluiting van je tv, waarna je zaken vanop je smartphone of tablet kan streamen op het grote scherm.

  De Proximus Pickx-app is volledig compatibel met de Google Chromecast. Enige voorwaarde is dat deze en je gsm of tablet op hetzelfde wifi-netwerk zitten. Check zeker ook eens onze speciale supportpagina, waarop we je de verschillende stappen uitleggen.


 4. Je kan ook programma’s tot 36 uur na uitzending herbekijken ...

  Met de app van Proximus Pickx heb je namelijk ook gewoon toegang tot TV Replay, net zoals op je decoder thuis. Automatisch en gratis, als tv-klant. Ideaal om de schade in te halen, als je gisteren niet aan tv-kijken toekwam. Of gewoon in slaap bent gevallen in de zetel, dat kan ook.


 5. ... en zelfs een opname vanop afstand regelen


  Kijk ook onderweg naar wat je wil, met de Proximus TV-app

  Een doktersafspraak die eindeloos uitloopt? Een onverwachte extra meeting op het werk? Of een trein die veel te veel vertraging heeft? Zeker op zo’n dagen wil je je favoriete programma niet missen, enkel en alleen omdat je later thuis bent. Geen nood: via de app van Proximus Pickx heb je alles binnen handbereik. En via “Mijn Video’s” bekijk je ze zelfs via je smartphone of tablet!2


Goesting gekregen? Download de Proximus Pickx-app en kijk vanaf nu tv op jouw manier, altijd en overal.

Download voor Android         Download voor iOS

Na het downloaden van de applicatie log je gewoon in met je MyProximus-gegevens. Nog geen account? Maak er dan hier eentje aan.

De Proximus Pickx-app is trouwens helemaal gratis, voor al onze klanten met Tuttimus, Familus en Minimus.

1 Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (inclusief Vaticaanstad), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), San Martiño (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
2 Opnames gemaakt op de beschikbare kanalen in de Proximus Pickx-app. 60 dagen lang beschikbaar na opname.
3 Niet mogelijk voor Windows-gebruikers.
4 Enkel beschikbaar voor klanten die al gebruikmaken van het nieuwe tv-menu op hun televisiescherm.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: