Be tv is nu beschikbaar op Proximus TV!

Gepubliceerd op 01/03/2018 in Showtime!

Be tv is nu beschikbaar op Proximus TV!

Kijk jij ook het liefst van al naar films die nog maar net uit de cinemazalen komen? Of naar de allernieuwste afleveringen van buitenlandse topseries?

Allright, dan hebben we topnieuws voor je. Vanaf nu kun je dit en nog veel meer verslinden op de zes kanalen van Be tv, via jouw Proximus TV! Deze zenders bieden de beste Amerikaanse series en films, voorzien van uitsluitend Franstalige ondertiteling of dubbing.

Zo zie je in maart op Be tv de allernieuwste seizoenen van The Walking Dead, Divorce en Westworld. Net zoals de superrecente film Kong: Skull Island en de laatste delen van Pirates of the Caribbean.

Be tv, dat zijn exclusieve series en films

Voor 24,99 euro per maand schotelen we je met deze Franstalige zenders elke dag weer een dosis films en exclusieve series voor, in hd. En waar je op dat moment ook naar wilt kijken, je vindt er zeker je goesting. Naast een pak nieuwigheden staan er namelijk ook grote klassiekers, spraakmakende documentaires en ook nog eens de beste uitzendingen van Canal+ op het menu.

Zes high-definitionzenders om uit te kiezen

  • Be 1 HD: de plek met films in tv-première, de nieuwste topseries uit de hele wereld, het neusje van de zalm van Canal+ én een exclusieve samenwerking met de Amerikaanse topzender HBO! Op kanaal 260 kun je bijvoorbeeld topseries zoals Divorce op de voet volgen.
  • Be Séries HD: hou je ervan series zoals The Walking Dead te bingewatchen? Dan zit je goed op kanaal 261. Leg je fleecedekentje maar al klaar!
  • Be Ciné HD: of ben je meer iemand die helemaal wil opgaan in een goeie film? Plof dan neer in je zetel en bekijk de beste films van het moment op kanaal 262!
  • Drie Ciné+-zenders: met kanalen 263, 264 en 265 heb je een bijkomende xl-collectie aan films: zowel recente blockbusters, themafilms als de klassiekers vind je er terug.
    • Ciné+ Premier HD laat je kennismaken met de mooiste films. Bovendien kun je er kijken naar prachtige programma’s en documentaires die helemaal in het teken staan van de filmindustrie.
    • Ciné+ Frisson HD is jouw nieuwe favoriet, als je van thrillers en fantasyfilms houdt. Een rollercoaster aan emoties gegarandeerd!
    • Ciné+ Classic HD laat je een sprong in de tijd maken en opnieuw de grote klassiekers ontdekken.

Maar ook twee op-aanvraagcatalogussen

Bovenop de zes kanalen heb je ook nog eens toegang tot de app Be tv Go. Daarop vind je twee op-aanvraagcatalogi: Be à la demande en Ciné+ à la demande.

En dat op al je schermen

Zin om eender waar plezante tv-momenten te beleven? Geen probleem! Bekijk het beste van Be tv op je televisie, maar ook op je smartphone of tablet. Ideaal als je bijvoorbeeld vaak met de trein onderweg bent.

Download gratis de applicaties Proximus TV (voor Android, iOS en Windows) en Be tv Go (voor Android en iOS) en je begin meteen te kijken!

Klaar in een pak leuke tv-avondjes met de beste films en topseries?

Leef je uit, met het Franstalige aanbod van Be tv op Proximus TV!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën