Bescherming van gegevens, verkeer en binnen- en buitenlocaties

Gepubliceerd op 07/08/2021 in Sectoren

Concrete veiligheidsoplossingen die de werking van politiediensten vergemakkelijken, het controlecentrum van gebouwen ondersteunen of de cybersecurity van overheden garanderen.

Bescherming van gegevens, verkeer en binnen- en buitenlocaties

We zorgen voor een efficiëntere werking en meer comfort voor uw burgers.

Meer weten over onze veiligheidsoplossingen.

Contacteer ons Nieuw venster

Klantenverhalen

Druktebarometer kust meer dan 1,9 miljoen keer aangeklikt

Toen Covid-19 zich in ons land verspreidde, ging het provinciebedrijf Westtoer tot actie over. Liesbet Billiet, Regiomanager Kust: “Om mensen een veilige tijd aan de kust te laten beleven, was er nood aan een realtime indicatie van de drukte.”

Lees meer

Port of Antwerp kiest 6th NeTWorK voor automatische drones

Havenbedrijf Antwerpen heeft het 6th NeTWorK consortium, een samenwerking tussen DroneMatrix, Proximus en SkeyDrone uitgekozen voor de uitrol van een groot opgezet en innovatief droneproject.

Lees meer Nieuw venster

Kortrijk combineert slimme technologieën voor crowd management

Om het aantal voetgangers te tellen in coronatijden maakt Kortrijk gebruik van sensoren, 5G en artificiële intelligentie. Met die tools, die ook buiten de gezondheidscrisis hun nut bewijzen, ontpopt de stad zich eens te meer tot een echte smart city.

Lees meer

Veiligheidsoplossingen

Cybersecurity en data protection

Naast gebouwen heeft u vandaag ook een hele digitale infrastructuur te beschermen. Beveilig met een firewall uw online werkplek, cloud en gegevens tegen ransomware, phishing en meer. Gebruik daarnaast onze tools om zelf aan de GDPR-regelgeving te voldoen.

Ontdek security en data protection

Nummerplaatherkenning en videobewaking (ANPR)

Intelligente camera's herkennen kentekens en dankzij een beveiligde data-uitwisseling, komen die gegevens efficiënt bij de bevoegde instanties terecht. ANPR-oplossingen zijn een plus voor uw verkeersveiligheid, uw politiewerking en eventuele toegangs- en trajectcontroles. Minder criminaliteit en extra veiligheid, dus.

Ontdek ANPR

Location data analysis voor de veiligheid van het openbare domein

Dankzij crowd management en mobility analytics is het mogelijk om in realtime menigtes of verkeer te monitoren. En dankzij analyses van voorbije evenementen kan u toekomstige samenkomsten veiliger organiseren.

Ontdek onze data analysis service Nieuw venster

Alarmsystemen

Wij voorzien u van een passend alarmsysteem met bovenop deur-, raam- en bewegingssensoren en een smartphone-koppeling ook een automatische verbinding met de hulpdiensten via wifi of uw mobiel of vast netwerk.

Ontdek onze alarmsystemen

Drones

Politie- en brandweerkorpsen schakelen steeds vaker drones in om de veiligheid te monitoren en te waarborgen. Snelheid en beeldkwaliteit zijn daarbij cruciaal. 5G zal hier bij een onderscheidende factor worden.

Ontdek onze services voor drones

Meer ontdekken?

Veilig verkeer, vlottere doorstroming en betere bereikbaarheid.

Meer lezen

De digitale economie.

Meer lezen

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team